Resultats globals: 75 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 16 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 12 registres trobats
Materials acadèmics, 46 registres trobats
Articles 16 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
13 p, 275.1 KB Ruminal Microbial Degradation of Individual Amino Acids from Heat-Treated Soyabean Meal and Corn Gluten Meal in Continuous Culture / Gargallo Ridao, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Eight dual-flow continuous culture fermenters were used in three periods to study the effects of diets containing heat-treated soyabean meal (HSBM) or corn gluten meal (CGM) on ruminal microbial fermentation and the degradation of individual amino acids (AA). [...]
2022 - 10.3390/ani12060688
Animals, Vol. 12 Núm. 6 (3-2 2022) , p. 688  
2.
6 p, 570.0 KB Short communication : quantification of the effect of mycotoxin binders on the bioavailability of fat-soluble vitamins in vitro / Kihal, Abdelhacib (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, María Ercilda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cristòfol i Adell, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of this study was to determine the capacity of six mycotoxin binders (MTBs) to adsorb vitamins A, D and E in an in vitro system that simulates gastric and intestinal digestion. Experiment 1 evaluated the recovery rate of vitamins A, D and E in the incubation conditions. [...]
2021 - 10.3390/ani11082251
Animals, Vol. 11 Núm. 8 (august 2021) , p. 2251  
3.
18 p, 1.1 MB Phytochemicals as antibiotic alternatives to promote growth and enhance host health / Lillehoj, Hyun (US Department of Agriculture. Agricultural Research Service) ; Liu, Yanhong (University of California) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Fernandez-Miyakawa, Mariano E. (Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Instituto de Patobiología) ; Chi, Fang (Amlan International) ; Cravens, Ron L. (Amlan International) ; Oh, Sungtaek (US Department of Agriculture. Animal Biosciences and Biotechnology Laboratory) ; Gay, Cyril G. (US Department of Agriculture. National Program Staff-Animal Health)
There are heightened concerns globally on emerging drug-resistant superbugs and the lack of new antibiotics for treating human and animal diseases. For the agricultural industry, there is an urgent need to develop strategies to replace antibiotics for food-producing animals, especially poultry and livestock. [...]
2018 - 10.1186/s13567-018-0562-6
Veterinary research, Vol. 49 (july 2018)  
4.
8 p, 905.3 KB Effect of Diet Supplementation with the Mycotoxin Binder Montmorillonite on the Bioavailability of Vitamins in Dairy Cows / Kihal, Abdelhacib (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Marquès, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; José Cunilleras, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to determine the effect of the mycotoxin binder montmorillonite (MMT) supplemented in the diet of dairy cows on the bioavailability of vitamins A, D, E, B1 and B6. Six multiparous Holstein-Friesian cows were used in a crossover design with two periods. [...]
2022 - 10.3390/toxins14010026
Toxins, Vol. 14 (january 2022)  
5.
12 p, 803.2 KB Interactions among natural active ingredients to improve the efficiency of rumen fermentation in vitro / Temmar, Rokia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Forgeard, Gwenael (TECHNA France Nutrition) ; Rougier, Cécile (TECHNA France Nutrition) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Twelve essential oils (EO): Anise star, cassia, geraniol, lemongrass (LEM), limonene, thyme, tea tree, coriander (COR), capsicum, black pepper, turmeric and ginger (GIN), in Experiment 1 at three doses; and different combinations of LEM, COR and GIN oils in Experiment 2, were evaluated in in vitro batch microbial fermentation using ruminal fluid from four dairy cows fed a 50:50 forage: concentrate diet. [...]
2021 - 10.3390/ani11051205
Animals, Vol. 11 Núm. 5 (2021) , p. 1205  
6.
14 p, 301.2 KB Effects of capsicum and propyl-propane thiosulfonate on rumen fermentation, digestion, and milk production and composition in dairy cows / Foskolos, A. (Department of Animal Science. University of Thessaly) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Siurana Marina, Adriana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Essential oils may affect rumen fermentation, nutrient digestion, and milk production and composition. The objective of this study was to test the effects of capsicum oleoresin (CAP) and propyl-propane thiosulfonate (PTSO) on rumen fermentation, total tract digestibility, and milk yield and composition in lactating dairy cattle. [...]
2020 - 10.3390/ani10050859
Animals, Vol. 10 Núm. 5 (may 2020) , p. 859  
7.
11 p, 229.6 KB Exploring additive, synergistic or antagonistic effects of natural plant extracts on in vitro beef feedlot-type rumen microbial fermentation conditions / Fandiño, Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fernandez-Turren, Gonzalo (Universidad de la República. Departamento de Producción Animal) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Moya Fernández, Diego (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Six Essential oils (EO) (tea tree oil-TeTr, oregano oil-Ore, clove bud oil-Clo, thyme oil-Thy, rosemary oil-Ros, and sage oil-Sag) in Experiment 1; and different combinations of selected oils in Experiment 2, were evaluate at four doses in an in vitro microbial fermentation system using ruminal fluid from beef cattle fed a 10:90 straw: Concentrate diet. [...]
2020 - 10.3390/ani10010173
Animals, Vol. 10 Núm. 1 (january 2020) , p. 173  
8.
10 p, 3.3 MB A virtual dairy herd as a tool to teach dairy production and management / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Vera Rodríguez, Gonzalo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this project was to develop and test a web-based virtual dairy herd to help students understand the structure and functioning of a dairy herd, and to promote active learning. At the beginning of the course, the instructor defines the profiles of herds to be assigned to students (e. [...]
2020 - 10.3168/jds.2019-16714
Journal of dairy science, Vol. 103, Issue 3 (March 2020) , p. 2896-2905  
9.
6 p, 700.3 KB Prepartum behavior changes in dry holstein cows at risk of postpartum diseases : supplementary material / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Supplementary Figures for J. Dairy Sci. paper.
2021  
10.
15 p, 381.9 KB Carbon Footprint Assessment of Spanish Dairy Cattle Farms : effectiveness of Dietary and Farm Management Practices as a Mitigation Strategy / Ibidhi, Ridha (Seoul National University. Department of Eco-Friendly Livestock Science) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Greenhouse gas emissions and the carbon footprint (CF) were estimated in twelve Spanish dairy farms selected from three regions (Mediterranean, MED; Cantabric, CAN; and Central, CEN) using a partial life cycle assessment through the Integrated Farm System Model (IFSM). [...]
2020 - 10.3390/ani10112083
Animals, Vol. 10 Núm. 11 (2020) , p. 2083  

Articles : 16 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
15 p, 684.3 KB Una granja virtual, o como aprender jugando / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. ; Vera, G. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Documents de recerca 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
157 p, 8.6 MB Early detection and prediction of health disorders in cattle using an activity monitoring system / Belaid, Mohammed Anouar ; Calsamiglia, Sergio, dir.
Es van dur a terme tres experiments per determinar si el sistema de monitorització de l'activitat podria utilitzar-se com un predictor de malalties en bovins. En el primer experiment, vedells Frisons van ser monitoritzats durant els 60 d posteriors a l'arribada a la granja. [...]
Se llevaron a cabo tres experimentos para determinar si el sistema de monitoreo de la actividad podría usarse como un predictor de enfermedades en bovinos. En el primer experimento, terneros Frisones fueron monitorizados durante los 60 d posteriores a su llegada a la granja. [...]
Three experiments were conducted to determine if an activity-monitoring systems could be used for an early predictor of the risk of sickness in cattle. In the first experiment, Friesian male calves were monitored from 30 to 90 d of life. [...]

2020  
2.
239 p, 2.6 MB Obtención de una leche enriquecida de forma natural con ácidos grasos omega-3 y ácido conjugado linoleico (CLA) sin disminución de la cantidad de la grasa láctea / Siurana Marina, Adriana ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Se realizaron tres estudios con el fin de identificar estrategias para evitar la depresión de la grasa láctea en las vacas lecheras cuando las dietas se complementan con aceites ricos en AGPI. Una revisión bibliográfica realizada en el primer estudio mostró que las recomendaciones diarias de CLA más comúnmente reportados para humanos son 0,8 g/d (0,6 a 3,0 g/d), aunque todas las recomendaciones se han extrapolado a partir de modelos animales y los pocos estudios en humanos reportan resultados contradictorios. [...]
Three studies were conducted in order to identify strategies to avoid milk fat depression in dairy cows when diets are supplemented with rich oils PUFA. Literature research in the first study showed that the most commonly reported intake recommendations of CLA for human are 0. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
3.
157 p, 4.8 MB Impact of prenatal and neonatal nutrition on metabolism and future performance in dairy heifers / Yunta Bernal, Cristina ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
En los últimos años se ha demostrado que existe una conexión entre las primeras etapas de la vida y la futura productividad y salud de los animales. En esta tesis se desarrollaron 3 estudios para evaluar, por un lado estrategias de manejo de los terneros durante las primeras semanas de vida que podrían mejorar su rendimiento, y por otro estrategias que podrían ser implementadas en el futuro para mejorar el desarrollo fetal durante la gestación. [...]
A connection between early stages of life and health and performance in the adult life has been lately demonstrated. In this thesis three studies were conducted in order to evaluate on the one hand rearing strategies that may improve calves performance, and on the other hand strategies that may be implemented in the future to ameliorate fetal development during pregnancy. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
4.
206 p, 1.6 MB El uso de aditivos zootécnicos en pequeños rumiantes en sistema intensivo y condiciones de campo / Cavini, Sara ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Se han llevado a cabo cuatro experimentos in vivo para estudiar el potencial de diferentes sustancias como aditivos zootécnicos en pequeños rumiantes en sistemas intensivos y condiciones de campo. En el primer experimento, veinticuatro cabras Murciano-Granadinas preñadas fueron tratadas durante el periparto con una dieta control (CRT), y la misma dieta suplementada con una mezcla de productos comerciales a base de aceites esenciales (EOT, a base de Capsicum, Eugenol y Cinamaldehído a dosis de 10,8, 13,4 y 8,1 mg por Kg de materia seca de la dieta, respectivamente). [...]
Four in vivo experiments were carried out to study the potential of different substances as zootechnical additives in small ruminants in intensive systems and field conditions. In the first experiment, twenty-four Murciano Granadina pregnant goats were treated during peripartum a control diet (CRT), and the same diet supplied with a mixture of commercial products based on essential oils (EOT, containing Capsicum, Eugenol and Cinnamaldehyde, at doses of 10. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
5.
251 p, 2.0 MB Strategies to reduce nitrogen excretion from ruminants : targeting the rumen / Foskolos, Andreas ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Esta tesis doctoral se llevó a cabo en el marco del proyecto financiado por la Unión Europea Rednex. El objetivo principal de la tesis fue utilizar tecnologías innovadoras aplicadas al rumen para proponer soluciones que pueden reducir la excreción de N en el ganado bovino lechero. [...]
The current PhD thesis was conducted within the framework of the European Union funded project RedNex. The main objective of the thesis was to use novel technologies that target the rumen to propose solutions that may reduce the N excretion from dairy cows. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
6.
217 p, 1.4 MB Estrategias alternativas al uso de antibióticos para prevenir la aparición de trastornos digestivos en terneros de engorde / Moya Fernández, Diego ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de la presente memoria de esta tesis doctoral fue evaluar el papel de diferentes ingredientes en la dieta para reducir las patologías digestivas en los lechones tras el destete, incrementando así su bienestar y productividad. [...]
The main objective of this thesis was to evaluate different feed strategies to reduce enteric disorders in young pigs, in order to help their adaptation to weaning and enhance productivity and health. [...]

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
7.
244 p, 8.9 MB Estudio de la acidosis ruminal y nuevas estrategias de prevención / Blanch Saborit, Marta ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Esta tesis doctoral se planteó con el fin de profundizar en el estudio de la acidosis ruminal y evaluar nuevas estrategias de prevención. En el experimento 1, se desarrolló la PCR cuantitativa para detectar y cuantificar Streptococcus bovis y Megasphaera elsdenii, bacterias relacionadas con la producción y utilización del lactato, respectivamente. [...]
This doctoral thesis was designed to increase our knowledge of ruminal acidosis and to valuate new strategies In experiment 1, quantitative PCR probes were developed to detect and quantify S. bovis and M. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2009  
8.
163 p, 434.5 KB Efectos de los extractos de plantas sobre las características de fermentación microbiana ruminal en sistemas in vitro e in vivo / Cardozo Salazar, Paul William ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En estudios in vitro e in vivo se evaluaron los efectos de extractos de plantas sobre las características de fermentación microbiana ruminal. Se midieron las concentraciones de ácidos grasos volátiles (AGV), péptidos largos (PepL), péptido pequeños y AA (PepP+AA), N amoniacal, L-lactato, número de protozoos, la ingestión de materia seca (IMS) y el consumo de agua. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2007  
9.
215 p, 663.3 KB Estimación de la degradabilidad ruminal y digestibilidad intestinal de los aminoácidos de suplementos proteicos in vitro / Gargallo Ridao, Sílvia ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Los actuales sistemas de formulación para vacuno lechero se basan en el concepto de proteína digestible y en especial en el aporte de aminoácidos absorbibles en el intestino delgado. Una proporción importante de los aminoácidos que llegan al intestino delgado del rumiante proviene de la proteína de la ración. [...]
Current feeding systems for dairy cows include the prediction of amino acids requirements and supply to the small intestine. Supply of absorbable amino acids of dietary origin depends of the amount of dietary protein escaping ruminal degradation, intestinal digestibility of the amino acids that escape ruminal degradation, and the amino acid composition of rumen undegraded intestinally digested protein. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2007  
10.
237 p, 2.0 MB Factores que afectan a la fermentación microbiana y al perfil y flujo de aminoácidos de las bacterias asociadas con las fracciones líquida y sólida en un sistema de cultivo continuo / Rodríguez Prado, María ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de esta tesis fue el estudio de los factores que afectan al perfil y flujo de AA microbianos del rumen, utilizando las bacterias obtenidas de las fracciones líquida (BL) y sólida (BS), en un sistema de cultivo continuo (SCC). [...]
The objective of this Thesis was the study of the factors affecting the profile and flow of AA from bacterial origin from the rumen, using liquid (LAB) or solid (SAB) associated bacteria composition data in continuous culture (CC). [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004  

Documents de recerca : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 46 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
5 p, 120.2 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Allepuz Palau, Alberto ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
11 p, 145.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals, Ramon ; Milan Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martin Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
3.
7 p, 127.5 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia, Sergio ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals, Ramon ; Gasa, Josep ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian Fuste, Carmen Loreto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
11 p, 163.9 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Castillo Simon, Inmaculada ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
5 p, 105.3 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Allepuz Palau, Alberto ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
7.
7 p, 112.6 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia, Sergio ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Gasa, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Llonch Obiols, Pol ; Manuelian Fuste, Carmen Loreto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
7 p, 115.7 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Calsamiglia, Sergio ; Barroeta, Ana Cristina ; Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Manuelian Fuste, Carmen Loreto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...]
The training objectives of Integrated Animal Production II are: • To know the key factors that mark, now and in the future, the production of milk, m • To know the milk, meat and eggs production sector, as well as its location. [...]
Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
11 p, 128.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
10.
4 p, 103.2 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents

Materials acadèmics : 46 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
13 Calsamiglia, Sergio,
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.