1.
|
4 p, 100.1 KB |
Treball de Final de Màster [43036]
/
Castillo Zambudio, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...] Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. [...] Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
5 p, 108.2 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo Mesa, Antonio José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 120.2 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripolles Avila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
4.
|
7 p, 120.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Trujillo Mesa, Antonio José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
5.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramón ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
6.
|
5 p, 106.8 KB |
Traumatologia i Cirurgia [104671]
/
Franch, Jordi ;
Díaz-Bertrana Sánchez, María Carmen ;
Rappe, Katrin Steffanie ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Avenços en Traumatología i Cirurgia d'Animals de Companyia es una assignatura que té com a objectiu proporcionar als estudiants coneixements avançats en les matèries de Traumatologia i Cirurgia de teixits Tous. [...] Advances in Traumatology and Soft Tissue Surgery is a subject that aims to provide students advanced knowledge in the subjects of Traumatology and Soft Tissue Surgery. With this subject the student achieves advanced clinical knowledge in pathologies of surgical treatment affecting both soft tissues or the musculoskeletal system. [...] Avances en traumatología y cirugía de tejidos blandos es una materia que tiene como objetivo proporcionar a los estudiantes tejidos blandos o el sistema musculoesquelético. Los principales objetivos formativos de la asignatura son: Adquirir la capacidad de desarrollar diferentes protocolos de diagnóstico para patolog Poder realizar un plan terapéutico quirúrgico adaptado a cada caso clínico. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
6 p, 110.1 KB |
Raonament Clínic i Patologia Clínica de Petits Animals [104670]
/
Pastor Milán, Josep ;
Ruíz de Gopegui Fernández, Rafael ;
Giménez Jurado, Julia Ángeles ;
Lloret Roca, Albert ;
Rivera del Alamo, Maria Montserrat ;
Solano Gallego, Laia Maria ;
Torrente Artero, Carlos ;
Planellas Bachs, Marta ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu de l'assignatura és facilitar a l'estudiant les eines per a realitzar plantejaments clínics raonats, partint de llista de problemes, diagnòstics diferencials amb la correcta interpretació de les proves analítiques i elecció de plans de diagnòstic acord amb cada situació clínica. The objective of the course is to provide the student with the tools to carry out reasoned clinical approaches, based on a list of problems, differential diagnoses with the correct interpretation of analytical tests followed with a diagnostic plans according to each clinical situation. El objetivo de la asignatura es facilitar al estudiante las herramientas para realizar planteamientos clínicos razonados, partiendo de lista de problemas, diagnósticos diferenciales con la correcta interpretación de las pruebas analíticas y elección de planes de diagnóstico acuerdo con cada situación clínica.
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
8.
|
8 p, 122.3 KB |
Oftalmologia [104669]
/
Peña Giménez, Maria Teresa ;
Leiva Repiso, Marta ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
La Oftalmologia és una assignatura optativa de cinquè curs, molt important en la formació dels estudiants que desitgin aconseguir coneixements i habilitats per a dedicars-se a la clínica de petitcs animals. [...] Ophthalmology is an optional subject of fifth grade, very important in the training of students who wish to acquire knowledge and skills to work in small animals' clinics. On the other hand, part of the knowledge can also be applied, as a basis, to equine' medicine and surgery and exotics animals. [...] La Oftalmología es una asignatura optativa de quinto curso, muy importante en la formación de los estudiantes que deseen conseguir conocimientos y habilidades para dedicarse a la clínica de pequeños animales. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
5 p, 108.0 KB |
Dermatologia [104667]
/
Ferrer Caubet, Lluís ;
Ordeix Esteve, Laura ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Un cop finalitzat el curs, s'espera que els estudiants siguin capaços de: 1. Recollir adequadament una història clínica i realitzar un examen dermatològic complet, utilitzant la terminologia adequada per a la definició de les lesions i signes clínics del pacient. [...] After completing the course, the students are expected to: 1. Take a clinical history and perform a complete dermatologic examination, using the appropriate dermatologic terminology to effectively describe the lesions and the clinical picture of the patient. [...] Al final del curso se espera que el estudinate sea capaz de: 1. Realizar correctamente una historia clínica y un examen dermatológico y ser capaz de describit adecuadamente el probelma dermatológico del paciente. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
10.
|
11 p, 163.9 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramón ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Amat Grau, Marta ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] 1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...] 1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|