Resultats globals: 4 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 4 registres trobats
Materials acadèmics 4 registres trobats  
1.
5 p, 105.1 KB Gestió Financera de l'Empresa Hotelera [103742] / Bravo Soler, Olga ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'objectiu principal de l'assignatura és donar a conèixer a l'estudiant: Les principals tècniques que hi ha per prendre decisions sobre noves inversions i el seu finançament. Amb l'estudi de l'assignatura l'estudiant ha de ser capaç de: a)Extreure informació útil, per prendre decisions, del balanç i del compte de pèrdues i guanys i l'estat de fluxos d'efectiu. [...]
El objetivo principal de la asignatura es dar a conocer al estudiante: Las principales técnicas que hay para tomar decisiones sobre nuevas inversiones y su financiación. Con el estudio de la asignatura el estudiante tiene que ser capaz de: a) Extraer información útil, para tomar decisiones, del balance y de la cuenta de pérdidas y ganancias y el estado de flujos de efectivo. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 105.4 KB Organització de congressos i esdeveniments [101222] / Bravo Soler, Olga ; Massanés Vilaplana, Joan ; Vancells Farraro, Albert ; Beltrán Cangrós, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura, tal i com indica el seu nom, tracta d'oferir als estudiants tots aquells elements imprescindibles per organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment en les seves diferents modalitats i dimensions, tant si es desenvolupen en un complex hoteler, en un centre de convencions o en un cert espai autoritzat per organitzar aquest tipus d'esdeveniments. [...]
La asignatura, tal y como se infiere de su nombre, trata de ofrecer a los estudiantes todos aquellos elementos imprescindibles para organizar cualquier tipo de evento en sus diferentes modalidades y dimensiones, tanto si se desarrollan en un complejo hotelero, en un centro de convenciones o en un cierto lugar o espacio autorizado para organizar este tipo de eventos. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
3.
6 p, 109.6 KB Comptabilitat [101203] / Rizo Gubianas, Jordi ; Bravo Soler, Olga ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El curs és una introducció a la Comptabilitat, sent el primer que els estudiants trobaran a l'àrea de Comptabilitat. Se centra en els principis comptables, la lògica i en com preparar els estats financers, específicament el balanç i el compte de resultats. [...]
El curso es una introducción a la Contabilidad, siendo el primero que los estudiantes encontrarán en el área de Contabilidad. Se centra en los principios contables, la lógica y en cómo preparar los estados financieros, específicamente el balance general y la cuenta de resultados Al final de la asignatura, el alumno podrá: 1. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
4.
5 p, 104.9 KB Direcció financera [101200] / Rizo Gubianas, Jordi ; Bravo Soler, Olga ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'objectiu principal de l'assignatura és donar a conèixer a l'estudiant: Les principals tècniques que hi ha per prendre decisions sobre noves inversions i el seu finançament. Amb l'estudi de l'assignatura l'estudiant ha de ser capaç de: a)Extreure informació útil, per prendre decisions, del balanç i del compte de pèrdues i guanys i l'estat de fluxos d'efectiu. [...]
El objetivo principal de la asignatura es dar a conocer al estudiante: Las principales técnicas que hay para tomar decisiones sobre nuevas inversiones y su financiación. Con el estudio de la asignatura el estudiante tiene que ser capaz de: 1 a) Extraer información útil, para tomar decisiones, del balance y de la cuenta de pérdidas y ganancias y el estado de flujos de efectivo. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.