Resultados globales: 140 registros encontrados en 0.02 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Materiales académicos, Encontrados 139 registros
Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
153 p, 3.6 MB Hotel Abierto. El sector hotelero ante las nuevas demandas de accesibilidad para todos / Alonso López, Fernando ; Universitat Autònoma de Barcelona. ACCEPLAN ; Ciudades x Todos ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aquest document pretén ser un instrument per a afavorir la millora d'accessibilitat, però no té una caracterització fàcil donada la diversitat d'aspectes abordats. En primer lloc part de l'estudi dels condicionaments normatius i econòmics que incideixen sobre el mercat hoteler i les fallades o conseqüències negatives que el disseny de les normes pot tenir per a la penetració de l'accessibilitat en els hotels, el que dóna motiu a consideracions sobre la intervenció pública, l'aplicabilitat dels instruments normatius i el control del seu compliment. [...]
2010  

Materiales académicos Encontrados 139 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
2.
5 p, 105.2 KB Seguretat i Prevenció Hotelera [103756] / Anguera Salvatella, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Seguretat i Prevenció Hotelera té com objectiu que l'alumnat aprengui a detectar, estudiar i conèixer l'ampli ventall de riscos associats al sector turístic, especialment en l'àmbit hoteler, i com gestionar-los de manera eficient i professional. [...]
La asignatura de Seguridad y Prevención Hotelera tiene como objetivo que el alumnado aprenda a detectar, estudiar y conocer el amplio abanico de riesgos asociados al sector turístico, especialmente en el ámbito hotelero, y como gestionarlos de manera eficiente y profesional . [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
3.
5 p, 104.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
4.
5 p, 103.3 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
5.
4 p, 102.5 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
6.
7 p, 118.5 KB Relacions Unió Europea- Xina [42662] / Guerrero Cabrera, Federico ; Sainz Gsell, Nora ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Mitjançant un sistema pedagògic gradatiu que val del més genèric al més específic, el present mòdul pretén introduir als estudiants en la diversitat i complexitat de les relacions polítiques, econòmiques i empresarials entre la UE i la Xina. [...]
Mediante un sistema pedagógico gradativo que va de lo más genérico a lo más específico, el presente módulo pretende introducir a los estudiantes en la diversidad y complejidad de las relaciones políticas, económicas y empresariales entre la UE y China. [...]

2019-20
Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
7.
4 p, 102.5 KB Pràctiques Professionals [104969] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del Sector. Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. [...]
Dar continuidad a la aproximación del alumno a la realidad laboral del sector. Contrastar, ampliar i aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
8.
4 p, 101.6 KB Pràctiques Externes II [104968] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aproximar l'alumne a la realitat laboral del Sector. Ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. Adquirir experiència i coneixement en el món professional real Facilitar la generació de capacitats professionals Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques.
Aproximar al alumno a la realidad laboral del Sector. Ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real Facilitar la generación de capacidades profesionales Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
9.
4 p, 101.2 KB Pràctiques Externes I [104967] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aproximar l'alumne a la realitat laboral del Sector. Ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. Adquirir experiència i coneixement en el món professional real Facilitar la generació de capacitats professionals Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques.
Aproximar al alumno a la realidad laboral del Sector. Ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real Facilitar la generación de capacidades profesionales Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
10.
4 p, 106.2 KB Turisme i Patrimoni [104966] / Abril Sellarés, Maria ; Carmaniu Mainadé, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Els objectius que a final de curs l'alumne/a haurà de/d'assolir son: Poder definir la noció de patrimoni cultural material i immaterial. Sospesar el valor que té el patrimoni cultural en relació amb el present. [...]
Al final del curso los objetivos que el alumno/a tendrá que alcanzar son: Poder definir la noción de patrimonio cultural material e inmaterial. Sopesar el valor que tiene el patrimonio cultural en relación con el presente. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 139 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.