1.
|
14 p, 1.6 MB |
A Diffusion Model to Quantify Membrane Repair Process in Listeria monocytogenes Exposed to High Pressure Processing Based on Fluorescence Microscopy Data
/
Nikparvar, Bahareh (Norwegian University of Science and Technology. Department of Chemical Engineering) ;
Subires Orenes, Alicia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernandez-Herrero, Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Crauwels, Peter (Ulm University. Institute of Microbiology and Biotechnology) ;
Riedel, Christian U. (Ulm University. Institute of Microbiology and Biotechnology) ;
Bar, Nadav (Norwegian University of Science and Technology. Department of Chemical Engineering)
The effects of environmental stresses on microorganisms have been well-studied, and cellular responses to stresses such as heat, cold, acids, and salts have been extensively discussed. Although high pressure processing (HPP) is becoming more popular as a preservation method in the food industry, the characteristics of the cellular damage caused by high pressure are unclear, and the microbial response to this stress has not yet been well-explored. [...]
2021 - 10.3389/fmicb.2021.598739
Frontiers in microbiology, Vol. 12 (may 2021)
|
|
2.
|
|
3.
|
3 p, 718.1 KB |
XVII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 20 al 23 de novembre de 2018, tingué lloc el XVII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la Dra. [...] Del 20 al 23 de noviembre de 2018, tuvo lugar el XVII workshop sobre Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria (MRAMA), en la Facultad de Veterinaria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigido por la Dra. [...]
2019
UAB divulga, Gener 2019, p. 1-3
2 documents
|
|
4.
|
6 p, 83.6 KB |
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Fung, Daniel Y.C. (Kansas State University (Manhattan, KS), Department of Animal Sciences and Industry) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El nombre d'assajos microbiològics augmenta any rere any, amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d'usar i que asseguren rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l'obtenció dels resultats, a un cost moderat. [...] The number of microbiological assays is increasing year after year, with great advances in easy-to-use methods that ensure rapid, accurate, sensitive and specific results, at a moderate cost. Automated and rapid microbiological methods allow manufacturers to bring out their products to the market more rapidly, with safety and preservation being guaranteed. [...]
2006
TECA, Vol. 10 (2006) , p. 11-16
|
|
5.
|
3 p, 73.0 KB |
XV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2016, tingué lloc el XV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) a la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la Universitat. [...] Del 24 al 27 de noviembre de 2015, tuvo lugar el XIV workshop sobre Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria (MRAMA), en la Facultad de Veterinaria de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigido por la Dra. [...]
2017
UAB divulga, Gener 2017, p. 1-2
2 documents
|
|
6.
|
4 p, 221.4 KB |
XIV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 24 al 27 de novembre de 2015, tingué lloc el XIV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB. [...] Del 24 al 27 de noviembre de 2015, tuvo lugar el XIV workshop sobre Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria (MRAMA), en la Facultad de Veterinaria de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigido por la Dra. [...]
2016
UAB divulga, Març 2016
2 documents
|
|
7.
|
|
8.
|
2 p, 112.1 KB |
XIII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 25 al 28 de novembre de 2014 tingué lloc el XIII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels doctors Marta Capellas Puig i Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la UAB. [...] Del 25 al 28 de noviembre de 2014 tuvo lugar el XIII workshop sobre Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria (MRAMA), en la sala de actos de la Facultad de Veterinaria de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigido por los doctores Marta Capellas Puig y Josep Yuste Puigvert, profesores de Ciencia y tecnología de los alimentos, y organizado por el Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) y el Departamento de Ciencia animal y de los alimentos de la UAB. [...]
2015
UAB divulga, Març 2015
2 documents
|
|
9.
|
2 p, 116.5 KB |
XII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 26 al 29 de novembre de 2013 tingué lloc el XII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit pels Drs. [...] Del 26 al 29 de noviembre de 2013 tuvo lugar el XII workshop sobre Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria (MRAMA), en el salón de actos de la Facultad de Veterinaria de la UAB, dirigido por los Dres. [...]
2014
UAB divulga, febrer 2014
2 documents
|
|
10.
|
2 p, 36.5 KB |
Quin és el millor pa sense gluten?
/
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Àrea de Comunicació i Promoció
Investigadors de la UAB han realitzat un estudi que vol determinar quin pa pot ser més adequat per a celíacs. Els celíacs no poden menjar gluten, un compost que es troba a la farina de blat. Els resultats mostren que la farina de germen de garrofí ha generat un pa que té una massa més fàcil de treballar i amb més fibra. [...] Investigadores de la UAB han realizado un estudio que quiere determinar qué pan puede ser más adecuado para celíacos. Los celíacos no pueden comer gluten, un compuesto que se encuentra en la harina de trigo. [...]
2013
UAB divulga, març 2013, p. 1-2
2 documents
|
|