Results overview: Found 2 records in 0.02 seconds.
Articles, 2 records found
Articles 2 records found  
1.
14 p, 3.8 MB Fecal microbiota transplantation from warthog to pig confirms the influence of the gut microbiota on African swine fever susceptibility / Zhang, Jinya (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Rodriguez, Fernando (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Navas, María Jesús (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Costa-Hurtado, Mar (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Almagro-Delgado, V (Zoo de Barcelona) ; Bosch Camós, Laia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; López, Elisabeth (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Cuadrado Matías, Raúl (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Accensi Alemany, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pina-Pedrero, Sonia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Martínez Martínez, Jorge (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Correa-Fiz, Florencia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
African swine fever virus (ASFV) is the causative agent of a devastating hemorrhagic disease (ASF) that affects both domestic pigs and wild boars. Conversely, ASFV circulates in a subclinical manner in African wild pigs, including warthogs, the natural reservoir for ASFV. [...]
2020 - 10.1038/s41598-020-74651-3
Scientific reports, Vol. 10 (october 2020)  
2.
15 p, 3.0 MB Comparative analysis of the fecal microbiota from different species of domesticated and wild suids / Correa-Fiz, Florencia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Blanco-Fuertes, Miguel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Navas, María Jesús (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Lacasta, Anna (International Livestock Research Institute (Nairobi, Kènia)) ; Bishop, R. P. (Washington State University. Department of Veterinary Microbiology and Pathology) ; Githaka, N. (International Livestock Research Institute (Nairobi, Kènia)) ; Onzere, C. (Washington State University. Department of Veterinary Microbiology and Pathology) ; Le Potier, M. F. (ANSES Laboratory of Ploufragan-Plouzané-Niort. Swine virology and immunology unit) ; Almagro-Delgado, V (Zoo de Barcelona) ; Martinez, J. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Aragon, Virginia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Rodriguez, Fernando (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
Most of the microorganisms living in a symbiotic relationship in different animal body sites (microbiota) reside in the gastrointestinal tract (GIT). Several studies have shown that the microbiota is involved in host susceptibilities to pathogens. [...]
2019 - 10.1038/s41598-019-49897-1
Scientific reports, Vol. 9 Núm. 1 (january 2019) , p. 13616  

See also: similar author names
2 Almagro-Delgado, V
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.