1.
|
5 p, 105.1 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Allepuz Palau, Alberto ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...] It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...] Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
2.
|
7 p, 120.7 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripollés Àvila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
3.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
4.
|
5 p, 107.0 KB |
Agrogenòmica [105782]
/
Casellas Vidal, Joaquim ;
Folch, Josep M ;
Poschenrieder Wiens, Carlota ;
Amills i Eras, Marcel ;
Busoms, Silvia ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que 1 La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. [...] The agri-food industry is the main activity of the European manufacturing industry, with an approximate value of 954,000 million euros and a total of 310,000 companies that provide service to 500 million customers. [...] La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]
2022-23 Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documentos
|
|
5.
|
6 p, 109.6 KB |
Agrogenòmica [101939]
/
Casellas Vidal, Joaquim ;
Folch, Josep M ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Poschenrieder Wiens, Carlota ;
Amills i Eras, Marcel ;
Busoms, Silvia ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...] The agri-food industry is the main activity of the European manufacturing industry, with an approximate value of 954,000 million euros and a total of 310,000 companies that provide service to 500 million customers. [...] La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]
2022-23 Grau en Genètica [833]
3 documentos
|
|
6.
|
6 p, 115.7 KB |
Millora Genètica [102673]
/
Jordana Vidal, Jordi ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
La Millora Genètica és una assignatura obligatòria de 6 ECTS que s'imparteix durant el 2n semestre del tercer curs del grau de Veterinària. Quant als objectius generals de l'assignatura, aquests consistiran en que l'estudiant adquireixi els suficients coneixements, teòrics i pràctics, que li permetin en el seu futur professional, analitzar i col·laborar de forma eficient en la gestió ‒des de la seva vessant genètica‒, de les poblacions animals domèstiques, tant en l'establiment de programes de conservació, programes de selecció i millora genètica convencional i selecció genòmica, com en el control genètic de malalties. [...] Animl Breeding is a compulsory subject of 6 ECTS taught during the 2nd semester of the third year of the Veterinary degree. Regarding the general objectives of the subject, these will consist in the student acquiring the sufficient knowledge, theoretical and practical, that allow him in his professional future, analyze and collaborate efficiently in management from his Genetics background, of domestic animal populations, both in the establishment of conservation programs, programs of selection and conventional genetic improvement and genomic selection, as well as in the genetic control of diseases. [...] La Mejora Genética es una asignatura obligatoria de 6 ECTS que se imparte durante el 2º semestre del tercer curso del grado de Veterinaria. En cuanto a los objetivos generales de la asignatura, estos consistirán en que el estudiante adquiera los suficientes conocimientos, teóricos y prácticos, que le permitan en su futuro profesional, analizar y colaborar de forma eficiente en la gestión desde su vertiente genética, de las poblaciones animales domésticas, tanto en el establecimiento de programas de conservación, programas de selección y mejora genética convencional y selección genómica, como en el control genético de enfermedades. [...]
2022-23 Grau en Estadística Aplicada i Grau en Sociologia [1282] Grau en Estadística Aplicada i Grau en Sociologia [1440] Grau en Veterinària [955] Grau en Estadística Aplicada [973]
3 documentos
|
|
7.
|
7 p, 120.2 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripolles Avila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
8.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
9.
|
5 p, 105.3 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Allepuz Palau, Alberto ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...] It is a fifth year course, optional, in the area of animal production, with an integrating and professionalizing approach. The main objective is to put the student in front of the usual problems in cattle farms, integrating the aspects of production (animal, handling, facilities, production of forages), health (control and prevention) and economics (costs and profitability ). [...] Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
10.
|
5 p, 109.3 KB |
Genètica quantitativa i millora [101960]
/
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La Genètica Quantitativa tracta de l'anàlisi genètic de caràcters quantitatius o complexos, com són alguns dels involucrats en l'evolució de les espècies, els que determinen la majoria dels caràcters productius d'animals i plantes, i també la predisposició a malalties. [...] Quantitative genetics addresses the genetic analysis of quantitative or complex traits, such as some of the involved in the evolution of species, the ones determining most of the productive traits in plants and animals, and also the predisposition to diseases. [...] La Genética Cuantitativa trata el análisis genético de los caracteres cuantitativos o complejos, como son algunos involucrados en la evolución de las especies, los que determinan la mayoría de los caracteres productivos de animales y plantas, y también la predisposición a enfermedades. [...]
2021-22 Grau en Genètica [833]
3 documentos
|
|