1.
|
7 p, 117.9 KB |
Producció de Primeres Matèries [103255]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Albanell Trullas, Elena ;
Sala Pallarés, Roser ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Gort Esteve, Araceli ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...] This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
7 p, 116.4 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genesca Garrigosa, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Díaz Álvarez, Leyna ;
Melero, Yolanda ;
Andreu Cortés, Sandra ;
Garcia Anton Aviño, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] 1 CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 120.7 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripollés Àvila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
4.
|
6 p, 110.5 KB |
Producció d'Aliments Ecològics [103258]
/
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Albanell Trullas, Elena ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...] Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...] Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 112.7 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milan Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé, Jordi ;
Gort Esteve, Araceli ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] It is a subject of the first year. It develops the scientific and technical aspects needed to improve the performance and quality of plant-based foods used in animal nutrition. Additionally, it will help to understand the mechanisms that affect training of prices, the operation of the markets and the commercialization of agricultural products. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 120.2 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripolles Avila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
7.
|
11 p, 163.9 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Amat Grau, Marta ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] 1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...] 1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
8.
|
6 p, 110.3 KB |
Producció d'Aliments Ecològics [103258]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Albanell Trullas, Elena ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...] Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...] Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
9.
|
7 p, 116.3 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat, M. Rosa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
7 p, 117.8 KB |
Producció de Primeres Matèries [103255]
/
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Albanell Trullas, Elena ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...] This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|