Resultats globals: 18 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 18 registres trobats
Materials acadèmics 18 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
5 p, 106.9 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
4 p, 103.4 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
5 p, 114.6 KB Millora Genètica [102673] / Casellas Vidal, Joaquín ; Jordana Vidal, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Millora Genètica és una assignatura obligatòria de 6 ECTS que s'imparteix durant el 2n semestre del tercer curs del grau de Veterinària. Quant als objectius generals de l'assignatura, aquests consistiran en que l'estudiant adquireixi els suficients coneixements, teòrics i pràctics, que li permetin en el seu futur professional, analitzar i col·laborar de forma eficient en la gestió ‒des de la seva vessant genètica‒, de les poblacions animals domèstiques, tant en l'establiment de programes de conservació, programes de selecció i millora genètica convencional i selecció genòmica, com en el control genètic de malalties. [...]
La Mejora Genética es una asignatura obligatoria de 6 ECTS que se imparte durante el 2º semestre del tercer curso del grado de Veterinaria. En cuanto a los objetivos generales de la asignatura, estos consistirán en que el estudiante adquiera los suficientes conocimientos, teóricos y prácticos, que le permitan en su futuro profesional, analizar y colaborar de forma eficiente en la gestión desde su vertiente genética, de las poblaciones animales domésticas, tanto en el establecimiento de programas de conservación, programas de selección y mejora genética convencional y selección genómica, como en el control genético de enfermedades. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
5 p, 105.9 KB Genètica [102674] / Folch Albareda, Josep Maria ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. [...]
Se trata de una asignatura de segundo curso del grado de Veterinaria, de carácter básico y en la que el estudiante deberá ad Los objetivos formativos concretos son: - Familiarizarse con los conceptos básicos de la Genética. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
5 p, 106.1 KB Agrogenòmica [105782] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]

2019-20
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
6.
5 p, 108.4 KB Genètica quantitativa i millora [101960] / Piedrafita Arilla, Jesús ; Amills Eras, Marcelo ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Genètica Quantitativa tracta de l'anàlisi genètic de caràcters quantitatius o complexos, com són alguns dels involucrats en l'evolució de les espècies, els que determinen la majoria dels caràcters productius d'animals i plantes, i també la predisposició a malalties. [...]
La Genética Cuantitativa trata el análisis genético de los caracteres cuantitativos o complejos, como son algunos involucrados en la evolución de las especies, los que determinan la mayoría de los caracteres productivos de animales y plantas, y también la predisposición a enfermedades. [...]

2019-20
Grau en Genètica [833]
3 documents
7.
6 p, 108.5 KB Agrogenòmica [101939] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]

2019-20
Grau en Genètica [833]
3 documents
8.
5 p, 80.9 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The module aims to provide students with the necessary tools to assess and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects: The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
9.
6 p, 86.2 KB Agrogenòmica [101939] / Casellas Vidal, Joaquín ; Folch Albareda, Josep Maria ; Jordana Vidal, Jordi ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
2018-19
Grau en Genètica [833]
3 documents
10.
4 p, 79.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 18 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.