1.
|
7 p, 113.7 KB |
Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
/
Genesca Garrigosa, Anna ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Bartolomé, Jordi ;
Constenla Matalobos, Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...] This is a compulsory first-year subject that introduces students to the basis of Cell Biology, Plant Biology, and Animal Biology. The practical lessons of all three parts of the subject will be given in the subject Experimentation in the Laboratory. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
7 p, 116.4 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genesca Garrigosa, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Díaz Álvarez, Leyna ;
Melero, Yolanda ;
Andreu Cortés, Sandra ;
Garcia Anton Aviño, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] 1 CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
6 p, 107.0 KB |
Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667]
/
Bartolomé, Jordi ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Rigau Mas, Teresa ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...] - To know the basics and practice of ecological agricultural and livestock production and its environmental, economic and social importance. - To train veterinary students on the role they can take in the world of organic production - to know the legislation and commercialization of organic agricultural products and the certification procedures in Catalonia and in the European Union. [...] - Conocer los fundamentos y práctica de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental, económica y social. - Capacitar a los alumnos de Veterinaria del papel que pueden asumir en el mundo de la producción ecológica - Conocer la legislación y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
4.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 112.7 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milan Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé, Jordi ;
Gort Esteve, Araceli ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] It is a subject of the first year. It develops the scientific and technical aspects needed to improve the performance and quality of plant-based foods used in animal nutrition. Additionally, it will help to understand the mechanisms that affect training of prices, the operation of the markets and the commercialization of agricultural products. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
7.
|
11 p, 163.9 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Amat Grau, Marta ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] 1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...] 1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
8.
|
7 p, 116.3 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat, M. Rosa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
9.
|
7 p, 114.0 KB |
Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
/
Genescà, Anna ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Bartolomé, Jordi ;
Constenla Matalobos, Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...] This is a compulsory first-year subject that introduces students to the basis of Cell Biology, Plant Biology, and Animal Biology. The practical lessons of all three parts of the subject will be given in the subject Experimentation in the Laboratory. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
5 p, 106.2 KB |
Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667]
/
Bartolomé, Jordi ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Rigau Mas, Teresa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...] - To know the basics and practice of ecological agricultural and livestock production and its environmental, economic and social importance. - To train veterinary students on the role they can take in the world of organic production - to know the legislation and commercialization of organic agricultural products and the certification procedures in Catalonia and in the European Union. [...] - Conocer los fundamentos y práctica de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental, económica y social. - Capacitar a los alumnos de Veterinaria del papel que pueden asumir en el mundo de la producción ecológica - Conocer la legislación y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|