1.
|
5 p, 117.2 KB |
Treball de Final de Màster [42939]
/
Gibert Gonzalez, Isidre ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Barbé García, Jordi ;
Calvo Torras, Maria dels Àngels ;
Gaju Ricart, Nuria ;
Llagostera Casas, Montserrat ;
Luquín Fernández, Marina ;
Mas Gordi, Jordi ;
Sanchez Martinez, Olga ;
Martinez Alonso, Maria Ramos ;
Cortes Garmendia, Maria Pilar ;
Ferrer Miralles, Neus ;
Alonso Tarrés, Carles ;
Vázquez Gómez, Esther ;
Yero Corona, Daniel ;
Sole Cornella, Antonio ;
Campoy Sanchez, Susana ;
Julian Gomez, Esther ;
Corchero Nieto, José Luis ;
Aranda Rodriguez, Jesús ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Elaboració i defensa pública d'un Treball de Fi de Màster (TFM) sobre un tema relacionat amb la microbiologia a on l'estudiant integrarà els coneixements, habilitats i competències adquirides en el màster. Preparation and public defense of a Master's Final Project (TFM) on a subject related to microbiology where the student will integrate the knowledge, skills and competences acquired in the master's degree. Elaboración y defensa pública de un Trabajo de Fin de Máster (TFM) sobre un tema relacionado con la microbiología en donde el estudiante integrará los conocimientos, habilidades y competencias adquiridas en el máster.
2022-23 Màster Universitari en Microbiologia Aplicada [1157]
3 documents
|
|
2.
|
6 p, 108.4 KB |
Competències Bàsiques en Recerca en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [42894]
/
Garcia Quintana, David ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Boix Borrás, Ester ;
Farrés, Jaume ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Chillon Rodriguez, Miguel ;
Claro Izaguirre, Enrique ;
Bosch Merino, Assumpció ;
Galea, Elena ;
Saura Antolin, Carlos Alberto ;
Sola Viñals, Silvia ;
Bayascas Ramirez, Jose Ramon ;
Reverter Cendrós, David ;
Pallarés Goitiz, Irantzu ;
Sánchez de Groot, Natalia ;
Torrent Burgas, Marc ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
L'objectiu global del mòdul és que l'estudiant adquireixi competències bàsiques de recerca en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina, per tal d'establir unes bases sòlides com a futura científica biomolecular. [...] The global objective of the course is for the student to acquire fundamental competencies in Biochemistry, Molecular Biology and Biomedical research, to gain a solid grounding as a biomolecular scientist. [...] El objetivo global del módulo es que el estudiante adquiera competencias básicas de investigación en Bioquímica, Biología Molecular y Biomedicina, para sentar unas bases sólidas como futura científica biomolecular. [...]
2021-22 Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents
|
|
3.
|
4 p, 101.2 KB |
Treball de Final de Màster [42939]
/
Gibert, Isidre ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Barbé García, Jordi ;
Calvo Torras, Maria dels Àngels ;
Gaju, Núria ;
Llagostera Casas, Montserrat ;
Luquín Fernández, Marina ;
Mas Gordi, Jordi ;
Sánchez Martínez, Olga ;
Martínez Alonso, Maria Ramos ;
o ;
Ferrer-Miralles, Neus ;
Alonso i Tarrés, Carles ;
Vazquez Gomez, Esther ;
Yero Corona, Daniel ;
Solé Cornellá, Antonio ;
Campoy Sánchez, Susana ;
Julián Gómez, Esther ;
Corchero Nieto, José Luis ;
Aranda Rodríguez, Jesús ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
1 Elaboració i defensa pública d'un Treball de Fi de Màster (TFM) sobre un tema relacionat amb la microbiologia a on l'estudiant integrarà els coneixements, habilitats i competències adquirides en el màster. 1 Preparation and public defense of a Master's Final Project (TFM) on a subject related to microbiology where the student will integrate the knowledge, skills and competences acquired in the master's degree. 1 Elaboración y defensa pública de un Trabajo de Fin de Máster (TFM) sobre un tema relacionado con la microbiología en donde el estudiante integrará los conocimientos, habilidades y competencias adquiridas en el máster.
2021-22 Màster Universitari en Microbiologia Aplicada [1157]
3 documents
|
|
4.
|
8 p, 118.1 KB |
DNA Recombinant: Fonaments i Aplicacions Avançades [42895]
/
Roque Cordova, Alicia Roque Córdova ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Biosca Vaqué, Josep Antoni ;
Ponte Marull, Inmaculada ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Piñol Ribas, Jaume ;
Roher Armentia, Nerea ;
Pallarés Goitiz, Irantzu ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
L'objectiu principal del curs és el de proporcionar una formació avançada i rigorosa, alhora que didàctica, de la 1 L'objectiu principal del curs és el de proporcionar una formació avançada i rigorosa, alhora que didàctica, de la diversitat de tècniques de DNA recombinant, tant bàsiques com avançades. [...] The main goal of the course is to provide an advanced and rigorous training about a diversity of recombinant 1 The main goal of the course is to provide an advanced and rigorous training about a diversity of recombinant DNA techniques, both basic and advanced. [...] El objetivo principal del curso es el de proporcionar una formación avanzada y rigurosa, a la vez que didáctica, 1 El objetivo principal del curso es el de proporcionar una formación avanzada y rigurosa, a la vez que didáctica, de la diversidad de técnicas de DNA recombinante, tanto básicas como avanzadas. [...]
2021-22 Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 122.9 KB |
Biotecnologia Alimentària [103232]
/
Ariño Carmona, Joaquín ;
Bassols Teixidó, Anna Maria ;
Gómez Trias, Néstor ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Sánchez Coll, Núria ;
Pujol Altarriba, Anna Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...] This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...] Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 111.3 KB |
Bioquímica [102662]
/
Gómez Trias, Néstor ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Bassols Teixidó, Anna Maria ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics dels animals tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. Ha de entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com la relació estructura-funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes i àcids nucleics. [...] This subject must allow the student to understand that the biological processes of animals have a chemical basis and that they can be explained in these terms. They must understand the structural bases of these processes, as well as the structure-function relationship in the different types of biological compounds: carbohydrates, lipids, proteins and nucleic acids. [...] Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos de los animales tienen una base química y que se pueden explicar en estos términos. Debe entender las bases estructurales de estos procesos, así como la relación estructura -función en los diferentes tipos de compuestos biológicos: glúcidos, lípidos, proteínas y ácidos nucleicos. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
6 p, 109.5 KB |
Laboratori Integrat [102612]
/
Genescà, Anna ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Folch, Josep M ;
Gómez Trias, Néstor ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Saco Rodríguez, Yolanda ;
Amills i Eras, Marcel ;
Anglada Pons, Teresa ;
Luigi Sierra, Maria Gracia ;
Rodriguez Muñoz, Marina ;
Ballester Devis, Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de l'assignatura se centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumne: la seva iniciació al treball pràctic de laboratori i la seva familiarització amb les tècniques més utilitzades en els camps de la Bioquímica, la Biologia Molecular i la Biologia Cel·lular. [...] The objectives of the subject are focused on the acquisition of competencies in the framework of the student's practical training: his introduction to practical laboratory work and his familiarization with the most used techniques in the fields of Biochemistry, Molecular Biology, and Cell Biology. [...] Los objetivos de la asignatura se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumno: su iniciación al trabajo práctico de laboratorio y su familiarización con las técnicas más utilizadas en los campos de la Bioquímica y la Biología Molecular y la Biología Celular. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
8.
|
6 p, 109.5 KB |
DNA Recombinant: Fonaments i Aplicacions Avançades [42895]
/
Roque Cordova, Alicia ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Biosca Vaqué, Josep Antoni ;
Ponte Marull, Inmaculada ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Piñol Ribas, Jaume ;
Roher Armentia, Nerea ;
Pallarés Goitiz, Irantzu ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
L'objectiu principal del curs és el de proporcionar una formació avançada i rigorosa, alhora que didàctica, de la 1 L'objectiu principal del curs és el de proporcionar una formació avançada i rigorosa, alhora que didàctica, de la diversitat de tècniques de DNA recombinant, tant bàsiques com avançades. [...] El objetivo principal del curso es el de proporcionar una formación avanzada y rigurosa, a la vez que didáctica, 1 El objetivo principal del curso es el de proporcionar una formación avanzada y rigurosa, a la vez que didáctica, de la diversidad de técnicas de DNA recombinante, tanto básicas como avanzadas. [...]
2020-21 Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents
|
|
9.
|
6 p, 119.3 KB |
Biotecnologia Alimentària [103232]
/
Casamayor Gracia, Antonio ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Bassols Teixidó, Anna Maria ;
Gómez Trias, Néstor ;
Sánchez Coll, Núria ;
Pujol Altarriba, Anna Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...] Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
7 p, 111.1 KB |
Bioquímica [102662]
/
Gómez Trias, Néstor ;
Ariño Carmona, Joaquín ;
Bassols Teixidó, Anna Maria ;
Casamayor Gracia, Antonio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics dels animals tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. Ha de entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com la relació estructura-funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes i àcids nucleics. [...] Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos de los animales tienen una base química y que se pueden explicar en estos términos. Debe entender las bases estructurales de estos procesos, así como la relación estructura -función en los diferentes tipos de compuestos biológicos: glúcidos, lípidos, proteínas y ácidos nucleicos. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|