1.
|
11 p, 162.5 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Gasa Gaso, Josep ;
Milan Sendra, Maria Jose ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martin Orue, Susana Maria ;
Gort Esteve, Araceli ;
Amat Grau, Marta ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir al alumnado al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
2.
|
8 p, 114.0 KB |
Producció Animal Integrada I [102625]
/
Gasa Gaso, Josep ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten i condicionen la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer con afecten els factor productius la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals). The objectives of Integrated Animal Production 1 are: 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts). Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
2023-24 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
3.
|
|
4.
|
6 p, 112.4 KB |
Ous i Ovoproductes [102646]
/
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Zamora Viladomiu, Anna ;
Grau Noguer, Eduard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
11 p, 130.5 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, Maria Jose ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesus ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martin Orue, Susana Maria ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquin ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
6.
|
|
7.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
7 p, 112.3 KB |
Producció Animal Integrada I [102625]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Gasa, Josep ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals). The objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts). Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
5 p, 109.9 KB |
Producció i Sanitat d'Aus [103968]
/
Barroeta, Ana Cristina ;
Majó i Masferrer, Natàlia ;
Canela Urizar, Luis Jesus ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta és una assignatura optativa que s'imparteix durant el 5è curs, un cop l'alumne ha d'haver adquirit els coneixements teòrics bàsics relatius als sistemes de producció i als principals problemes patològics de les aus de producció. [...] This is an optional subject taught during the 5th year, once the student must have acquired the basic theoretical knowledge related to the production systems and to the main poultry pathological problems. [...] Esta asignatura optativa se imparte durante el 5. º curso del grado de veterinaria. Previamente, el alumno debe haber adquirido los conocimientos teóricos básicos relativos a los sistemas de producción y a los principales problemas patológicos de las aves de producción. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
10.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|