Results overview: Found 2 records in 0.03 seconds.
Articles, 2 records found
Articles 2 records found  
1.
8 p, 116.0 KB Emociones culinarias : las revistas de cocina gourmet en argentina (1980-2005) / Ferreyra, Javier (Universidad Nacional de Córdoba)
En este trabajo, el análisis de las revistas de cocina gourmet que se publican a partir de 1980 en la Argentina permite observar algunos de los cambios que se producen en las formas de alimentación de un cierto grupo social con poder prescriptivo. [...]
In this work the analysis of the magazines of gourmet cooking that is published after 1980 in Argentina allows observing some of the changes occurring in forms of cooking and eating of a certain social group with prescriptive power. [...]

2011
DeSignis, Núm. 18 (2011) , p. 95-102  
2.
8 p, 110.5 KB Elogio del sentido / Ferreyra, Javier (Universidad Nacional de Córdoba) ; Fabbri, Paolo (Universidad de Bolonia)
2010
DeSignis, Núm. 16 (2010) , p. 170-177  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.