Results overview: Found 4 records in 0.01 seconds.
Articles, 1 records found
Contributions to meetings and congresses, 2 records found
Research literature, 1 records found
Personal and institutional archives, 4 records found
Articles 1 records found  
1.
7 p, 799.0 KB Predicción de la composición corporal de las ovejas a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio / Castrillo González, Carlos (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos) ; Dapoza, C. (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
En este artículo se analiza la consistencia de los principios en los que se basa la estimación de la composición deI cuerpo de las ovejas a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio (EDI). [...]
1995
Ovis, 1995, p. 25-37  
 UAB restricted access

Contributions to meetings and congresses 2 records found  
1.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo González, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
2.
1 p, 157.3 KB Prediction of digestible energy content of extruded dog food by in vitro analyses. / Hervera Abad, Marta ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Blanch, F. ; Castrillo González, Carlos
Following the NRC (1985), the estimation of energy in pet foods is based on the chemical proximate analysis, assuming constant crude protein (CP), ether extract (EE) and nitrogen free extract (NFE) digestibilities. [...]
2003
-, : 2003  

Research literature 1 records found  
1.
325 p, 12.1 MB Estimación de la composición corporal en ganado ovino a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio : efecto de la fase fisiológica y del plano de alimentación. / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castrillo González, Carlos, dir. ; Universidad de Zaragoza. Facultad de Veterinaria
1988  

Personal and institutional archives 4 records found  
1.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo González, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
2.
1 p, 157.3 KB Prediction of digestible energy content of extruded dog food by in vitro analyses. / Hervera Abad, Marta ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Blanch, F. ; Castrillo González, Carlos
Following the NRC (1985), the estimation of energy in pet foods is based on the chemical proximate analysis, assuming constant crude protein (CP), ether extract (EE) and nitrogen free extract (NFE) digestibilities. [...]
2003
-, : 2003  
3.
325 p, 12.1 MB Estimación de la composición corporal en ganado ovino a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio : efecto de la fase fisiológica y del plano de alimentación. / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castrillo González, Carlos, dir. ; Universidad de Zaragoza. Facultad de Veterinaria
1988  
4.
7 p, 799.0 KB Predicción de la composición corporal de las ovejas a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio / Castrillo González, Carlos (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos) ; Dapoza, C. (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
En este artículo se analiza la consistencia de los principios en los que se basa la estimación de la composición deI cuerpo de las ovejas a partir del espacio de difusión del óxido de deuterio (EDI). [...]
1995
Ovis, 1995, p. 25-37  
 UAB restricted access

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.