Resultats globals: 93 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 19 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 2 registres trobats
Documents de recerca, 23 registres trobats
Materials acadèmics, 45 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 4 registres trobats
Fons personals i institucionals, 4 registres trobats
Articles 19 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
16 p, 1.3 MB Prenatal heat stress effects on gestation and postnatal behavior in kid goats / Coloma Garcia, Wellington Napoleon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mehaba, Nabil (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Llonch, Pol (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Consequences of heat stress during pregnancy can affect the normal development of the offspring. In the present experiment, 30 Murciano-Granadina dairy goats (41. 8 ± 5. 7 kg) were exposed to 2 thermal environments varying in temperature-humidity index (THI) from 12 days before mating to 45 days of gestation. [...]
2020 - 10.1101/701151
PloS one, Vol. 15 Núm. 2 (2020)  
2.
12 p, 2.4 MB Milk yield, milk composition, and milk metabolomics of dairy goats intramammary-challenged with lipopolysaccharide under heat stress conditions / Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Contreras-Jodar, Alexandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Love, Samantha (University of Glasgow. Institute of Infection, Immunity and Inflammation) ; Mehaba, Nabil (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat stress and mastitis are major economic issues in dairy production. The objective was to test whether goat's mammary gland immune response to E. coli lipopolysaccharide (LPS) could be conditioned by heat stress (HS). [...]
2020 - 10.1038/s41598-020-61900-8
Scientific reports (Nature Publishing Group), Vol. 10 (2020)  
3.
9 p, 2.3 MB Metabolic and behavior responses of lactating goats under heat stress / Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat stress (HS) negatively affects animal performance, but little is known about energetic metabolism and behavior changes in dairy goats under HS conditions. Eight multiparous Murciano-Granadina dairy goats (43. [...]
2021 - 10.1016/j.smallrumres.2021.106496
Small Ruminant Research, Vol. 203 (2021)  
4.
14 p, 303.2 KB Effect of Soybean Oil Supplementation on Milk Production, Digestibility, and Metabolism in Dairy Goats under Thermoneutral and Heat Stress Conditions / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In a previous work, we observed that heat-stressed goats suffer reductions in milk yield and its contents of fat and protein. Supplementation with soybean oil (SBO) may be a useful strategy to enhance milk quality. [...]
2021 - 10.3390/ani11020350
Animals, Vol. 11 Núm. 2 (2021) , p. 350  
5.
12 p, 253.1 KB Milk Production and Energetic Metabolism of Heat-Stressed Dairy Goats Supplemented with Propylene Glycol / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat-stressed dairy animals increase their reliance on glucose. This elevated glucose demand is partially met by increasing the conversion of glucogenic amino acids (AA) in the liver. Propylene glycol (PG) is a glucogenic precursor and was not tested in dairy goats under thermoneutral (TN) and heat stress (HS) conditions simultaneously. [...]
2020 - 10.3390/ani10122449
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2449  
6.
13 p, 305.7 KB Effects of Cold Exposure on Some Physiological, Productive, and Metabolic Variables in Lactating Dairy Goats / Coloma Garcia, Wellington Napoleon (Universidad Agraria del Ecuador. Facultad de Medicina Veterinaria) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mehaba, Nabil (Tests and Trials Ltd. Monzón) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Low winter temperatures in some regions have a negative impact on animal performance, behavior, and welfare. The objective of this study was to evaluate some physiological, metabolic, and lactational responses of dairy goats exposed to cold temperatures for 3 weeks. [...]
2020 - 10.3390/ani10122383
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2383  
7.
14 p, 981.5 KB Heat stress modifies the lactational performances and the urinary metabolomic profile related to gastrointestinal microbiota of dairy goats / Contreras-Jodar, Alexandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Nayan, N.H. (University Putra Malaysia. Department of Animal Science.) ; Hamzaoui, S. (University of Bouira. Department of Agronomic Science.) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the study is to identify the candidate biomarkers of heat stress (HS) in the urine of lactating dairy goats through the application of proton Nuclear Magnetic Resonance ( H NMR)-based metabolomic analysis. [...]
2019 - 10.1371/journal.pone.0202457
PloS one, Vol. 14 Núm. 2 (february 2019) , p. e0202457  
8.
6 p, 174.3 KB How to Create Conditioned Taste Aversion for Grazing Ground Covers in Woody Crops with Small Ruminants / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R))
Conditioned taste aversion (CTA) is a learning behavior process where animals are trained to reject certain feed after gastrointestinal discomfort has been produced. Lithium chloride (LiCl) is the preferred agent used in livestock to induce CTA because it specifically stimulates the vomit center. [...]
2016 - 10.3791/53887
Journal of visualized experiments, Núm. 110 (2016)  
9.
4 p, 1.9 MB Creación de aversión condicionada a la vid en ovino / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Vidal, X. (Institut Català de la Vinya i el Vi)
2011
XXXVI Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Comunicaciones SEOC, 2011  
10.
3 p, 505.5 KB Variación de la respuesta a la aversión condicionada en ganado ovino según la raza / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2013
AIDA: XV Jornadas sobre Producción Animal, Vol. 1 (2013)  

Articles : 19 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 2 registres trobats  
1.
173 p, 58.6 MB Cursillo sobre piel en bruto / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gutiérrez Galindo, Juan Francisco ; Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrer Caubet, Lluís ; Portavella, Manuel ; Adzet, José Mª ; Nomen, José ; Costa, Josep ; Puig, Jaume ; Matarrodona, Jaume ; Asociación Química Española de la Industria del Cuero (AQEIC)
Conté les ponències: Bases anatomo-histológicas de la piel vacuno, ovino, caprino y porcino, La piel y su estructura: principales diferencias entre especies / Lluís Ferrer. Clasificación racial del ganado bovino, ovino, caprino y porcino / Gerardo Caja y Xavier Such. [...]
1990 (Cuirs i pells)
Cursillo sobre piel en bruto. Bellaterra, Catalunya, 1er : 1990
2 documents
2.
11 p, 13.4 MB Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se presenta la comunicación Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización, publicada en J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]
Es presenta la comunicació Defectes presents en els cuirs de boví i en les pells d'oví i cabrum al finalitzar el procés de carnització, publicada a J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]

1991 (Cuirs i pells)
Congreso de la Unión Internacional de Sociedades de Químicos y Técnicos de Curtidos. Barcelona, Catalunya, 21è : 1991
2 documents

Documents de recerca 23 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
45 p, 2.8 MB Análisis comparativo de razas ovinas autóctonas españolas por el método de los índices de arcaismo (1988) / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo ; Torre Lloveras, C.
La evaluación de las recursos ovinos del Mediterráneo fue iniciada por la Subdivisión de Recursos Ovinos y Caprinos del grupo Agro-Sylvo-Pastoral, dentro del programa AGRIMED de la Comisión Europea, bajo la coordinación del Dr. [...]
El Mètode dels Índexs d'Arcaisme (IArc) es basa en la propietat que presenten l'oví i el cabrum de les anomenades Poblacions Tradicionals, de presentar un gran variabilitat en els seus caràcters visibles o morfològics i, en particular, en els faneròptics, com el color, el tipus de pelatge, el banyam, etc. [...]

2021 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
2 documents
2.
155 p, 1.4 MB The impact of shearing and hormonal treatments (melatonin or cabergoline) in lactating dairy ewes / El Hadi, Abdelaali ; Caja López, Gerardo, dir.
Es van realitzar 3 experiments amb l'objectiu d'avaluar els efectes de la xolla o el tractament amb hormones (melatonina o cabergolina) a la lactació de 2 races d'ovelles lleteres (Lacaune, LC; Manchega, MN). [...]
Se llevaron a cabo 3 experimentos para evaluar los efectos del esquileo o el tratamiento con hormonas (melatonina o cabergolina) sobre la lactación de 2 razas de ovejas lecheras (Lacaune, LC; Manchega, MN). [...]
Three experiments were carried out in order to evaluate the lactational effects of shearing or treating with hormones (melatonin or cabergoline) in 2 breeds of dairy ewes (Lacaune, LC; Manchega, MN). [...]

2020  
3.
179 p, 1.5 MB Heat stress effects and nutritional alleviation strategies in small ruminants / Mehaba, Nabil ; Abdelrahmankamal Salama, Ahmed, dir. ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. ; Caja López, Gerardo, dir.
En esta tesis, se estudiaron los efectos del estrés por calor (EC) sobre la producción de ovejas lecheras Lacaune (Exp. 1), así como la respuesta de cabras lecheras Murciano-Granadina bajo condiciones de EC a la L-carnitina (Exp. [...]
In the current thesis the effects of heat stress (HS) on performance of Lacaune dairy ewes (Exp. 1) as well as the response of HS Murciano-Granadina dairy goats to dietary L-carnitine (Exp. 2) and methionine (Exp. [...]
Cette thèse, étude les effets du stress thermique (ST) sur les performances des brebis laitières Lacaune (Exp. 1) ainsi que la réponse des chèvres laitières Murciano-Granadina à la L-carnitine (Exp. [...]

2020  
4.
143 p, 2.1 MB The use of omic-methodologies in the assessment of heat-stressed lactating dairy goats / Contreras-Jodar, Alexandra ; Caja López, Gerardo, dir. ; Salama, Ahmed A. K., (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'estrés per calor (EC) genera pèrdues significatives en l'industria lletera caprina quan l'índex de temperatura-humitat (THI) és > 75. Les tecnologies 'òmiques' ofereixen una perspectiva holística de com les cabres combaten l'EC i poden permetre trobar biomarcadors. [...]
Heat stress (HS) causes significant losses in the dairy goat industry when temperature-humidity index (THI) is >75. 'Omic' technologies offer a holistic approach to figure out how goats cope with HS and to find biomarkers. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
5.
204 p, 2.6 MB Estudios sobre identificación, lactación y cría de dromedarios en la isla de Fuerteventura (Canarias) = : Studies on identification, lactation and rearing of dromedaries in the island of Fuerteventura (Canary Islands) = Estudis sobre identificació, lactació i cria de dromedaris a l'illa d eFuerteventura (Canàries) / Díaz Medina, Elena ; Caja López, Gerardo, dir. ; Rovai, Maristela, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra (Barcelona) : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
6.
120 p, 1.6 MB Conditioned aversion to woody crops in small ruminants / Manuelian Fusté, Carmen L. ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu de la tesi va ser avaluar la idoneïtat de l'aversió condicionada (CTA) amb clorur de liti (LiCl), per evitar danys en cultius llenyosos durant el pasturatge de les cobertes vegetals. La CTA és un aprenentatge associatiu pel qual un animal deixa de consumir un aliment gràcies a l'administració d'un agent inductor (LiCl). [...]
This thesis aimed to evaluate the suitability of conditioned taste aversion (CTA), based on the use of lithium chloride (LiCl), to prevent grazing damages in woody crops (i. e. , olive groves and vineyards). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
7.
135 p, 775.4 KB Heat stress responses in dairy goats and effects of some nutritional strategies for mitigation / Hamzaoui, Soufiane ; Salama, Ahmed A.K., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals
En la presente tesis se han llevado a cabo 4 experimentos con cabras lecheras bajo condiciones de estrés por calor (HS) para medir la respuesta bajo las condiciones de estrés (Exp. 1 y 2) y para evaluar el aceite de soja y el propilenglicol como suplementos alimenticios (Exp. [...]
In the current thesis 4 experiments were carried out using dairy goats under heat stress (HS) to measure responses to HS (Exp. 1 & 2) and to evaluate soybean oil and propylene glycol as feed supplements (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
8.
147 p, 1.5 MB Trazabilidad de ganado ovino mediante el uso de marcadores biométricos y electrónicos / Rojas Olivares, María Alejandra ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carné i Fructuoso, Sergi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de esta tesis fue evaluar la trazabilidad de corderos utilizando dispositivos visuales (crotales oficiales y no oficiales) y electrónicos (mini-bolos e inyectables subcutáneos en la axila) de identificación (ID), así como su verificación por medio de imágenes retinales. [...]
The aim of this thesis was to evaluate lamb traceability by means of visual (official and non-official ear tags) and electronic (mini-boluses and injects in the armpit) identification (ID) devices. Retinal images (RI) were used for traceability verification. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
9.
137 p, 1.8 MB Implementing electronic identification for performance recording in sheep and goat farms / Ait Saidi, Adel ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los costes de implementación de la identificación electrónica (e-ID) para cumplir la legislación europea preocupan el sector ovino y caprino. Con el motivo de cuantificar los beneficios secundarios del uso de la e-ID para el ganadero, se realizaron 4 experimentos para evaluar los resultados productivos, costes y beneficios de implementar un sistema manual (M; crotales visuales y anotación en papel) o semi-automatico (SA; bolos electrónicos y descarga automática de datos) para el registro de producciones in caprino y ovino. [...]
European legislation made mandatory the use of electronic identification (e-ID) for sheep and goats which cost is questioned in practice. This thesis aimed to quantify the costs and derived benefits of using e-ID at farm level. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
10.
144 p, 954.3 KB Aplicación de termografía infrarroja y de sensores de pH y temperatura en rumiantes / Castro Costa, Andreia ; Caja López, Gerardo, dir. ; Aguiló Llobet, Jordi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de esta Tesis fue evaluar el uso de nuevas tecnologías en ganadería. Para ello se estudió: 1) la termografía por infrarrojos (IRT), como método para la detección de infecciones intramamarias (Exp. [...]
The aim of this Thesis was to evaluate the use of new technologies for livestock. The studied technologies were: 1) Infrared thermography (IRT), as a method for detecting intramammary infections (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  

Documents de recerca : 23 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 45 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
11 p, 128.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
3.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Ferret, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
11 p, 103.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
8 p, 96.5 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Domingo, Mariano ; Allepuz Palau, Alberto Oscar ; el Hadi, Abdelaali ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
6.
7 p, 87.2 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; el Hadi, Abdelaali ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal·lacions per a allotjar els animals de producció Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament 1.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
8 p, 96.3 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
8.
7 p, 86.8 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal·lacions per a allotjar els animals de producció Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament 1.
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
9.
8 p, 96.0 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2016-17
Grau en Veterinària [955]  
10.
7 p, 86.5 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal·lacions per a allotjar els animals de producció Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament.
2016-17
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 45 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia 4 registres trobats  
1.
886x589, 160.4 KB Algarrobo (Ceratonia siliqua L.). Cultivo / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
110 documents
2.
886x578, 127.9 KB Algarrobo (Ceratonia siliqua L.). Polinización / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
6 documents
3.
886x587, 112.4 KB Algarrobo (Ceratonia siliqua L.). Flores / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
75 documents
4.
886x587, 113.1 KB Algarrobo (Ceratonia siliqua L.). Algarrobas / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
54 documents

Fons personals i institucionals 4 registres trobats  
1.
45 p, 2.8 MB Análisis comparativo de razas ovinas autóctonas españolas por el método de los índices de arcaismo (1988) / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo ; Torre Lloveras, C.
La evaluación de las recursos ovinos del Mediterráneo fue iniciada por la Subdivisión de Recursos Ovinos y Caprinos del grupo Agro-Sylvo-Pastoral, dentro del programa AGRIMED de la Comisión Europea, bajo la coordinación del Dr. [...]
El Mètode dels Índexs d'Arcaisme (IArc) es basa en la propietat que presenten l'oví i el cabrum de les anomenades Poblacions Tradicionals, de presentar un gran variabilitat en els seus caràcters visibles o morfològics i, en particular, en els faneròptics, com el color, el tipus de pelatge, el banyam, etc. [...]

2021 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
2 documents
2.
173 p, 58.6 MB Cursillo sobre piel en bruto / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gutiérrez Galindo, Juan Francisco ; Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrer Caubet, Lluís ; Portavella, Manuel ; Adzet, José Mª ; Nomen, José ; Costa, Josep ; Puig, Jaume ; Matarrodona, Jaume ; Asociación Química Española de la Industria del Cuero (AQEIC)
Conté les ponències: Bases anatomo-histológicas de la piel vacuno, ovino, caprino y porcino, La piel y su estructura: principales diferencias entre especies / Lluís Ferrer. Clasificación racial del ganado bovino, ovino, caprino y porcino / Gerardo Caja y Xavier Such. [...]
1990 (Cuirs i pells)
Cursillo sobre piel en bruto. Bellaterra, Catalunya, 1er : 1990
2 documents
3.
11 p, 13.4 MB Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se presenta la comunicación Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización, publicada en J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]
Es presenta la comunicació Defectes presents en els cuirs de boví i en les pells d'oví i cabrum al finalitzar el procés de carnització, publicada a J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]

1991 (Cuirs i pells)
Congreso de la Unión Internacional de Sociedades de Químicos y Técnicos de Curtidos. Barcelona, Catalunya, 21è : 1991
2 documents
4.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.