1.
|
6 p, 113.7 KB |
Aplicacions de la Tecnologia en Humanitats i Estudis del Patrimoni II: Tecnologies en el Tractament i l'Anàlisi de la Paraula i el So [44254]
/
Valdés Gázquez, Ramón ;
Machuca Ayuso, María Jesús ;
Amores García, Montserrat ;
Garriga Escribano, Cecilio ;
Simone, Giuseppe ;
Buenafuentes de la Mata, Cristina ;
Gallego Bartolomé, Ángel J. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Filosofia i Lletres
Aquest mòdul optatiu pretén introduir a l'alumnat en el tractament i anàlisi de produccions orals, escrites i sonores amb tecnologies digitals. En el cas dels textos escrits i corpus textuals es proposa reflexionar sobre les implicacions de el pas de l'edició en paper a l'edició digital per centrar després en l'edició digital. [...] Este módulo optativo pretende introducir al alumnado en el tratamiento y análisis de producciones orales, 1 Este módulo optativo pretende introducir al alumnado en el tratamiento y análisis de producciones orales, escritas y sonoras con tecnologías digitales. [...]
2020-21 Màster Universitari en Humanitats i Patrimoni Digitals [1453]
3 documentos
|
|
2.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramón ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
3.
|
11 p, 166.0 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramón ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Ferret Quesada, Alfred ;
Gasa Gasó, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
4.
|
7 p, 112.7 KB |
Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
/
Genescà Garrigosa, Anna ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Muñoz Muñoz, Francesc ;
Constenla Matalobos, Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
5.
|
7 p, 116.0 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat Arara, Maria Rosa ;
Abarca Salat, Ma. Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquín ;
Castella Gómez, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà Garrigosa, Anna ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón Aviñó, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
6.
|
|
7.
|
6 p, 109.8 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milán Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
8.
|
7 p, 112.4 KB |
Producció Animal Integrada I [102625]
/
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramón ;
Gasa Gasó, Josep ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Salama, Ahmed ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals). Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
9.
|
6 p, 109.0 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramón ;
Gasa Gasó, Josep ;
Manteca Vilanova, Xavier ;
Graupera García, Antoni ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Martín Orue, Susana María ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...] Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
10.
|
6 p, 110.2 KB |
Introducció a la Recerca en Llengua i Literatura [43018]
/
Ferrus Anton, Beatriz ;
Claveria Nadal, Gloria ;
Pontón Gijón, Gonzalo ;
Gallego Bartolomé, Ángel J. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Filosofia i Lletres
Mostrar, amb exemples pràctics, les condicions que defineixen la recerca en llengua i literatura, els eixos en què s'organitzen les disciplines i la relació entre la teoria i les dades. Introduir a l'estudiant en els principals paradigmes teòrics i les corresponents aplicacions pràctiques des dels quals s'ha pensat la recerca en llengua i literatura espanyoles. Mostrar, con ejemplos prácticos, las condiciones que definen la investigación en lengua y literatura, los ejes en que se organizan las disciplinas y la relación entre la teoría y los datos. Introducir al estudiante en los principales paradigmas teóricos y las correspondientes aplicaciones prácticas desde los que se ha pensado la investigación en lengua y literatura españolas.
2019-20 Màster Universitari en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera [1176]
3 documentos
|
|