Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.01 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación Encontrados 2 registros  
1.
170 p, 5.8 MB Impacte clínic i econòmic de les infeccions urinàries per E.Coli Blee i de l'aplicació d'un programa d'optimització d'antimicrobians (PROA) en el seu abordatge terapèutic / Esteve Palau, Erika, autor. ; Horcajada Gallego, Juan Pablo, supervisor acadèmic. ; Grau Cerrato, Santiago, supervisor acadèmic. ; Diez Pérez, Adolfo, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina.
Les betalactamases d'espectre estès (BLEE) són enzims produïts per bacils gramnegatius capaços d'hidrolitzar l'anell betalactàmic inactivant certs antibiòtics com les oximino-cefalosporines i monobactams, i són inhibides per inhibidors de betalactamases com l'àcid clavulànic, el sulbactam, el tazobactam o l'avibactam. [...]
Extended-spectrum betalactamases (ESBL) are enzymes produced by gram-negative bacilli capable of hydrolyzing the betalactamic ring by inactivating certain antibiotics such as oximinum-cephalosporins and monobactams, and are inhibited by betalactamase inhibitors such as clavulanic acid, sulbactam, tazobactam or avibactam. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
22 p, 199.5 KB Tuberculosi, infecció i malatia en relació amb nivells de vitamina D / Esteve Palau, Erika ; Knobel Freud, Hernando ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
La vitamina D té un paper important en patologies infeccioses, entre les quals la tuberculosi. El present estudi pretén avaluar aspectes clínics i epidemiològics de pacients amb infecció tuberculosa en els quals s'han determinat nivells sèrics de vitamina D, i veure si existeix relació entre el dèficit de vitamina D i el risc de desenvolupar malaltia activa, i si aquest dèficit es relaciona més amb malaltia extrapulmonar o greu. [...]
2013  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.