Results overview: Found 15 records in 0.01 seconds.
Course materials, 15 records found
Course materials 15 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
4 p, 103.4 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
11 p, 103.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
4 p, 79.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
6.
11 p, 109.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
7 p, 87.2 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; el Hadi, Abdelaali ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
4 p, 79.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
9.
7 p, 86.8 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
10.
10 p, 107.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  

Course materials : 15 records found   1 - 10next  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.