Resultats globals: 4,386 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 3 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 15 registres trobats
Llibres i col·leccions, 2 registres trobats
Documents de recerca, 989 registres trobats
Materials didàctics, 2 registres trobats
Materials acadèmics, 3,298 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 77 registres trobats
Fons personals i institucionals, 35 registres trobats
Articles 3 registres trobats  
1.
6 p, 48.7 KB Clasificación de canales equinas : (I) Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo principal de este trabajo es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 706-708  
2.
3 p, 27.8 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este trabajo es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de.
Barcelona.

2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 700-702  
3.
3 p, 23.2 KB Causas de decomiso en la inspección sanitaria de equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Los solípedos han sido considerados históricamente en España como una carne de recurso o de consumo menor, siendo por lo tanto una especie de abasto de limitada comercialización. Actualmente, la mayoría de equinos de abasto son potros de aptitud cárnica producidos en cebaderos, mediante alimentos concentrados y paja que son sacrificados principalmente en Catalunya y en C. [...]
2002 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 703-705  

Contribucions a jornades i congressos 15 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 158.2 KB Aprenentatge cooperatiu / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
2.
12 p, 69.8 KB Fem protagonista a l'alumne / Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
3.
16 p, 1.2 MB Estratègies : per a motivar als alumnes en matèries massa teòriques. L'exemple de la Biologia Animal a 1er i altres / Carrassón López de Letona, Maite (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Constenla Matalobos, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
4.
7 p, 535.6 KB Aprenentatge cooperatiu / Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
5.
30 p, 3.6 MB Per què complicar-se la vida treballant col·laborativament en l'Administració Pública? / Gimenez, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovacio Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
6.
1 p, 111.4 KB Eines d'innovació docent. Jornada per al professorat / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015
2 documents
7.
12 p, 4.5 MB La web de imágenes de patología como recurso docente / Martínez Martínez, Jorge (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
8.
20 p, 60.0 KB Innovación en docencia ¿Por qué y cómo? / Valero-García, Miguel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
9.
3 p, 257.4 KB Recursos digitales en la enseñanza y el aprendizaje de la anatomía / López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
10.
1 p, 676.1 KB Sistema interactivo de respuesta QUIZ UAB : mejor hecho que perfecto / Prandi Chevalier, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Contribucions a jornades i congressos : 15 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Llibres i col·leccions 2 registres trobats  
1.
7 p, 284.0 KB Treball de Fi de Grau. Normativa de la Facultat de Veterinària / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Document aprovat per CCTFG el 8 de maig de 2015, modificat el 10 de juliol de 2018 i aprovat per Junta de Facultat el 19 de Juliol de 2018. Modificat per CCTFG el 5 de febrer de 2020 i aprovat per Junta de Facultat el 26 de febrer de 2020.
2020  
2.
66 p, 728.5 KB Autoinforme d'acreditació Facultat de Veterinària / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015-
2 documents

Documents de recerca 989 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
32 p, 416.4 KB Características microbiológicas y sensoriales de análogos de queso elaborados con emulsiones obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión / Mendoza Puma, Melisa ; Capellas Puig, Marta, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Se ha estudiado el efecto de la adición de una emulsión el tipo O/W obtenida por homogeneización a ultra alta presión (UHPH) en comparación con una emulsión obtenida por homogeneización convencional (HC) en la elaboración de análogos de queso fresco (AQF). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
2.
36 p, 1.1 MB Efecto de las concentraciones de grasa y proteína en la determinación del pH mediante dispersión de luz en la elaboración de yogur / Benavides Guerrero, Roxana ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. ; Zamora Viladomiu, Anna, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La producción de yogur a nivel industrial se controla mediante la medición de muestras discontinuas de pH cada 10-15 min, lo que presenta inconvenientes logísticos e higiénicos. Arango (2015) propuso sendos modelos matemáticos que permiten la estimación in-line del pH y del módulo elástico (G') durante la fermentación de yogur, usando la ratio de dispersión de luz NIR a 880 nm. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
3.
39 p, 910.2 KB Incorporación a yogur de emulsiones deshidratadas ricas en ácidos grasos omega 3 y mazada / Mendoza Sanahuja, Laura ; Ferragut Pérez, Victoria, dir. ; Capellas Puig, Marta, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio se compararon el proceso de fermentación y las características de calidad durante su almacenamiento de yogures batidos. En primer lugar, a partir de una emulsión deshidratada (ED) compuesta por mazada y rica en ácidos grasos omega 3, se aplicaron dos sistemas de homogenización distintos: convencional (CH) y ultra alta presión de homogenización (UHPH). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
4.
44 p, 3.1 MB Caracterización físico-química de leches infantiles líquidas UHT elaboradas con emulsiones formuladas con mazada y obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión / Rocha Galecio, Karina Isabel ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. ; Juan Godoy, Bibiana, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio se comparó leches infantiles (LI)s líquidas UHT elaboradas a partir de emulsiones que fueron sometidas a dos diferentes tratamientos de homogenización: convencional (CH) a 30 MPa y a ultra altas presiones (UHPH) a 200 MPa. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
5.
Recubrimientos fotocatalíticos e inclusión de agentes potenciadores de su efectividad como estrategia alternativa en el control de biofilms: un estudio bibliográfico / Rodríguez Toranzo, Jenny ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. ; Ripollés Ávila, Carolina, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Las enfermedades transmitidas por alimentos (ETAs), actualmente representan un número significativo de casos de hospitalizaciones e incluso fallecimientos a nivel mundial, problema importante que afecta a los sistemas de salud de los países implicados y también a su economía. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
   
6.
Estudio de los efectos del polimorfismo genético de la Beta-caseína sobre las propiedades de coagulación enzimática de la leche / Llactahuamani Huillca, Isabel Trinidad ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este trabajo se evaluaron las propiedades de coagulación enzimática de leche de vaca Frisona medidas con el equipo Optigraph (tiempo de coagulación, RCT; tasa de agregación micelar, RCF; y firmeza de la cuajada a los 30 min, CF30) así como rendimiento quesero, extracto seco y sinéresis de las cuajadas, comparando leche con la variante genética β-caseína (CN) A2A2 con leche control (mezcla de β-CN A1A2, A1A1 y A2A2). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
   
7.
40 p, 1.4 MB Validación de la vida útil de las patas de pulpo cocido envasadas al vacío y pasteurizadas / Martínez Martínez, Estela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La validación de la vida útil de un producto nuevo es esencial para garantizar la seguridad y calidad del mismo. El objetivo de este Trabajo Fin de Máster es que Pescados Videla, S. A. pueda validar la vida útil de las patas de pulpo cocido envasadas al vacío, para lograr la certificación de calidad de IFS (International Food Standards). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
8.
Adaptación del Sistema APPCC, planes de prerrequisitos y de autocontrol alimentario de una empresa elaboradora de quesos para la implantación de un sistema de gestión de la calidad y la obtención de la certificación International Food Standards (IFS Food V.7) / Jacas Egea, Elena ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este caso de estudio fue adaptar el sistema de gestión de la calidad y la seguridad alimentaria de una empresa artesana elaboradora de productos lácteos a la Norma de Calidad IFS Food V. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
   
9.
Caracterización de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por homogenización convencional a alta presión / Hernández Maya, César Fernando ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio, se elaboraron emulsiones de aceite en agua de mezclas de aceites de girasol y chía (ricas en ácidos grasos -3, 6 y 9), utilizando como emulgente la mazada, mediante homogenización convencional. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
   
10.
Incorporación de aceites ácidos en la alimentación de la lubina (Dicentrarchus labrax). Efecto sobre la calidad del filete / Ferrer Mezquita, Carlos ; Sala Pallarés, Roser, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Los aceites ácidos vegetales se caracterizan por ser ricos en ácidos grasos libres (AGL) y mantener una composición similar a sus respectivos aceites vegetales crudos. Su uso como una fuente de grasa prometedora con fines alimentarios ha sido señalada debido a que tienen un precio competitivo y participan en la sostenibilidad del medio ambiente. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
   

Documents de recerca : 989 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials didàctics 2 registres trobats  
1.
35 p, 3.2 MB Guia per desenvolupar la competència transversal. Cerca i gestió de la informació / López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pla Soler, Reyes, M. Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carol, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Accensi Alemany, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Clos Guillén, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Darwich Soliva, Laila (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les competències transversals són un aspecte clau en la formació dels estudiants de la Universitat. El Grup d'innovació docent de la Facultat de Veterinària ha desenvolupat unes guies amb l'objectiu d'estandarditzar l'ensenyament de les competències transversals al graus impartits a la Facultat, oferir eines i recursos a l'alumnat per ajudar-los a desenvolupar aquestes competències, i oferir eines i recursos al professorat per facilitar l'ensenyament i l'avaluació de les competències en el marc de les assignatures pròpies. [...]
2020
3 documents
2.
40 p, 2.5 MB Guia per desenvolupar la competència transversal. Comunicació escrita i oral / Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Accensi Alemany, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carol, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Clos Guillén, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Darwich Soliva, Laila (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pla Soler, Reyes, M. Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les competències transversals són un aspecte clau en la formació dels estudiants de la Universitat. El Grup d'innovació docent de la Facultat de Veterinària ha desenvolupat unes guies amb l'objectiu d'estandarditzar l'ensenyament de les competències transversals al graus impartits a la Facultat, oferir eines i recursos a l'alumnat per ajudar-los a desenvolupar aquestes competències, i oferir eines i recursos al professorat per facilitar l'ensenyament i l'avaluació de les competències en el marc de les assignatures pròpies. [...]
2018
3 documents

Materials acadèmics 3,298 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 100.1 KB Treball de Final de Màster [43036] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...]
Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. [...]
Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
5 p, 108.2 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
3.
7 p, 120.2 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Ripolles Avila, Carolina ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
7 p, 120.8 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquín ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
6.
5 p, 106.8 KB Traumatologia i Cirurgia [104671] / Franch, Jordi ; Díaz-Bertrana Sánchez, María Carmen ; Rappe, Katrin Steffanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Avenços en Traumatología i Cirurgia d'Animals de Companyia es una assignatura que té com a objectiu proporcionar als estudiants coneixements avançats en les matèries de Traumatologia i Cirurgia de teixits Tous. [...]
Advances in Traumatology and Soft Tissue Surgery is a subject that aims to provide students advanced knowledge in the subjects of Traumatology and Soft Tissue Surgery. With this subject the student achieves advanced clinical knowledge in pathologies of surgical treatment affecting both soft tissues or the musculoskeletal system. [...]
Avances en traumatología y cirugía de tejidos blandos es una materia que tiene como objetivo proporcionar a los estudiantes tejidos blandos o el sistema musculoesquelético. Los principales objetivos formativos de la asignatura son: Adquirir la capacidad de desarrollar diferentes protocolos de diagnóstico para patolog Poder realizar un plan terapéutico quirúrgico adaptado a cada caso clínico. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
7.
6 p, 110.1 KB Raonament Clínic i Patologia Clínica de Petits Animals [104670] / Pastor Milán, Josep ; Ruíz de Gopegui Fernández, Rafael ; Giménez Jurado, Julia Ángeles ; Lloret Roca, Albert ; Rivera del Alamo, Maria Montserrat ; Solano Gallego, Laia Maria ; Torrente Artero, Carlos ; Planellas Bachs, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu de l'assignatura és facilitar a l'estudiant les eines per a realitzar plantejaments clínics raonats, partint de llista de problemes, diagnòstics diferencials amb la correcta interpretació de les proves analítiques i elecció de plans de diagnòstic acord amb cada situació clínica.
The objective of the course is to provide the student with the tools to carry out reasoned clinical approaches, based on a list of problems, differential diagnoses with the correct interpretation of analytical tests followed with a diagnostic plans according to each clinical situation.
El objetivo de la asignatura es facilitar al estudiante las herramientas para realizar planteamientos clínicos razonados, partiendo de lista de problemas, diagnósticos diferenciales con la correcta interpretación de las pruebas analíticas y elección de planes de diagnóstico acuerdo con cada situación clínica.

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
8 p, 122.3 KB Oftalmologia [104669] / Peña Giménez, Maria Teresa ; Leiva Repiso, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Oftalmologia és una assignatura optativa de cinquè curs, molt important en la formació dels estudiants que desitgin aconseguir coneixements i habilitats per a dedicars-se a la clínica de petitcs animals. [...]
Ophthalmology is an optional subject of fifth grade, very important in the training of students who wish to acquire knowledge and skills to work in small animals' clinics. On the other hand, part of the knowledge can also be applied, as a basis, to equine' medicine and surgery and exotics animals. [...]
La Oftalmología es una asignatura optativa de quinto curso, muy importante en la formación de los estudiantes que deseen conseguir conocimientos y habilidades para dedicarse a la clínica de pequeños animales. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
5 p, 108.0 KB Dermatologia [104667] / Ferrer Caubet, Lluís ; Ordeix Esteve, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Un cop finalitzat el curs, s'espera que els estudiants siguin capaços de: 1. Recollir adequadament una història clínica i realitzar un examen dermatològic complet, utilitzant la terminologia adequada per a la definició de les lesions i signes clínics del pacient. [...]
After completing the course, the students are expected to: 1. Take a clinical history and perform a complete dermatologic examination, using the appropriate dermatologic terminology to effectively describe the lesions and the clinical picture of the patient. [...]
Al final del curso se espera que el estudinate sea capaz de: 1. Realizar correctamente una historia clínica y un examen dermatológico y ser capaz de describit adecuadamente el probelma dermatológico del paciente. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
10.
11 p, 163.9 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Castillo Simon, Inmaculada ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents

Materials acadèmics : 3,298 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia 77 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1024x768, 236.9 KB XIX.2 Workshop MRAMA (26/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
21 documents
2.
1024x768, 158.4 KB XIX.2 Workshop MRAMA (25/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
76 documents
3.
1024x768, 226.8 KB XIX.2 Workshop MRAMA (24/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
72 documents
4.
1024x768, 237.8 KB XIX.2 Workshop MRAMA (23/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
28 documents
5.
1024x768, 303.8 KB XVIII Workshop MRAMA (29/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
18 documents
6.
1024x768, 228.5 KB XVIII Workshop MRAMA (28/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
39 documents
7.
1024x768, 273.7 KB XVIII Workshop MRAMA (27/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
42 documents
8.
1024x768, 256.3 KB XVIII Workshop MRAMA (26/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
17 documents
9.
1024x768, 228.1 KB XVII Workshop MRAMA (23/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2018
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 17è : 2018
19 documents
10.
1024x768, 251.3 KB XVII Workshop MRAMA (22/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2018
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 17è : 2018
52 documents

Documents gràfics i multimèdia : 77 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 35 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 24.2 KB Alimentació i Maneig d'Animals de companyia [21249] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2000-01
Llicenciat en Veterinària [35]  
2.
3 p, 15.4 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1998-99
Llicenciat en Veterinària [35]  
3.
4 p, 5.2 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
4.
4 p, 1.5 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
5.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
6.
4 p, 1.2 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
7.
5 p, 2.1 MB Nutrició I [21260] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala, R. ; Puchal, F. ; Gasa Gasó, Josep. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1994-95
Llicenciat en Veterinària [35]  
8.
3 p, 145.1 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2005-06
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
6 p, 145.7 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2004-05
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
13 p, 210.1 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  

Fons personals i institucionals : 35 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.