Articles publicats

Articles publicats 4 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
5 p, 61.9 KB Reseñas / Hernández Adell, Ismael (Universitat Autònoma de Barcelona)
Obres ressenyades: Fabio Parasecoli y Peter Scholliers, eds. , A Cultural History of Food. London-New York: Berg, 2012 ; Martin BRUEGEL, ed. , Volumen V: In the Age of Empire. London-New York: Berg, 2012.
2014
Historia agraria, Núm. 64 (Diciembre 2014) , p. 230-234  
2.
6 p, 66.8 KB Reseñas / Pujol Andreu, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Obra ressenyada: Jonathan HARWOOD, Europe’s Green Revolution and Others Since. The rise and fall of peasant-friendly plant breeding. London & New York, 2012.
2014
Historia agraria, Núm. 64 (Diciembre 2014) , p. 212-217  
3.
5 p, 62.1 KB Reseñas / Muñoz Pradas, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Obra ressenyada: Robyn S. METCALFE, Meat, Commerce and the City: The London food market, 1800-1850. Londres: Pickering & Chatto Publishers, 2012.
2014
Historia agraria, Núm. 64 (Diciembre 2014) , p. 178-182  
4.
6 p, 69.9 KB Reseñas / Virgili, Antoni, 1956- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Obra ressenyada: Josep Torró y Enric Guinot, eds. , Hidráulica agraria y sociedad feudal. Prácticas, técnicas, espacios. Valencia: Publicacions de la Universitat de València, 2012.
2014
Historia agraria, Núm. 64 (Diciembre 2014) , p. 169-174  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.