Results overview: Found 3 records in 0.02 seconds.
Articles, 3 records found
Articles 3 records found  
1.
3 p, 1.5 MB Vibrio parahaemolyticus : característiques i viabilitat en matrius de peix / Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, E. Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Domínguez Clavería, Lídia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Girmé Vidal, Gisela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pérez Caullán, Lucía (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Vibrio parahaemolyticus és unmicroorganisme que pot trobar-se en productes alimentaris d'origenmarí. Per aquesta raó, el seu consumpot produir infeccions alimentàries. Es considera que el seu hàbitat està restringit a àrees específiques delmón, sobretot a països de l'Est. [...]
Vibrio parahaemolyticus is amicroorganismthat can cause outbreaks of food poisoning after the consumption of either fish or seafood. It was considered that its habitat was restricted to specific areas of the world, mainly eastern countries, however, it has currently been found in a wide variety of aquatic environments. [...]

2011 - 10.2436/20.2005.01.47
TECA, Vol. 13, Num. 1 (2011) , p. 42-44  
2.
3 p, 1.2 MB Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques / Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; de la Fuente Canet, Aroa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, E. Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
L'addició de colorants en els aliments és una de les pràctiques més habituals en la tecnologia alimentària,no només en l'àmbit de l'alimentació humana, sinó també de l'animal. El present estudi posa de manifest l'efecte de determinats colorants que s'afegeixen al pinso per a animals de companyia sobre el desenvolupament de diferents soques fúngiques, que habitualment poden créixer sobre aquest tipus de substrats. [...]
The addition of colourings on food is a very common practice in food technology, both for food and feed. This study shows the effect of certain colourings commonly added to pet food, on the growth of different fungal strains that usually grow on this kind of substrate. [...]

2009
TECA, Vol. 11, Num. 1 (2009) , p. 20-22  
3.
5 p, 470.4 KB Integument Mycobiota of Wild European Hedgehogs (Erinaceus europaeus) from Catalonia, Spain / Molina-López, R. A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, Esteban Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Obón, Elena ; Darwich, L. (Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
There are some reports about the risk of manipulating wild hedgehogs since they can be reservoirs of potential zoonotic agents like dermatophytes. The aim of this study was to describe the integument mycobiota, with special attention to dermatophytes of wild European hedgehogs. [...]
2012
ISRN Microbiology, Vol. 2012 (september 2012)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.