Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
12 p, 2.7 MB High-permeability region size on perfusion CT predicts hemorrhagic transformation after intravenous thrombolysis in stroke / Puig, Josep (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Blasco, Gerard (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Daunis-i-Estadella, Pepus (Universitat de Girona. Departament d'Informàtica, Matemàtica Aplicada i Estadística) ; Eendendburg, Cecile van (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Carrillo-García, María (Hospital General Universitario Morales Meseguer) ; Aboud, Carlos (Hospital Universitari i Politècnic La Fe de Valencia) ; Hernández-Pérez, María ; Serena, Joaquín (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Biarnés, Carles (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Nael, Kambiz (ICAHN School of Medicine at Mount Sinai) ; Liebeskind, David S. (Neurovascular Imaging Research Core and UCLA Stroke Center) ; Thomalla, Götz (Department of Neurology, University Medical Centre Hamburg-Eppendorf) ; Menon, Bijoy K. (Calgary Stroke Program, Hotchkiss Brain Institute, University of Calgary) ; Demchuk, Andrew (Calgary Stroke Program, Hotchkiss Brain Institute, University of Calgary) ; Wintermark, Max (Department of Radiology, Neuroradiology Division, Stanford University, Palo Alto, California) ; Pedraza,Salvador (Institut d'Investigació Biomèdica (Girona)) ; Castellanos, Mar (Instituto de Investigación Biomédica de A Coruña)
Objective. Blood-brain barrier (BBB) permeability has been proposed as a predictor of hemorrhagic transformation (HT) after tissue plasminogen activator (tPA) administration; however, the reliability of perfusion computed tomography (PCT) permeability imaging for predicting HT is uncertain. [...]
2017 - 10.1371/journal.pone.0188238
PloS one, Vol. 12 Núm. 11 (november 2017) , p. 1-12  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Biarnés, Carles
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.