Resultats globals: 120 registres trobats en 0.03 segons.
Materials de curs, 3 registres trobats
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 101 registres trobats
Articles, 1 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 14 registres trobats
Materials de curs 3 registres trobats  
1.
161 p, 1.4 MB Doctorado en Acuicultura / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia ; Universitat de Barcelona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Els estudis de doctorat en Aqüicultura proporcionen investigadors que són capaços d'afrontar els reptes del desenvolupament de l'aqüicultura en totes els seus vessants amb una perspectiva de sostenibilitat i amb un domini de tècniques multidisciplinars i avançades. [...]
Bellaterra 2011 (Doctorats)
2 documents
2.
84 p, 812.7 KB Doctorado en Producción Animal / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El programa de doctorat en Producció Animal té com a finalitat completar la formació investigadora de postgrau a l'àrea de coneixement de Producció Animal, relacionada amb la nutrició, la millora genètica i la producció d'espècies d'animals domèstics. [...]
Bellaterra 2012 (Doctorats)
2 documents
3.
90 p, 802.4 KB Doctorado en Ciencia de los Alimentos / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El programa de doctorat en Ciències dels Aliments té l'objectiu de proporcionar un marc adequat per a la formació d'investigadors i professionals en les àrees de la ciència i tecnologia dels aliments i de la nutrició, que permetin la consecució de projectes d'investigació científica i de desenvolupament tecnològic destinats a garantir i millorar la qualitat i seguretat de processos i productes alimentaris. [...]
Bellaterra 2012 (Doctorats)
2 documents

Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
8 p, 86.3 KB Reglament del Departament de Ciència Animal i dels Aliments / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
2015  

Documents de recerca 101 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
15.8 KB Evaluation of probiotic strategies in the prevention of piglet post-weaning gastrointestinal disorders / Barba Vidal, Emili R., autor ; Martín-Orúe, Susana M. (Susana Maria), supervisor acadèmic ; Castillejos Velázquez, Lorena, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La presente tesis tiene como objetivo evaluar el potencial de nuevos tratamientos probióticos en lechones recién destetados para mejorar la salud intestinal y combatir patógenos, indagando en posibles mecanismos de acción. [...]
The main objective of the Thesis was to evaluate the potential of new probiotics treatments in weanling pigs to enhance gut health at early life stages and to fight intestinal pathogens, giving insights regarding possible modes of action. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017  
2.
218 p, 3.5 MB Caracterización de las gallinas indígenas de Mozambique / Matola Mabunda, Matilde Francisco, autor ; Francesch Vidal, Amadeu, supervisor acadèmic ; Izquierdo Tugas, Ma. Dolors (Maria Dolors), supervisor acadèmic ; Jordana i Vidal, Jordi, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La presente tesis se centra en el estudio de las gallinas indígenas de Mozambique y consta de tres trabajos que caracterizan: (l) las formas de crianza en el sector rural, (2) la morfológica de las aves y (3) la producción y reproducción, calidad de la carne y de los huevos de estas aves y sus posibles mejoras mediante cruces. [...]
Barcelona (España) : Universitat Autònoma de Barcelona, noviembre de 2016  
3.
257 p, 2.4 MB Exploring dietary strategies to enhance feed intake and growth of piglets after weaning by a multidisciplinary approach / Blavi Josa, Laia, autor ; Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El deslletament és un període d'adaptació i estrès on els porcs poden patir el síndrome post-deslletament, caracteritzat per una baixa ingestió i creixement i per diarrees. És de gran interès per a la indústria porcina la recerca de solucions per incrementar el consum i el creixement després del deslletament. [...]
El destete es un periodo de adaptación y estrés donde los cerdos frecuentemente sufren el síndrome post-destete; caracterizado por una baja ingestión y crecimiento, y por diarreas. Es de gran interés para la industria porcina la búsqueda de soluciones para incrementar el consumo y el crecimiento después del destete. [...]
Weaning is a period of adaptation and stress where pigs frequently suffer the post-weaning "growth check", characterized by low feed intake, poor growth, and diarrhea. The search for multiple and combined solutions to increase feed consumption and growth performance after weaning is of great practical interest for the swine industry. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
4.
169 p, 1.7 MB Identification of new physiological parameters for monitoring chronic stress in growing pigs : Hair cortisol and Chromogranin A / Casal i Plana, Nicolau, autor ; Fàbrega i Romans, Emma, supervisor acadèmic ; Manteca Vilanova, Xavier, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
L'objectiu principal d'aquesta tesi és identificar i estudiar la viabilitat del cortisol en pèl i de la cromogranina A (CgA) com a indicadors d'estrès crònics en porcs d'engreix. Amb aquest propòsit es van realitzar quatre estudis englobats en dos experiments. [...]
The main objective of this thesis is to identify and study the feasibility and reliability of hair cortisol and salivary Chromogranin A (CgA) as indicators of chronic stress in growing pigs. In this context, four studies were conducted encompassed in two different experiments. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
5.
208 p, 1.8 MB Utilización de subproductos agroindustriales en alimentación líquida para cerdos de engorde / Sol Llop, Cinta, autor ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic ; Castillejos Velázquez, Lorena, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La alimentación líquida (AL) se ha empleado en alimentación porcina desde hace varias décadas obteniendo en gran parte, resultados productivos satisfactorios comparados con la alimentación en seco. [...]
The liquid feed (LF) has been used in swine production for several decades obtaining satisfactory production results compared with dry feed. One of the factors that affect those results is the dilution ratio of the mixture. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
6.
196 p, 2.4 MB Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken / Hamdi, Manel, autor ; Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
7.
147 p, 3.0 MB Detección molecular del virus de la hepatitis E en hígados destinados para consumo humano y heces de cerdos en el estado de Nuevo León, México / Cantú Martínez, Marco Antonio, autor ; Avalos Ramírez, Ramiro, supervisor acadèmic ; Roig Sagués, Artur Xavier, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El virus d'Hepatitis E (VHE), és un virus hepatotròpic que es transmet per via fecal-oral a través d'aigua i aliments contaminats. L'objectiu d'aquest treball és determinar la presència i circulació del VHE en fetges de porcs destinats per a consum humà en l'Estat de Nuevo León, Mèxic, mitjançant tècniques moleculars de diagnòstic. [...]
El virus de Hepatitis E (VHE), es un virus hepatotrópico que se transmite por vía fecal-oral a través de agua y alimentos contaminados. El objetivo de este trabajo es determinar la presencia y circulación del VHE en hígados de cerdos destinados para consumo humano en el Estado de Nuevo León, México, mediante técnicas moleculares de diagnóstico. [...]
Hepatitis E virus (HEV) is a hepatotropic virus transmitted by the fecal-oral route via contaminated water and food. The aim of this study is to determine the presence and circulation of HEV in pig livers intended for human consumption in the state of Nuevo Leon, Mexico, using molecular diagnostic techniques. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, julio de 2016  
8.
301 p, 6.9 MB Inline optimization of cheese making using a near infrared light backscatter sensor technology = Optimización en línea de la fabricación de queso mediante una tecnología óptica de dispersión de la luz de infrarrojo próximo = Optimització en línea de la fabricació de formatge mitjançant una tecnologia òptica de dispersió de llum d'infraroig proper / Abdelgawad Eid, Ahmed Rabiea ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'elaboració de formatge es pot considerar un "procés controlat d'eliminació d'aigua de la llet". Aquest procés concentra la proteïna, el greix i altres nutrients de la llet, augmentant la seva vida útil. [...]
La elaboración de queso puede considerarse como un "proceso controlado de eliminación de agua de la leche". Este proceso concentra la proteína, grasa y otros nutrientes de la leche, aumentando su vida útil. [...]
Cheese making is the "controlled process of removing water from milk". This process concentrates the milk protein, fat and other nutrients and increases its shelf life. Cheese manufacture consists of two main steps occurring in the cheese vat, milk coagulation and curd syneresis. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
9.
140 p, 1.6 MB Fatty acids goat follicular fluid : effect on oocyte competence / Roura Llerda, Montserrat ; Paramio, María Teresa, dir. ; Gracia Catalá, María, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Els àcids grassos (17GG) són una important font d'energia pels oòcits en fase de creixement. Per tant, l'estudi del fluid fol·licular (FF) on aquests oòcits maduren és d'especial interès. En estudis previs, Romaguera i col. [...]
Els àcids grassos (AAGG) són una important font d'energia pels oòcits en fase de creixement. Per tant, l'estudi del fluid fol·licular (FF) on aquests oòcits maduren és d'especial interès. En estudis previs, Romaguera i col. [...]
Fatty acids (AAGG) are an important source of energy for oocyte growth phase. Therefore, the study of follicular fluid (FF) where they mature, is of special interest. In previous studies, Romaguera et al. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
10.
219 p, 4.4 MB Stability assessment of emulsions treated by ultra-high pressure homogenization and their incorporation in a UHT milk-based product for delivery of conjugated linoleic acid / Fernández Avila, Cristina ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  

Documents de recerca : 101 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 60.4 KB Una millor nutrició contra l'envelliment / Dudet Calvo, Esperanza (Universitat Autònoma de Barcelona.) ; Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La tesi doctoral d'Esperanza Dudet Calvo, titulada "#Perfil nutricional y funcional de un colectivo de ancianos institucionalizados en una residencia geriátrica y su relación con el estado cognitivo" i presentada al Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB, ha estudiat la relació de la nutrició amb el deteriorament cognitiu en les persones grans. [...]
2012
UAB divulga, octubre 2012, p. 1-2  

Contribucions a jornades i congressos 14 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 100.2 KB XIII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
25 a 28 de noviembre de 2014. Ponente principal: Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
2014
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XIII (2014)  
2.
1 p, 359.0 KB XII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
26 a 29 de noviembre de 2013. Ponente principal: Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
2013
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XII (2013)  
3.
1 p, 288.0 KB Patrocinadors - Workshop MRAMA / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
(English) To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their products.

2005
12 documents
4.
2 p, 3.1 MB Tríptics de difusió i inscripció - Workshop MRAMA / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
(English) To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their products.

2002-
16 documents
5.
1 p, 748.4 KB XI Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2012
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XI (2012)  
6.
1 p, 517.9 KB X Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2011
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. X (2011)  
7.
1 p, 662.9 KB IX Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2010
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. IX (2010)  
8.
1 p, 707.7 KB VIII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2009
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VIII (2009)  
9.
1 p, 578.1 KB VII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2008
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VII (2008)  
10.
1 p, 626.5 KB VI Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Contribucions a jornades i congressos : 14 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.