Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
10 p, 2.3 MB Severity of Bovine Tuberculosis Is Associated with Co-Infection with Common Pathogens in Wild Boar / Risco, David (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Serrano Ferron, Emmanuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Fernández Llario, Pedro (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Cuesta, Jesús M. (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Gonçalves, Pilar (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; García-Jiménez, Waldo L. (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Martínez, Remigio (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Cerrato, Rosario (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Velarde, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Gómez, Luis (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos) ; Segalés, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i Anatomia Animals) ; Hermoso de Mendoza, Javier (Universidad de Extremadura. Red de Grupos de Investigación en Recursos Faunísticos)
Co-infections with parasites or viruses drive tuberculosis dynamics in humans, but little is known about their effects in other non-human hosts. This work aims to investigate the relationship between Mycobacterium bovis infection and other pathogens in wild boar (Sus scrofa), a recognized reservoir of bovine tuberculosis (bTB) in Mediterranean ecosystems. [...]
2014 - 10.1371/journal.pone.0110123
Plos One, Vol. 9 Núm. 10 (2014)  

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.