Results overview: Found 34 records in 0.02 seconds.
Course materials, 34 records found
Course materials 34 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
11 p, 128.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
7 p, 112.7 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Muñoz Muñoz, Francesc ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
7 p, 116.0 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Bragulat Arara, Maria Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Ferrer Bermejo, David ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Anglada Pons, Teresa ; Granados Toda, Albert ; Lopez Marzo, Adaris Maria ; Melero, Yolanda ; García-Antón Aviñó, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
5 p, 106.0 KB Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667] / Bartolomé Filella, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Rigau Mas, Teresa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...]
- Conocer los fundamentos y práctica de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental, económica y social. - Capacitar a los alumnos de Veterinaria del papel que pueden asumir en el mundo de la producción ecológica - Conocer la legislación y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
6 p, 109.8 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
7.
7 p, 112.4 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama, Ahmed ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
6 p, 109.0 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Manteca Vilanova, Xavier ; Graupera García, Antoni ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Martín Orue, Susana María ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...]
Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
10.
7 p, 112.1 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Muñoz Muñoz, Francesc ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Course materials : 34 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.