Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.03 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
2 p, 14.7 KB Ressenyes / Bielsa i Mialet, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana)
Obra ressenyada: CATUL; a cura d’Antoni Seva, Poemes. Barcelona: Quaderns Crema, 1999 ; GAI VALERI CATUL; versió de Jordi PARRAMON I BLASCO, Poesies completes. Barcelona: Edicions 62 Empúries, 1999.
2000
Faventia, Vol. 22 Núm. 2 (2000) , p. 158-159  
2.
4 p, 13.8 KB Manili : notícia de més acròstics / Bielsa i Mialet, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana)
Aquest article es limita a constatar l'existència de nous acròstics en l'obra de Manili. Es proposa un lligam entre el text i el fet de l'acròstic.
This work shows new acrostics in the poem of Manilius.

2000
Faventia, V. 22 N. 2 (2000) , p. 139-143  
3.
6 p, 27.6 KB Manili : un nou acròstic / Bielsa i Mialet, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana)
He trobat un nou acròstic a l'obra de Manili, un acròstic que no pot ser casual, que revela intencions programàtiques o de reflexió sobre la mateixa poesia, que en la composició segueix la tècnica dels acròstics arateus i, agafant paraules de J. [...]
There is a new acrostic in the work of Manilius, an acrostic that cannot be casual, that reveals programatic intentions or thought about poetry. In its composition it follows the technique of Aratean acrostics and, in Jacques' words, follows artistic intentions: it expresses the notion of water that, together with that of navigation, and both with a referent in poetic activity, allow us to see the author of Astronomica as a follower of the principles and symbols of the hellenistic school, particularly that of Callimachus. [...]

2000
Faventia, V. 22 Núm. 1 (2000) , p. 135-139  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.