Resultats globals: 140 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 14 registres trobats
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 121 registres trobats
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 60.4 KB Una millor nutrició contra l'envelliment / Dudet Calvo, Esperanza (Universitat Autònoma de Barcelona.) ; Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La tesi doctoral d'Esperanza Dudet Calvo, titulada "#Perfil nutricional y funcional de un colectivo de ancianos institucionalizados en una residencia geriátrica y su relación con el estado cognitivo" i presentada al Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB, ha estudiat la relació de la nutrició amb el deteriorament cognitiu en les persones grans. [...]
2012
UAB divulga, octubre 2012, p. 1-2  

Contribucions a jornades i congressos 14 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 100.2 KB XIII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
25 a 28 de noviembre de 2014. Ponente principal: Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
2014
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XIII (2014)  
2.
1 p, 359.0 KB XII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
26 a 29 de noviembre de 2013. Ponente principal: Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
2013
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XII (2013)  
3.
1 p, 317.7 KB Patrocinadors - Workshop MRAMA / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
(English) To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their products.

2005
14 documents
4.
2 p, 854.1 KB Tríptics de difusió i inscripció - Workshop MRAMA / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
(English) To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their products.

2002-
17 documents
5.
1 p, 748.4 KB XI Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2012
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XI (2012)  
6.
1 p, 517.9 KB X Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2011
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. X (2011)  
7.
1 p, 662.9 KB IX Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2010
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. IX (2010)  
8.
1 p, 707.7 KB VIII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2009
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VIII (2009)  
9.
1 p, 578.1 KB VII Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2008
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VII (2008)  
10.
1 p, 626.5 KB VI Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (XaRXA, XIT)
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Contribucions a jornades i congressos : 14 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
8 p, 86.3 KB Reglament del Departament de Ciència Animal i dels Aliments / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
2015  

Documents de recerca 121 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
188 p, 12.9 MB Estudio y gestión de la variabilidad de peso vivo a lo largo del ciclo del porcino en condiciones comerciales / López Vergé, Sergi, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La variabilidad de peso vivo cobra especial relevancia en la porcicultura moderna donde la importancia de la integridad y homogeneidad del lote resulta crucial para no interrumpir los flujos de producción. [...]
Live weight variability is particularly important in modern pig production, because the importance of the integrity and homogeneity of the batch is crucial in order not to interrupt production flows. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
Predicción en línea del módulo elástico de la cuajada / Salvador Rodríguez, Daniel José, autor. ; Castillo Zambudio, Manuel, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El presente trabajo de investigación trata sobre el desarrollo, implementación, calibración y validación de un sistema que permite medir a tiempo real el módulo elástico de la cuajada, G', utilizando la señal de un sensor de dispersión NIR, con la finalidad de determinar un tiempo de corte objetivo lo cual, a su vez, permitiría la automatización de esta parte del proceso de elaboración de queso. [...]
The present research deals with the development, implementation, calibration and validation of a system for measuring at real time the elastic modulus of the curd, G', using the signal of a NIR light backscatter sensor, to determine a target cutting time, which would allow the automation of this part of the cheese making process. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
3.
253 p, 3.4 MB Supervivencia de listeria monocytogenes sobre superficies de contacto con alimentos : un abordaje multidisciplinar de un problema complejo / Ripollés Ávila, Carolina, autor. ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La inocuidad alimentaria es una de las principales preocupaciones con relación al desarrollo industrial de los alimentos. Esto se debe principalmente a las enfermedades de transmisión alimentaria, que son uno de los problemas más relevantes en el mundo contemporáneo y una causa importante, en cuanto a la reducción de la productividad económica. [...]
Food safety is one of the biggest concerns of food industrial development. This is mainly related to foodborne diseases, which are one of the most relevant health problems in the contemporary world and an important cause of reduced economic productivity. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, junio de 2018.  
4.
Utilización de mezclas "unifeed" a base de concentrado y heno de alfalfa en el cebo de terneras / Madruga Criado, Ana, autor. ; Ferret i Quesada, Alfred, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El incremento de precio de las materias primas de los piensos junto a la nueva Política Agrícola Común de la Unión Europea, obliga a los ganaderos, que utilizan raciones de alto contenido en concentrado en el cebo de terneras, a buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The combination of an increase in the price of concentrate ingredients and the reform of the Common Agricultural Policy in the European Union obliges farmers who use high concentrate diets in the intensive beef production system, to search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
5.
111 p, 2.2 MB Application of native fluorescence tracers for quick evaluation of thermal damage in milk / Ayala Zárate, Olga Noemí, autor. ; Castillo Zambudio, Manuel, supervisor acadèmic. ; Saldo Periago, Jordi, supervisor acadèmic. ; Zamora Viladomiu, Anna, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Durant el processament industrial de la llet són aplicats diferents tractaments tèrmics per tal d'ampliar la seva vida útil. Malgrat això, les propietats organolèptiques, funcionals i nutritives de la llet poden ser alterades degut a aquests tractaments. [...]
Durante el procesamiento industrial de la leche se aplican diferentes tratamientos térmicos para prolongar su vida útil. Sin embargo, las propiedades organolépticas, funcionales y nutricionales de la leche pueden verse alteradas debido a estos tratamientos térmicos. [...]
Different heat treatments are applied in milk during industrial processing in order to extend its shelf-life. However, organoleptic, functional and nutritional properties of milk can be altered by those treatments. [...]

Cerdanyola del Vallès : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
6.
Analysis of the genetic basis of porcine meat quality and coat color by using genomic and transcriptomic tools / Cardoso, Tainã Figueiredo, autor. ; Amills i Eras, Marcel, supervisor acadèmic. ; Cánovas Tienda, Ángela, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Los principales objetivos de esta Tesis fueron investigar la base genética de la composición y deposito de la grasa en cerdos, e identificar los factores genéticos involucrados en el establecimiento de los patrones de pigmentación rubia vs roja en cerdos Mangalitza, mediante el uso de herramientas genómicas y transcriptómicas. [...]
[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
7.
204 p, 2.8 MB Estudio de la formación y eliminación del fouling, biofouling y biofilms en la industria láctea / Guerrero Navarro, Alfons Eduard, autor. ; Rodríguez Jerez, José Juan, supervisor acadèmic (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ríos Castillo, Abel Guillermo, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El trabajo aquí contenido está englobado dentro del Proyecto Europeo ENTHALPY (EU-FP7), un proyecto multidisciplinar y multinacional, donde se busca la mejora de la industria lechera europea, mediante la innovación en la tecnología, optimización de procesos y mejora de la gestión de las empresas. [...]
This work is a part of the European project ENTHALPY (EU-FP7), a multidisciplinary and multinational project with the objective of improving the European dairy industry, using innovative technology, process optimization and better business management. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, diciembre 2017.  
8.
135 p, 1.2 MB Modelización de la variabilidad mutacional según la edad de los progenitores en dos especies de mamíferos / Castillo Ojeda, Mayela del Carmen, autor. ; Casellas Vidal, Joaquim, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La relevancia del impacto de las nuevas mutaciones sobre la variabilidad genética infinitesimal queda fuera de toda duda. No obstante, los mecanismos biológicos implicados en la generación de esta fuente de variabilidad genética están poco estudiados, incluso cuando algunos factores como la edad de los progenitores pueden ser de crucial importancia. [...]
The relevance of new mutations on the infinitesimal genetic variability remains out of any doubt. Nevertheless, biological mechanisms underlying this source of genetic variance are poorly understood, even when some factors such as parents' age may play a key role. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
9.
Optimización de barra de nopal de "alto contenido de fibra" / Escobar Rodríguez, Luz María, autor. ; Guamis López, Buenaventura, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Como alternativa de alimento con "alto contenido de fibra" en beneficio de salud de consumidores, se incluyó nopal para desarrollo de "barra", considerando popularidad de éstas y cualidades fisiológicas de fibra dietética (FD) (efecto hipocolesterolémico, saciedad, prebiótico, preventivo contra cáncer de colon, etc. [...]
As alternative to "high fiber" food for health of consumers, nopal (cactus) was included for development of a "bar", considering popularity of these and physiological qualities of dietary fiber (FD) (hypocholesterolemic effect, satiety, prebiotic, preventive against colon cancer, etc. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
10.
132 p, 2.2 MB Application of native fluorescence tracers for quick quantification of milk changes caused by novel processing technologies / Liu, Jinfang, autor. ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Saldo Periago, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Aquesta tesi doctoral se centra en l'ús d'indicadors nadius de fluorescència en la llet per establir models d'avaluació i predicció ràpida dels efectes de processament tèrmic (70-90 °C, 0-30 min) i homogeneïtzació d'ultra alta pressió (UHPH) (100-300 MPa, amb temperatura d'entrada de 22 a 83 °C) sobre llet sencera i desnatada de boví mitjançant espectroscòpia de fluorescència front-face (FFFS). [...]
Esta tesis doctoral se centra en el uso de indicadores nativos de fluorescencia en leche para establecer modelos de evaluación y predicción rápida de los efectos del procesamiento térmico (70-90 °C, 0-30 min) y de homogeneización a presión ultra-alta (UHPH) (100-300 MPa, temperatura de entrada 22-83 °C) sobre leche bovina entera y desnatada por medio de espectroscopía de fluorescencia front-face (FFFS). [...]
This PhD dissertation is focused on using native milk fluorescence indicators to establish models for rapid evaluation and prediction of the effects of thermal (70-90 °C, 0-30 min) and ultra-high pressure homogenization (UHPH) processing (100-300 MPa, inlet temperature 22-83 °C) on bovine milk by means of front-face fluorescence spectroscopy (FFFS). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  

Documents de recerca : 121 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
170 p, 1.0 MB Doctorado en Acuicultura / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia ; Universitat de Barcelona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Els estudis de doctorat en Aqüicultura proporcionen investigadors que són capaços d'afrontar els reptes del desenvolupament de l'aqüicultura en totes els seus vessants amb una perspectiva de sostenibilitat i amb un domini de tècniques multidisciplinars i avançades. [...]
Bellaterra 2011 (Doctorats)
2 documents
2.
84 p, 812.7 KB Doctorado en Producción Animal / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El programa de doctorat en Producció Animal té com a finalitat completar la formació investigadora de postgrau a l'àrea de coneixement de Producció Animal, relacionada amb la nutrició, la millora genètica i la producció d'espècies d'animals domèstics. [...]
Bellaterra 2012 (Doctorats)
2 documents
3.
89 p, 748.1 KB Doctorado en Ciencia de los Alimentos / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El programa de doctorat en Ciències dels Aliments té l'objectiu de proporcionar un marc adequat per a la formació d'investigadors i professionals en les àrees de la ciència i tecnologia dels aliments i de la nutrició, que permetin la consecució de projectes d'investigació científica i de desenvolupament tecnològic destinats a garantir i millorar la qualitat i seguretat de processos i productes alimentaris. [...]
Bellaterra 2012 (Doctorats)
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.