Resultats globals: 44 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 2 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 12 registres trobats
Materials acadèmics, 29 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
11 p, 278.1 KB Performance, behaviour and meat quality of beef heifers fed concentrate and straw offered as total mixed ration or free-choice / Iraira Higueras, Sergio Patricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Madruga Criado, Ana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Juan, María (IRTA-Monells. Department of Product Quality) ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodriguez Prado, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Eighteen Simmental heifers were fed concentrate and barley straw offered as a total mixed ration (TMR) or separately as a free choice (FCH) to compare performance, behaviour, and meat quality. The heifers were assigned to treatments in a randomized complete block design. [...]
2015 - 10.5424/sjar/2015134-8003
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 13, Núm. 4 (2015) , art. e0610  
2.
2 p, 54.4 KB Diferències ruminals entre l'isard i la vaca / Dalmau Bueno, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En el procés digestiu dels remugants intervé una complexe població de microorganismes que degrada la matèria vegetal i possibilita obtenir energia útil per a l'animal hoste. L'isard i la vaca, tot i ser tots dos remugants han d'utilitzar el seu sistema gastrointestinal de manera diferent. [...]
2007
UAB divulga, març 2007, p. 1-2  

Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
15 p, 684.3 KB Una granja virtual, o como aprender jugando / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos Velázquez, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. ; Vera, G. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Documents de recerca 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
135 p, 1.2 MB Utilización de mezclas "unifeed" a base de concentrado y heno de alfalfa en el cebo de terneras / Madruga Criado, Ana, autor. ; Ferret i Quesada, Alfred, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El incremento de precio de las materias primas de los piensos junto a la nueva Política Agrícola Común de la Unión Europea, obliga a los ganaderos, que utilizan raciones de alto contenido en concentrado en el cebo de terneras, a buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The combination of an increase in the price of concentrate ingredients and the reform of the Common Agricultural Policy in the European Union obliges farmers who use high concentrate diets in the intensive beef production system, to search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
2.
1 p, 2.9 MB Meat consumption ant the risk of cardiovascular disease / Romeu Oliach, Maria ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Meat is a very common and abundant food for the population of developed countries. Some diseases have been associated with its consumption. The aim of this work is to study objectively whether meat may increase the risk of suffering a cardiovascular disease.
2014
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
3.
171 p, 1.2 MB Feeding strategies to improve performance and health of Holstein calves / Araujo Guerrero, Gemma ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret i Quesada, Alfred, tutor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El creixement i el desenvolupament dels vedells durant l'alletament és crucial per la seva futura productivitat. En aquesta tesi es van realitzar quatre estudis per avaluar diferents estratègies de millora dels paràmetres productius i de salut dels vedells alletats Holstein. [...]
Growth and development of young calves is crucial for the later productive parameters. In this thesis, four studies were conducted to evaluate different strategies to improve performance and health of suckling Holstein calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
4.
141 p, 1017.6 KB Effect of different fiber sources on the digestive function and development of calves / Castells Domingo, Llorenç ; Terré Trullà, Marta, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret i Quesada, Alfred, tutor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Per analitzar l'efecte de la inclusió de fonts de fibra en la dieta dels vedells abans del deslletament sobre el rendiment productiu, comportament, i el desenvolupament i funció del tracte gastrointestinal es van realitzar cinc estudis. [...]
Five studies were conducted to evaluate the effects of the inclusion of different fiber sources on performance parameters, behavior, and the digestive function and the development of pre- and postweaned calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
5.
186 p, 1.4 MB Incorporación de fuentes de fibra no forrajera en raciones mixtas completas para terneros en cebo intensivo / Iraira Higueras, Sergio ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El alza de precios de los ingredientes de los piensos ha generado condiciones críticas para los sistemas de cebo de terneros en España, obligando a los ganaderos que utilizan dietas de alta concentración energética, con pienso y paja entera de cereal, buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The increase in the price of concentrate ingredients has generated critical conditions in the Spanish intensive beef production system. Farmers using high energy diets, based on concentrates and cereal straw, must search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
6.
170 p, 966.6 KB Influence of feed characteristics and sensorial perception on solid feed consumption of young calves around weaning / Montoro Morcillo, Carlos ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
Durant aquesta tesis es varen realitzar sis estudis en vedells joves amb l'objectiu de conèixer estratègies per incrementar el consum de concentrat al voltant del deslletament. En primer lloc, es realitzà un estudi per desenvolupar un mètode per determinar preferències oro-sensorials en vedells deslletats, aquest mètode va consistir en registrar el consum d'un grup mínim de 20 animals individualitzats, als quals se'ls ofertà una doble opció de dos ingredients o concentrats durant un període de 6 h. [...]
In this thesis, six studies in young calves were performed in order to find strategies to increase concentrate intake around weaning. The first study was conducted to develop a method to determine oro-sensory preferences in weaned calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012  
7.
157 p, 2.2 MB Management and feeding strategies in young Holstein bulls fed high-concentrated diets / Mach Casellas, Núria ; Devant Guille, Maria, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En la present tesis s'han estudiat estratègies per incrementar l'eficiència de la producció intensiva de vedells mitjançant pràctiques de maneig i d'alimentació. La primera estratègia plantejada per augmentar l'eficiència de la producció intensiva de vedells ha estat la millora de la qualitat de la canal i la carn. [...]
In the present thesis, strategies to increase efficiency in intensive beef production focused mainly on feeding and management practices have been studied. The first strategy proposed to increase the efficiency of intensive beef production has been the improvement of carcass and meat quality. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2009  
8.
166 p, 1.0 MB Comportamiento social y de alimentación del rebeco pirenaico (Rupicapra Pyrenaica Pyrenaica) / Dalmau Bueno, Antoni ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Este trabajo se divide en cinco estudios, cuyos objetivos son estudiar la selección del hábitat del rebeco pirenaico (Rupicapra pyrenaica pyrenaica), la posible segregación sexual de la especie, el comportamiento social y de alimentación dentro de las manadas, cambios estacionales en la concentración fecal de metabolitos del cortisol como indicadores de estrés y parámetros fermentativos de la población microbiana ruminal de un rebeco. [...]
The present work was divided in 5 main studies. The objectives were to study the habitat selection of Pyrenean chamois (Rupicapra pyrenaica pyrenaica), aspects related to a possible sexual segregation of the species, social and feeding behaviour within the herd, seasonal changes in fecal cortisol metabolites (FCM), as an indicator of stress, and fermentation parameters of a rumen microbial population of Pyrenean chamois. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005  
9.
157 p, 1.9 MB Enhanced-growth feeding programs for dairy calves : nutrition, management, and long-term effects / Terré Trullà, Marta ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es varen realitzar quatre estudis per avaluar l'efecte de donar molta llet a les vedelles lactants durant la fase de lactància, per tal de millorar el creixement de les vedelles de reposició durant aquest període. [...]
Four studies were conducted to evaluate the effects of feeding dairy calves on an enhanced-growth feeding program. Enhanced-fed calves showed greater average daily gain, but lower starter dry matter intake than calves fed conventionally during the preweaning period. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2007  
10.
208 p, 1.9 MB Fermentación ruminal, degradación proteica y sincronización energía-proteína en terneras en cebo intensivo / Rotger Cerdà, Aina ; Ferret i Quesada, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El sistema de producción de carne de vacuno en España es muy específico. Es un sistema totalmente desligado de la tierra, con animales sacrificados jóvenes y alimentados durante todo el engorde a base de piensos concentrados ricos en cereales, produciendo la característica carne rosada. [...]
Beef production in Spain is very specific. The production system is completely detached from the land and calves are fed high concentrate diets based on cereals from weaning to slaughtering at a young age, producing a tender and pink meat. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Documents de recerca : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 29 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 112.2 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
2013-14  
2.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals, Ramon ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
3.
4 p, 1.9 MB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Sala, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
4.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
5.
7 p, 51.8 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2011-12
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
6.
10 p, 232.8 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2005-06
Llicenciat en Veterinària [35]  
7.
7 p, 54.7 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2004-05
Llicenciat en Veterinària [35]  
8.
10 p, 229.9 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
7 p, 54.7 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2002-03
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
7 p, 42.4 KB Producció i Tecnologia de Farratges i Pinsos [21248] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2001-02
Llicenciat en Veterinària [35]  

Materials acadèmics : 29 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.