1.
|
7 p, 116.5 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments II [103556]
/
Castillo Zambudio, Manuel ;
Capellas Puig, Marta ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Zamora Viladomiu, Anna ;
Saldo Periago, Jordi ;
Moral Vico, Antonio Javier ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures 1 d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies 1 carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...] La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de 1 alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
6 p, 109.8 KB |
Tecnologia dels Aliments [102610]
/
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Perez Playa, Bernat ;
Prat Castellà, Jaume ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que s'han d'adquirir durant la formació ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008 de 13 de febrer per la qual s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió, la primera competència que les persones graduades en Veterinària han d'haver adquirit és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consum. [...] The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians must acquire during their training according to Order ECI /333/2008 which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...] La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que se deben adquirir durante la formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 de 13 de febrero por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión, la primera competencia que las personas graduadas en Veterinaria deben haber adquirido es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumo. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
3.
|
5 p, 109.7 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Ferragut Perez, Victoria Francisca ;
Hernandez Herrero, Maria Manuela ;
Rodriguez Jerez, Jose Juan ;
Roig Sagues, Artur Xavier ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 En aquesta matèria els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] 1 In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] 1 En esta materia los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
4.
|
5 p, 104.1 KB |
Pràctiques de Planta Pilot [103228]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Gràcia Julià, Alvar ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Gallardo Chacon, Joan Josep ;
Prat Castellà, Jaume ;
Freire Vásconez, Paulina Andrea ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...] This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...] Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 114.7 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Capellas Puig, Marta ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
6.
|
6 p, 110.5 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments I [103555]
/
Saldo Periago, Jordi ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] This is a third-year subject, which is compulsory. It deals with the physical processes of transformation and/or conservation of foods in general, without entering into detailing the processing of food in particular, since this study is carried out in greater depth in the optional subjects that refer to the technologies of raw materials specific On the other hand, it is necessary to focus on the teaching of this subject in the industrial aspects of the processes, since other subjects cover the basic knowledge related to them. [...] Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio. Trata los procesos físicos de transformación y / o conservación de los alimentos de forma general, sin entrar a detallar el procesamiento de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza con mayor profundidad en las asignaturas optativas que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
7.
|
7 p, 121.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut Perez, Victoria Francisca ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. 1 Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the 1 To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. 1 Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
6 p, 115.5 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments II [103556]
/
Castillo Zambudio, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...] La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
9.
|
8 p, 114.6 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo, Antonio-José ;
Capellas Puig, Marta ;
Aguilar Puig, Núria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
5 p, 109.5 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernandez Herrero, María Manuela ;
Rodriguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|