Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
12 p, 2.1 MB A fermented milk product containing B. lactis CNCM i-2494 improves the tolerance of a plant-based diet in patients with disorders of gut-brain interactions / Le Nevé, Boris (Danone Nutricia Research) ; Martinez-De la Torre, Adrian (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Tap, Julien (Danone Nutricia Research) ; Nieto Ruiz, Adoración (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Derrien, Muriel (Danone Nutricia Research) ; Cotillard, Aurélie (Danone Nutricia Research) ; Faurie, Jean-Michel (Danone Nutricia Research) ; Barba Orozco, Elizabeth (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Mego Silva, Marianela (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Dornic, Quentin (Danone Nutricia Research) ; Butler, John (Lawson Health Research Institute) ; Merino, Xavier (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Lobo Álvarez, Beatriz (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Pinsach Batet, Ferran (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Pozuelo, Marta (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Santos, Javier (Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Hepáticas y Digestivas) ; Guarner, Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Manichanh, Chaysavanh (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Azpiroz Vidaur, Fernando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Healthy, plant-based diets, rich in fermentable residues, may induce gas-related symptoms. The aim of this exploratory study was to assess the effects of a fermented milk product, containing probiotics, on the tolerance of a healthy diet in patients with disorders of gut-brain interactions (DGBI), complaining of excessive flatulence. [...]
2021 - 10.3390/nu13124542
Nutrients, Vol. 13 Núm. 12 (december 2021) , p. 4542  
2.
15 p, 1.5 MB A fermented milk product with B. Lactis CNCM I-2494 and lactic acid bacteria improves gastrointestinal comfort in response to a challenge diet rich in fermentable residues in healthy subjects / Le Nevé, Boris (Danone Nutricia Research) ; Martinez-De la Torre, Adrian (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Tap, Julien (Danone Nutricia Research) ; Derrien, Muriel (Danone Nutricia Research) ; Cotillard, Aurélie (Danone Nutricia Research) ; Barba Orozco, Elizabeth (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Mego Silva, Marianela (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Nieto Ruiz, Adoración (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Hernandez-Palet, Laura (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Dornic, Quentin (Danone Nutricia Research) ; Faurie, Jean-Michel (Danone Nutricia Research) ; Butler, John (Lawson Health Research Institute) ; Merino, Xavier (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Lobo Álvarez, Beatriz (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Pinsach Batet, Ferran (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Accarino, Ana María (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Pozuelo, Marta (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Manichanh, Chaysavanh (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Azpiroz Vidaur, Fernando (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca)
Background: Healthy plant-based diets rich in fermentable residues may induce gas-related symptoms. Our aim was to determine the potential of a fermented milk product with probiotics in improving digestive comfort with such diets. [...]
2020 - 10.3390/nu12020320
Nutrients, Vol. 12 Núm. 2 (february 2020) , p. 320  

Vea también: autores con nombres similares
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.