1.
|
7 p, 116.4 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genesca Garrigosa, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Díaz Álvarez, Leyna ;
Melero, Yolanda ;
Andreu Cortés, Sandra ;
Garcia Anton Aviño, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] 1 CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
|
3.
|
6 p, 112.4 KB |
Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631]
/
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Casal i Fàbrega, Jordi ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Ferrer Bermejo, David ;
Hernandez Herrero, María Manuela ;
López Sabater, Emilio Ignacio ;
Darwich Soliva, Laila ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. [...] 1 The aim of this subject is to provide an introduction to the tasks of veterinarians that works in Public Health issues, such as the control of transmissible diseases from animals to humans and the implementation of measures to assure food safety from both the point of view of the public health administration and food companies. [...] El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de salud pública, tales como el control de enfermedades transmisibles de los animales a los humanos (zoonosis) y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista 1 y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administración como de las empresas alimentarias. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
4.
|
|
5.
|
8 p, 114.0 KB |
Pràctiques Integrades a Sanitat Animal [102616]
/
Castellá, Gemma ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Casal i Fàbrega, Jordi ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Domingo, Mariano ;
Ferrer Bermejo, David ;
Marco Valle, Alberto ;
Martin Castillo, Margarita ;
Mateu de Antonio, Enrique María ;
Mora Igual, Francesc Xavier ;
Segales Coma, Joaquim ;
Majó Masferrer, Natàlia ;
Cortés Larena, Raquel ;
Allepuz Palau, Alberto ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Canela Urizar, Luis Jesus ;
Wennberg Rutllant, Joan Ramon ;
Laza Guasch, Cristina ;
Darwich Soliva, Laila ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura anual es troba ubicada al 4rt curs del grau i inclou els continguts pràctics de les assignatures Sanitat Animal I, II i III. Els objectius formatius són que l'alumnat conegui, apliqui i relacioni els resultats obtinguts a partir de necròpsies i proves laboratorials per a arribar a conclusions sobre les malalties i problemes que afecten als animals. [...] This annual subject is located in the 4th year of the degree and it includes the practical contents of the subjects Animal Health I, II and III. The training objectives are that the student knows, applies and relates the results obtained from necropsies and laboratory tests to reach conclusions about the ailments and problems that affect the animals. [...] Esta asignatura anual se encuentra ubicada en el 4. º curso del grado e incluye los contenidos prácticos de las asignaturas Sanidad Animal I, II y III. Los objetivos formativos son que el alumnado conozca, aplique y relacione los resultados obtenidos a partir de necropsias y pruebas laboratoriales para llegar a conclusiones sobre las dolencias y problemas que afectan a los animales. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 136.4 KB |
Sanitat Animal I [102615]
/
Segales Coma, Joaquim ;
Domingo, Mariano ;
Ferrer Bermejo, David ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Darwich Soliva, Laila ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal I és una assignatura del primer semestre del tercer curs del Grau de Veterinària. Forma part de la matèria Sanitat Animal, la qual s'estructura amb una part inicial de continguts introductoris i d'anatomia patològica especial i un altra que inclou les malalties dels cavalls. [...] Sanitat Animal I (Animal Health I) is a subject of the first semester of the third year of the Degree in Veterinary Sciences. It is structured with an initial part of introductory content and veterinary pathology, and another that includes diseases of horses. [...] La Sanidad Animal I es una asignatura del primer semestre del tercer curso del Grado de Veterinaria. Forma parte de la materia Sanidad Animal, la cual se estructura con una parte inicial de contenidos introductorios y de anatomía patológica por sistemas y otra que incluye las enfermedades de los équidos. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
|
8.
|
6 p, 110.0 KB |
Microbiologia i Parasitologia [103267]
/
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Bragulat, M. Rosa ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...] This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...] Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
9.
|
7 p, 116.3 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat, M. Rosa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
6 p, 110.2 KB |
Microbiologia i Parasitologia [103267]
/
Ferrer Bermejo, David ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...] This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...] Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|