Resultados globales: 18 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales de curso, Encontrados 17 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Materiales de curso Encontrados 17 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
8 p, 400.1 KB Habilitats Directives i de Comunicació [101191] / Aguar Martínez, Mª José ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de l’assignatura l’alumne/a serà capaç de: Conèixer com funciona i s’estructura la informació en els mitjans de comunicació Identificar els seus punts forts i punts febles com a comunicador/a Aplicar la seva capacitat d’anàlisi, de reflexió i de síntesi Saber desenvolupar les tècniques d’argumentació i de persuasió en un discurs Conèixer,aplicar i desenvolupar els elements clau del treball en equip Aprendre a posar en pràctica l’empatia i l’asertivitat.
2016-17 (Grau de Turisme)  
2.
14 p, 438.7 KB Tercera Llengua Estrangera: Xinès Bàsic [103672] / Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Llengües (Professorat) ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Objectius de coneixement L’estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d’aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l’expressió escrita, de manera que al final d’aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
3.
13 p, 495.6 KB Primera Llengua Estrangera: Francès IV [101177] / Juanola, Yolande ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A. OBJECTIUS DE CONEIXEMENT En finalitzar aquest curs (60 hores) els estudiants hauran de ser capaços de: Expressar-se correctament en la pronunciació i en l´entonació. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà – alt amb diferents registres de llengua. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
4.
8 p, 405.1 KB Comptabilitat de Gestió [101201] / Noguera Noguera, Maria ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A finalitzar l’assignatura l’alumne/a serà capaç de: 1. comprendre la relació entre comptabilitat interna i comptabilitat externa 2. conèixer la normalització comptable de la comptabilitat interna 3. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
5.
9 p, 412.9 KB Primera llengua estrangera IV: Anglès [101176] / Universitat Autònoma de Barcelona ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Objectius de coneixement L’alumne adquireix un seguit de coneixements lingüístics especificats a l’apartat V d’aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l’escrita, de manera que en acabar aquest quart curs haurà de ser capaç de: 1. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
6.
8 p, 395.3 KB Gestió d’Operacions, Qualitat i Medi Ambient [101224] / Tensa Castellà, Francesc ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne serà capaç de: 1. Conèixer els models més rellevants de gestió de la qualitat dels productes i serveis. 2. Conèixer els models més rellevants d’avaluació i millora de la qualitat dels productes i serveis 3. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
7.
15 p, 831.4 KB Segona Llengua Estrangera III (Alemany) [101172] / Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Llengües (Professorat) ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest curs ha de ser capaç de: 1. [...]
2016-17 (grau de Turisme)  
8.
7 p, 397.7 KB Service Management and customer attention [101223] / Oller Nogués, Jordi ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
2016-17 (Tourism)  
9.
8 p, 400.4 KB Productes Turístics [101235] / Garay Tamajón, Luis Alfonso ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L’alumne en finalitzar el curs hauria de tenir la capacitat de: • Demostrar que coneix i comprèn els principis bàsics del turisme o Conèixer com s’ha desenvolupat la idea de producte turístic, des dels seus orígens fins a l’actualitat o Comprendre la conceptualització del producte turístic i les diferents aproximacions que existeixen al respecte • Aplicar els conceptes relacionats amb els productes i empreses turístiques. [...]
2016-17 (Grau de Turisme)  
10.
7 p, 449.7 KB Strategic Planning for Tourism Companies [101208] / Rodríguez Borrás, David ; Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
At the end of the course you should be able to: 1. Identify the economic, social, ethical or political factors that influence the company and/or industry strategy. 2. Identify the key drivers of industry profitability. [...]
2016-17 (Tourism Degree)  

Materiales de curso : Encontrados 17 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
153 p, 3.6 MB Hotel Abierto. El sector hotelero ante las nuevas demandas de accesibilidad para todos / Alonso López, Fernando ; Universitat Autònoma de Barcelona. ACCEPLAN ; Ciudades x Todos ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aquest document pretén ser un instrument per a afavorir la millora d'accessibilitat, però no té una caracterització fàcil donada la diversitat d'aspectes abordats. En primer lloc part de l'estudi dels condicionaments normatius i econòmics que incideixen sobre el mercat hoteler i les fallades o conseqüències negatives que el disseny de les normes pot tenir per a la penetració de l'accessibilitat en els hotels, el que dóna motiu a consideracions sobre la intervenció pública, l'aplicabilitat dels instruments normatius i el control del seu compliment. [...]
2010  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.