Resultados globales: 4,394 registros encontrados en 0.03 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Contribuciones a jornadas y congresos, Encontrados 15 registros
Libros y colecciones, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 997 registros
Materiales didácticos, Encontrados 2 registros
Materiales académicos, Encontrados 3,298 registros
Documentos gráficos y multimedia, Encontrados 77 registros
Fondos personales e institucionales, Encontrados 35 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
6 p, 48.7 KB Clasificación de canales equinas : (I) Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo principal de este trabajo es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 706-708  
2.
3 p, 27.8 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este trabajo es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de.
Barcelona.

2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 700-702  
3.
3 p, 23.2 KB Causas de decomiso en la inspección sanitaria de equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Los solípedos han sido considerados históricamente en España como una carne de recurso o de consumo menor, siendo por lo tanto una especie de abasto de limitada comercialización. Actualmente, la mayoría de equinos de abasto son potros de aptitud cárnica producidos en cebaderos, mediante alimentos concentrados y paja que son sacrificados principalmente en Catalunya y en C. [...]
2002 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 703-705  

Contribuciones a jornadas y congresos Encontrados 15 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
1 p, 158.2 KB Aprenentatge cooperatiu / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
2.
12 p, 69.8 KB Fem protagonista a l'alumne / Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
3.
16 p, 1.2 MB Estratègies : per a motivar als alumnes en matèries massa teòriques. L'exemple de la Biologia Animal a 1er i altres / Carrassón López de Letona, Maite (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Constenla Matalobos, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
4.
7 p, 535.6 KB Aprenentatge cooperatiu / Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
5.
30 p, 3.6 MB Per què complicar-se la vida treballant col·laborativament en l'Administració Pública? / Gimenez, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. [...]
2016
Jornada d'Innovacio Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016  
6.
1 p, 111.4 KB Eines d'innovació docent. Jornada per al professorat / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015
2 documentos
7.
12 p, 4.5 MB La web de imágenes de patología como recurso docente / Martínez Martínez, Jorge (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
8.
20 p, 60.0 KB Innovación en docencia ¿Por qué y cómo? / Valero-García, Miguel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
9.
3 p, 257.4 KB Recursos digitales en la enseñanza y el aprendizaje de la anatomía / López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  
10.
1 p, 676.1 KB Sistema interactivo de respuesta QUIZ UAB : mejor hecho que perfecto / Prandi Chevalier, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Contribuciones a jornadas y congresos : Encontrados 15 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
Libros y colecciones Encontrados 2 registros  
1.
7 p, 284.0 KB Treball de Fi de Grau. Normativa de la Facultat de Veterinària / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Document aprovat per CCTFG el 8 de maig de 2015, modificat el 10 de juliol de 2018 i aprovat per Junta de Facultat el 19 de Juliol de 2018. Modificat per CCTFG el 5 de febrer de 2020 i aprovat per Junta de Facultat el 26 de febrer de 2020.
2020  
2.
66 p, 728.5 KB Autoinforme d'acreditació Facultat de Veterinària / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015-
2 documentos

Documentos de investigación Encontrados 997 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
42 p, 1.2 MB Evaluación de una sonda multifibra para la determinación óptica en línea del módulo elástico del gel durante la elaboración de queso / Villaquiran Samboni, Zulma Yizeth ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. ; Arango Bedoya, Oscar, dir. ; Zamora Viladomiu, Anna, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Actualmente es posible monitorizar la coagulación enzimática de la leche utilizando fibras ópticas de dispersión de luz NIR, sin embargo, la configuración de estas resulta relativamente costosa, por lo tanto, el objetivo de este trabajo fue evaluar una sonda multifibra de bajo coste para la determinación óptica del módulo elástico del gel (G’) durante la elaboración de queso, utilizando el modelo de predicción propuesto por Arango y Castillo (2018). [...]
2020
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
2.
37 p, 1.1 MB Application of front-face fluorescence spectroscopy as a toolfor evaluating the functional properties of whey / Ting Teng, Yu ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. ; Zamora Viladomiu, Anna, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
This study investigated the feasibility of front-face fluorescence spectroscopy to predict the functional properties of whey. Whey has a commercial interest due to its excellent nutritional value and versatile functional properties, while its attributes depend dramatically on heat treatment, which may alter its suitability for different food applications. [...]
2021
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
3.
27 p, 605.2 KB Incorporación de aceites ácidos en la alimentación de la lubina (Dicentrarchus labrax): Efecto sobre el crecimiento y la composición en ácidos grasos de los tejidos. / Serrano Rey, Tania ; Sala Pallarès, Roser, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
The present study aimed at evaluating the effect of dietary acid oils on growth performance and fatty acid composition in European Seabass. A 90-day feeding trial where triplicate groups of European seabass fed eight experimental diets formulated to contain 25% of fish oil (FO) and 75% of a VO (soybean oil, olive pomace oil, soybean acid oil and olive pomace acid oil alone or in blends) and one control with 100% fish oil. [...]
2020
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
4.
37 p, 1.1 MB Estabilidad microbiológica de emulsiones líquidas y deshidratadas obtenidas por homogeneización a ultra alta presión / Alejandro Naranjo, Tania Pamela ; Capellas Puig, Marta, dir. ; Ferragut Pérez, Victoria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este trabajo se evaluó la estabilidad microbiológica de emulsiones líquidas y deshidratadas obtenidas por UHPH y se comparó con otros sistemas de homogeneización. Las emulsiones líquidas, compuestas por agua, mazada y combinación de aceites de chía y girasol se sometieron a tres tratamientos de homogeneización: ultrasonidos, microfluidización y ultra alta presión de homogeneización (UHPH) a 300 MPa. [...]
2020
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
5.
31 p, 869.5 KB Study of the effects of β-casein polymorphism (A2 vs A1) on acid coagulation properties of milk / Delgado Teixeira, Renata ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
This study investigated the effect of β-casein (CN) genetic polymorphisms (A2A2 versus control milk A2A1/A1A1/A2A2) on acid coagulation and acidification properties of milk. There are studies regarding the consumers opinion of milk containing β-CN A1 and A2 variants, as well about the enzymatic coagulation. [...]
2021
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
6.
38 p, 410.3 KB Relació dels paràmetres previs al sacrifici amb l'aptitud de la producció de pernil curat o cuit / Folguera Folguera, Pau ; Solà i Oriol, David, dir. ; Aymerich Montrabeta, Pau, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest estudi s'ha intentat estudiar quins factors tenen un major impacte sobre els paràmetres mínims per poder classificar els pernils per a diferents finalitats (pernil curat, cuit o carn fresca) en les partides de porcs que surten d'una granja d'engreix de porcs i poder classificar-los. [...]
2021
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
7.
38 p, 410.3 KB Sales nitrificantes en productos cárnicos cocidos: efectividad en función de los parámetros de proceso / Miryan Yuquilema Malan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Las sales nitrificantes son aditivos importantes para el desarrollo del color y el sabor curado, la supresión del crecimiento microbiano y la inhibición de la oxidación en productos cárnicos. Se llevó a cabo una revisión bibliográfica sobre diversos aspectos importantes del uso de dichas sales en la actualidad. [...]
2020
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
8.
37 p, 1.1 MB Estabilidad oxidativa de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por diferentes métodos de homogeneización / Valera Andrés, María Carolina ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. ; Ferragut Pérez, Victoria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio se investigó la estabilidad oxidativa de dos grupos de emulsiones: las primeras, para ser utilizadas en forma líquida, y las segundas formuladas adecuadamente para su posterior secado. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
9.
32 p, 416.4 KB Características microbiológicas y sensoriales de análogos de queso elaborados con emulsiones obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión / Mendoza Puma, Melisa ; Capellas Puig, Marta, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Se ha estudiado el efecto de la adición de una emulsión el tipo O/W obtenida por homogeneización a ultra alta presión (UHPH) en comparación con una emulsión obtenida por homogeneización convencional (HC) en la elaboración de análogos de queso fresco (AQF). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
10.
36 p, 1.1 MB Efecto de las concentraciones de grasa y proteína en la determinación del pH mediante dispersión de luz en la elaboración de yogur / Benavides Guerrero, Roxana ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. ; Zamora Viladomiu, Anna, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La producción de yogur a nivel industrial se controla mediante la medición de muestras discontinuas de pH cada 10-15 min, lo que presenta inconvenientes logísticos e higiénicos. Arango (2015) propuso sendos modelos matemáticos que permiten la estimación in-line del pH y del módulo elástico (G') durante la fermentación de yogur, usando la ratio de dispersión de luz NIR a 880 nm. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  

Documentos de investigación : Encontrados 997 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Materiales didácticos Encontrados 2 registros  
1.
35 p, 3.2 MB Guia per desenvolupar la competència transversal. Cerca i gestió de la informació / López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pla Soler, Reyes, M. Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carol, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Accensi Alemany, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Clos Guillén, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Darwich Soliva, Laila (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les competències transversals són un aspecte clau en la formació dels estudiants de la Universitat. El Grup d'innovació docent de la Facultat de Veterinària ha desenvolupat unes guies amb l'objectiu d'estandarditzar l'ensenyament de les competències transversals al graus impartits a la Facultat, oferir eines i recursos a l'alumnat per ajudar-los a desenvolupar aquestes competències, i oferir eines i recursos al professorat per facilitar l'ensenyament i l'avaluació de les competències en el marc de les assignatures pròpies. [...]
2020
3 documentos
2.
40 p, 2.5 MB Guia per desenvolupar la competència transversal. Comunicació escrita i oral / Castells, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Accensi Alemany, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carol, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Clos Guillén, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Darwich Soliva, Laila (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Martín Castillo, Margarita (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; López Plana, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pla Soler, Reyes, M. Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Les competències transversals són un aspecte clau en la formació dels estudiants de la Universitat. El Grup d'innovació docent de la Facultat de Veterinària ha desenvolupat unes guies amb l'objectiu d'estandarditzar l'ensenyament de les competències transversals al graus impartits a la Facultat, oferir eines i recursos a l'alumnat per ajudar-los a desenvolupar aquestes competències, i oferir eines i recursos al professorat per facilitar l'ensenyament i l'avaluació de les competències en el marc de les assignatures pròpies. [...]
2018
3 documentos

Materiales académicos Encontrados 3,298 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
4 p, 100.1 KB Treball de Final de Màster [43036] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...]
Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. [...]
Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
2.
5 p, 108.2 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
3.
7 p, 120.2 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Ripolles Avila, Carolina ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
4.
7 p, 120.8 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
5.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
6.
5 p, 106.8 KB Traumatologia i Cirurgia [104671] / Franch, Jordi ; Díaz-Bertrana Sánchez, María Carmen ; Rappe, Katrin Steffanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Avenços en Traumatología i Cirurgia d'Animals de Companyia es una assignatura que té com a objectiu proporcionar als estudiants coneixements avançats en les matèries de Traumatologia i Cirurgia de teixits Tous. [...]
Advances in Traumatology and Soft Tissue Surgery is a subject that aims to provide students advanced knowledge in the subjects of Traumatology and Soft Tissue Surgery. With this subject the student achieves advanced clinical knowledge in pathologies of surgical treatment affecting both soft tissues or the musculoskeletal system. [...]
Avances en traumatología y cirugía de tejidos blandos es una materia que tiene como objetivo proporcionar a los estudiantes tejidos blandos o el sistema musculoesquelético. Los principales objetivos formativos de la asignatura son: Adquirir la capacidad de desarrollar diferentes protocolos de diagnóstico para patolog Poder realizar un plan terapéutico quirúrgico adaptado a cada caso clínico. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
7.
6 p, 110.1 KB Raonament Clínic i Patologia Clínica de Petits Animals [104670] / Pastor Milán, Josep ; Ruíz de Gopegui Fernández, Rafael ; Giménez Jurado, Julia Ángeles ; Lloret Roca, Albert ; Rivera del Alamo, Maria Montserrat ; Solano Gallego, Laia Maria ; Torrente Artero, Carlos ; Planellas Bachs, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu de l'assignatura és facilitar a l'estudiant les eines per a realitzar plantejaments clínics raonats, partint de llista de problemes, diagnòstics diferencials amb la correcta interpretació de les proves analítiques i elecció de plans de diagnòstic acord amb cada situació clínica.
The objective of the course is to provide the student with the tools to carry out reasoned clinical approaches, based on a list of problems, differential diagnoses with the correct interpretation of analytical tests followed with a diagnostic plans according to each clinical situation.
El objetivo de la asignatura es facilitar al estudiante las herramientas para realizar planteamientos clínicos razonados, partiendo de lista de problemas, diagnósticos diferenciales con la correcta interpretación de las pruebas analíticas y elección de planes de diagnóstico acuerdo con cada situación clínica.

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
8.
8 p, 122.3 KB Oftalmologia [104669] / Peña Giménez, Maria Teresa ; Leiva Repiso, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Oftalmologia és una assignatura optativa de cinquè curs, molt important en la formació dels estudiants que desitgin aconseguir coneixements i habilitats per a dedicars-se a la clínica de petitcs animals. [...]
Ophthalmology is an optional subject of fifth grade, very important in the training of students who wish to acquire knowledge and skills to work in small animals' clinics. On the other hand, part of the knowledge can also be applied, as a basis, to equine' medicine and surgery and exotics animals. [...]
La Oftalmología es una asignatura optativa de quinto curso, muy importante en la formación de los estudiantes que deseen conseguir conocimientos y habilidades para dedicarse a la clínica de pequeños animales. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
9.
5 p, 108.0 KB Dermatologia [104667] / Ferrer Caubet, Lluís ; Ordeix Esteve, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Un cop finalitzat el curs, s'espera que els estudiants siguin capaços de: 1. Recollir adequadament una història clínica i realitzar un examen dermatològic complet, utilitzant la terminologia adequada per a la definició de les lesions i signes clínics del pacient. [...]
After completing the course, the students are expected to: 1. Take a clinical history and perform a complete dermatologic examination, using the appropriate dermatologic terminology to effectively describe the lesions and the clinical picture of the patient. [...]
Al final del curso se espera que el estudinate sea capaz de: 1. Realizar correctamente una historia clínica y un examen dermatológico y ser capaz de describit adecuadamente el probelma dermatológico del paciente. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
10.
11 p, 163.9 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Castillo Simon, Inmaculada ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 3,298 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Documentos gráficos y multimedia Encontrados 77 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
1024x768, 236.9 KB XIX.2 Workshop MRAMA (26/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
21 documentos
2.
1024x768, 158.4 KB XIX.2 Workshop MRAMA (25/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
76 documentos
3.
1024x768, 226.8 KB XIX.2 Workshop MRAMA (24/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
72 documentos
4.
1024x768, 237.8 KB XIX.2 Workshop MRAMA (23/11/2021) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2021
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 19è.2 : 2021
28 documentos
5.
1024x768, 303.8 KB XVIII Workshop MRAMA (29/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
18 documentos
6.
1024x768, 228.5 KB XVIII Workshop MRAMA (28/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
39 documentos
7.
1024x768, 273.7 KB XVIII Workshop MRAMA (27/11/2019) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
42 documentos
8.
1024x768, 256.3 KB XVIII Workshop MRAMA (26/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2019
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 18è : 2019
17 documentos
9.
1024x768, 228.1 KB XVII Workshop MRAMA (23/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2018
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 17è : 2018
19 documentos
10.
1024x768, 251.3 KB XVII Workshop MRAMA (22/11/2018) / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Ampliar y difundir los conocimientos teóricos y prácticos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.
To broaden and spread the theoretical and practical knowledge about innovative methods for rapid detection, enumeration, isolation and characterization of foodborne and waterborne microorganisms and their metabolites.

2018
Workshop MRAMA. Bellaterra, Catalunya, 17è : 2018
52 documentos

Documentos gráficos y multimedia : Encontrados 77 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Fondos personales e institucionales Encontrados 35 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
6 p, 24.2 KB Alimentació i Maneig d'Animals de companyia [21249] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2000-01
Llicenciat en Veterinària [35]  
2.
3 p, 15.4 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1998-99
Llicenciat en Veterinària [35]  
3.
4 p, 5.2 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
4.
4 p, 1.5 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
5.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
6.
4 p, 1.2 MB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
7.
5 p, 2.1 MB Nutrició I [21260] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala, R. ; Puchal, F. ; Gasa, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1994-95
Llicenciat en Veterinària [35]  
8.
3 p, 145.1 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2005-06
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
6 p, 145.7 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2004-05
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
13 p, 210.1 KB Producció Porcina [21243] / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Santomá, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  

Fondos personales e institucionales : Encontrados 35 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.