Resultats globals: 75 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 14 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 14 registres trobats
Materials acadèmics, 46 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Articles 14 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
8 p, 74.6 KB Increasing sodium bicarbonate level in high-concentrate diets for heifers. I. Effects on intake, water consumption and ruminal fermentation / González, L.A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Four ruminally fistulated Holstein heifers (BW = 264 ± 12 kg) were used in a 4 x 4 Latin square design experiment to determine the effect of increasing levels of sodium bicarbonate (BICARB; 0%, 1. 25%, 2. [...]
2008 - 10.1017/S1751731108001675
Animal, Vol. 2 Núm. 5 (may 2008) , p. 705-712  
2.
10 p, 105.7 KB Increasing sodium bicarbonate level in high-concentrate diets for heifers. II. Effects on chewing and feeding behaviors / González, L.A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Four Holstein heifers (264 ± 12 kg initial BW) were used in a 4 x 4 Latin square design with 21-day experimental periods to determine the effect of increasing levels of sodium bicarbonate (BICARB) (0%, 1. [...]
2008 - 10.1017/S1751731108001663
Animal, Vol. 2 Núm. 5 (may 2008) , p. 713-722  
3.
13 p, 143.7 KB Strategies for optimizing nitrogen use by ruminants / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reynolds, C.K. (University of Reading. Department of Agriculture) ; Kristensen, N.B. (Aarhus University. Faculty of Agricultural Sciences) ; Van Vuuren, A.M. (Wageningen UR Livestock Research)
The efficiency of N utilization in ruminants is typically low (around 25%) and highly variable (10% to 40%) compared with the higher efficiency of other production animals. The low efficiency has implications for the production performance and environment. [...]
2010 - 10.1017/S1751731110000911
Animal, Vol. 4 Núm. 7 (2010) , p. 1184-1196  
4.
10 p, 184.7 KB Performance, ruminal changes, behaviour and welfare of growing heifers fed a concentrate diet with or without barley straw / Faleiro, A.G. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; González, L.A. (University of Manitoba. Department of Animal Science) ; Blanch, M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cavini, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castells, L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ruz De La Torre, J.L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two experiments were conducted to ascertain the effects of feeding an all-concentrate diet to growing heifers on performance, ruminal fermentation, behaviour and welfare. In experiment 1, eight tethered rumen fistulated Holstein heifers (143 8. [...]
2011 - 10.1017/S1751731110001904
Animal, Vol. 5 Núm. 2 (february 2011) , p. 294-303  
5.
8 p, 208.4 KB Effect of feeding method on intake and behaviour of individually reared beef heifers fed a concentrate diet from 115 to 185 kg of body weight / Iraira Higueras, Sergio Patricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ruíz De La Torre, Jose Luis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A total of eight Simmental heifers (114 ± 3. 2 days old and weighing 118 ± 3. 8 kg BW) were used to study the effects of feeding method on intake and animal behaviour in a crossover design experiment. [...]
2012 - 10.1017/S1751731112000390
Animal, Vol. 6 Núm. 9 (september 2012) , p. 1483-1490  
6.
13 p, 275.1 KB Ruminal Microbial Degradation of Individual Amino Acids from Heat-Treated Soyabean Meal and Corn Gluten Meal in Continuous Culture / Gargallo Ridao, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Eight dual-flow continuous culture fermenters were used in three periods to study the effects of diets containing heat-treated soyabean meal (HSBM) or corn gluten meal (CGM) on ruminal microbial fermentation and the degradation of individual amino acids (AA). [...]
2022 - 10.3390/ani12060688
Animals, Vol. 12 Núm. 6 (3-2 2022) , p. 688  
7.
14 p, 301.2 KB Effects of capsicum and propyl-propane thiosulfonate on rumen fermentation, digestion, and milk production and composition in dairy cows / Foskolos, A. (Department of Animal Science. University of Thessaly) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Siurana Marina, Adriana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Essential oils may affect rumen fermentation, nutrient digestion, and milk production and composition. The objective of this study was to test the effects of capsicum oleoresin (CAP) and propyl-propane thiosulfonate (PTSO) on rumen fermentation, total tract digestibility, and milk yield and composition in lactating dairy cattle. [...]
2020 - 10.3390/ani10050859
Animals, Vol. 10 Núm. 5 (may 2020) , p. 859  
8.
11 p, 229.6 KB Exploring additive, synergistic or antagonistic effects of natural plant extracts on in vitro beef feedlot-type rumen microbial fermentation conditions / Fandiño, Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fernandez-Turren, Gonzalo (Universidad de la República. Departamento de Producción Animal) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Moya Fernández, Diego (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Six Essential oils (EO) (tea tree oil-TeTr, oregano oil-Ore, clove bud oil-Clo, thyme oil-Thy, rosemary oil-Ros, and sage oil-Sag) in Experiment 1; and different combinations of selected oils in Experiment 2, were evaluate at four doses in an in vitro microbial fermentation system using ruminal fluid from beef cattle fed a 10:90 straw: Concentrate diet. [...]
2020 - 10.3390/ani10010173
Animals, Vol. 10 Núm. 1 (january 2020) , p. 173  
9.
12 p, 893.1 KB Agronomic Characteristics of the Compost-Bedded Pack Made with Forest Biomass or Sawdust / Llonch, Lourdes (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gordo, Cecilia (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; López, Marga (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Balanyà i Martí, Teresa (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia)
To ascertain the agronomic value of the material resulting from the compost-bedded pack (CBP) in dairy barns, a cross-over experiment was designed with eight dry non-pregnant Holstein cows. The study was performed in two 11-week periods. [...]
2021 - 10.3390/pr9030546
Processes, Vol. 9 Núm. 3 (2021) , p. 546  
10.
10 p, 3.3 MB A virtual dairy herd as a tool to teach dairy production and management / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Vera Rodríguez, Gonzalo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this project was to develop and test a web-based virtual dairy herd to help students understand the structure and functioning of a dairy herd, and to promote active learning. At the beginning of the course, the instructor defines the profiles of herds to be assigned to students (e. [...]
2020 - 10.3168/jds.2019-16714
Journal of dairy science, Vol. 103, Issue 3 (March 2020) , p. 2896-2905  

Articles : 14 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
15 p, 684.3 KB Una granja virtual, o como aprender jugando / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. ; Vera, G. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Jornada d'Innovació Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, I : Novembre 2015  

Documents de recerca 14 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
163 p, 1.1 MB Effect of housing and feeding system factors on bovine welfare / Llonch Fernandez, Lourdes ; Ferret, Alfred, dir. ; Castillejos, Lorena, dir.
Les estratègies de maneig en granges de producció bovina poden millorar el benestar animal, a més d'altres factors relacionats amb el sistema productiu. En aquesta tesi doctoral es van estudiar estratègies relacionades amb el sistema d'alimentació en boví de carn i el sistema d'allotjament en boví de llet, les quals van modificar els recursos o el maneig de la granja per cobrir les necessitats dels animals. [...]
Las estrategias de manejo en granjas de producción bovina pueden mejorar el bienestar animal, además de otros factores relacionados con el sistema productivo. En esta tesis doctoral se estudiaron estrategias relacionadas con el sistema de alimentación en vacuno de carne y el sistema de alojamiento en vacuno de leche, las cuales modificaron los recursos o el manejo de la granja para cubrir las necesidades de los animales. [...]
The farm management strategies in the cattle production system can improve animal welfare as well as other factors related to the production system. In this doctoral thesis, the strategies studied were a feeding system in beef cattle and a housing system in dairy cows, which modify farm resources or management to meet animal needs. [...]

2021  
2.
121 p, 1.3 MB "Torta de camelina y harina de camelina en los piensos para el cebo de terneros" / Salas Olivé, Hèctor ; Ferret, Alfred, dir. ; Castillejos, Lorena, dir.
L'alimentació és un dels principals costos de producció de les granges d'engreix de vedells, ja que al nostre país la gran majoria del sector treballa amb un sistema intensiu utilitzant dietes amb una elevada proporció de concentrat. [...]
La alimentación es uno de los principales costes de producción de las granjas de cebo de terneros, ya que en nuestro país la gran mayoría del sector trabaja con un sistema intensivo utilizando dietas con una elevada proporción de concentrado. [...]
Feed is one of the main production costs of beef cattle fattening due to the fact that in our country most of the sector works with an intensive fattening system in which diets have a high proportion of concentrate. [...]

2020  
3.
135 p, 1.2 MB Utilización de mezclas "unifeed" a base de concentrado y heno de alfalfa en el cebo de terneras / Madruga Criado, Ana ; Ferret, Alfred, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El incremento de precio de las materias primas de los piensos junto a la nueva Política Agrícola Común de la Unión Europea, obliga a los ganaderos, que utilizan raciones de alto contenido en concentrado en el cebo de terneras, a buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The combination of an increase in the price of concentrate ingredients and the reform of the Common Agricultural Policy in the European Union obliges farmers who use high concentrate diets in the intensive beef production system, to search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
4.
1 p, 2.9 MB Meat consumption ant the risk of cardiovascular disease / Romeu Oliach, Maria ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Meat is a very common and abundant food for the population of developed countries. Some diseases have been associated with its consumption. The aim of this work is to study objectively whether meat may increase the risk of suffering a cardiovascular disease.
2014
Grau en Veterinària [955]  
5.
171 p, 1.2 MB Feeding strategies to improve performance and health of Holstein calves / Araujo Guerrero, Gemma ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret, Alfred, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El creixement i el desenvolupament dels vedells durant l'alletament és crucial per la seva futura productivitat. En aquesta tesi es van realitzar quatre estudis per avaluar diferents estratègies de millora dels paràmetres productius i de salut dels vedells alletats Holstein. [...]
Growth and development of young calves is crucial for the later productive parameters. In this thesis, four studies were conducted to evaluate different strategies to improve performance and health of suckling Holstein calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
6.
141 p, 1017.6 KB Effect of different fiber sources on the digestive function and development of calves / Castells Domingo, Llorenç ; Terré Trullà, Marta, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret, Alfred, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Per analitzar l'efecte de la inclusió de fonts de fibra en la dieta dels vedells abans del deslletament sobre el rendiment productiu, comportament, i el desenvolupament i funció del tracte gastrointestinal es van realitzar cinc estudis. [...]
Five studies were conducted to evaluate the effects of the inclusion of different fiber sources on performance parameters, behavior, and the digestive function and the development of pre- and postweaned calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
7.
186 p, 1.4 MB Incorporación de fuentes de fibra no forrajera en raciones mixtas completas para terneros en cebo intensivo / Iraira Higueras, Sergio Patricio ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El alza de precios de los ingredientes de los piensos ha generado condiciones críticas para los sistemas de cebo de terneros en España, obligando a los ganaderos que utilizan dietas de alta concentración energética, con pienso y paja entera de cereal, buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The increase in the price of concentrate ingredients has generated critical conditions in the Spanish intensive beef production system. Farmers using high energy diets, based on concentrates and cereal straw, must search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
8.
170 p, 966.6 KB Influence of feed characteristics and sensorial perception on solid feed consumption of young calves around weaning / Montoro Morcillo, Carlos ; Bach, Àlex, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
Durant aquesta tesis es varen realitzar sis estudis en vedells joves amb l'objectiu de conèixer estratègies per incrementar el consum de concentrat al voltant del deslletament. En primer lloc, es realitzà un estudi per desenvolupar un mètode per determinar preferències oro-sensorials en vedells deslletats, aquest mètode va consistir en registrar el consum d'un grup mínim de 20 animals individualitzats, als quals se'ls ofertà una doble opció de dos ingredients o concentrats durant un període de 6 h. [...]
In this thesis, six studies in young calves were performed in order to find strategies to increase concentrate intake around weaning. The first study was conducted to develop a method to determine oro-sensory preferences in weaned calves. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012  
9.
157 p, 2.2 MB Management and feeding strategies in young Holstein bulls fed high-concentrated diets / Mach Casellas, Núria ; Devant, Maria, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En la present tesis s'han estudiat estratègies per incrementar l'eficiència de la producció intensiva de vedells mitjançant pràctiques de maneig i d'alimentació. La primera estratègia plantejada per augmentar l'eficiència de la producció intensiva de vedells ha estat la millora de la qualitat de la canal i la carn. [...]
In the present thesis, strategies to increase efficiency in intensive beef production focused mainly on feeding and management practices have been studied. The first strategy proposed to increase the efficiency of intensive beef production has been the improvement of carcass and meat quality. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2009  
10.
166 p, 1.0 MB Comportamiento social y de alimentación del rebeco pirenaico (Rupicapra Pyrenaica Pyrenaica) / Dalmau Bueno, Antoni ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Este trabajo se divide en cinco estudios, cuyos objetivos son estudiar la selección del hábitat del rebeco pirenaico (Rupicapra pyrenaica pyrenaica), la posible segregación sexual de la especie, el comportamiento social y de alimentación dentro de las manadas, cambios estacionales en la concentración fecal de metabolitos del cortisol como indicadores de estrés y parámetros fermentativos de la población microbiana ruminal de un rebeco. [...]
The present work was divided in 5 main studies. The objectives were to study the habitat selection of Pyrenean chamois (Rupicapra pyrenaica pyrenaica), aspects related to a possible sexual segregation of the species, social and feeding behaviour within the herd, seasonal changes in fecal cortisol metabolites (FCM), as an indicator of stress, and fermentation parameters of a rumen microbial population of Pyrenean chamois. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005  

Documents de recerca : 14 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 46 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 103.2 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
4 p, 103.4 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
7 p, 111.6 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé, Jordi ; Parés i Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
7.
4 p, 79.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
11 p, 109.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
7 p, 90.0 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé, Jordi ; Parés i Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
10.
4 p, 79.1 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 46 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  

Vegeu també: autors amb noms similars
16 Ferret, A.
14 Ferret, Alfred,
1 Ferret, Andrés
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.