Documentos de investigación

Documentos de investigación Encontrados 425 registros  inicioanterior157 - 166siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.02 segundos. 
157.
1 p, 774.3 KB Evaluation of freezing as a method of preserving strawberry juice / Patón Baeza, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
158.
1 p, 1.1 MB Formulation and characterization of texture in dysphagia adapted food for use in 3D printer / Coll Camps, Ivet ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
159.
1 p, 240.2 KB Talaromyces genius as an alternative to monascus in the production of fungal pigments / Bautista García, Héctor ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
160.
1 p, 297.5 KB Metagenomics in cheese quality and safety / Sandoval Gil, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
161.
1 p, 470.5 KB Palm oil and the environment / Otero Soto, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
162.
1 p, 349.4 KB Listeria monocytogenes biofilm adaptation and tolerance to stress conditions : sigma factor contribution / Monturiol Carrasco, Etna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
163.
1 p, 724.5 KB Intake of protein nutritional supplements combined with a balanced diet and its influence on skeletal muscle recovery / Montefusco del Pino, Enzo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
164.
1 p, 7.8 MB Nutritional profile of gluten-free bread / Díaz Barón, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
165.
1 p, 577.3 KB Mare milk: composition, main uses and health-promoting properties / González de Freitas, Catarina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
166.
1 p, 1.6 MB Spirulina properties / Del Pilar Arrufat, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documentos de investigación : Encontrados 425 registros   inicioanterior157 - 166siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.