Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 3 registres trobats
Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
146 p, 7.3 MB Effects of phenol-enriched olive oils on HDL and endothelial functions in cardiovascular risk individuals / Farràs Mañé, Marta ; Fitó Colomer, Montserrat, dir. (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular
La dislipèmia i la hipertensió són factors clàssics de risc cardiovascular, relacionats amb el desenvolupament de l'arteriosclerosi. Donat a què el colesterol de la lipoproteïna d'alta densitat (HDL) ha estat inversament relacionat a l'aterogènesi, les teràpies han estat focalitzades en incrementar el colesterol HDL. [...]
Dyslipidemia and hypertension are the classical risk factors of cardiovascular diseases related to atherosclerosis development. Due to the fact that high-density lipoprotein (HDL) cholesterol has been inversely related to atherogenesis, therapies have focused on increasing HDL-cholesterol. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documents
2.
156 p, 2.2 MB Factors de risc emergents en cardiopatia isquèmica. Paper dels marcadors d'oxidació lipídica / Gómez Pérez, Miquel ; Fitó Colomer, Montserrat, dir. ; Molina Ferragut, Lluís, dir. ; Cladellas Capdevila, Mercè ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
1. Gómez M, Valle V, Arós F, Sanz G, Sala J, Fiol M, Bruguera J, Elosua R, Molina L, Martí H, Covas MI, Rodríguez-Llorián A, Fitó M, Suárez-Pinilla MA, Amezaga R, Marrugat J. Ldl oxidada, lipoproteína(a) y otros factores de riesgo emergentes en el infarto agudo de miocardio (estudio Fortiam). [...]
1. Gómez M, Valle V, Arós F, Sanz G, Sala J, Fiol M, Bruguera J, Elosua R, Molina L, Martí H, Covas MI, Rodríguez-Llorián A, Fitó M, Suárez-Pinilla MA, Amezaga R, Marrugat J. Oxidized LDL, lipoprotein(a) and other emerging risk factors in acute myocardial infarction (Fortiam Study). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
3.
130 p, 578.6 KB Efectos antioxidantes del aceite de oliva y de sus compuestos fenólicos / Fitó Colomer, Montserrat ; Covas Planells, Maria Isabel, dir. ; Pedro-Botet, Juan, tutor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Dada la creciente importancia que se atribuye al papel del aceite de oliva en las propiedades beneficiosas para la salud de la alimentación Mediterránea, y con el fin de efectuar en el futuro recomendaciones nutricionales a la población, se realizaron unos estudios sobre el efecto antioxidante del aceite de oliva. [...]
Since olive oil is acquiring an increasing importance in the health benefit of the Mediterranean diet, and with the objective of making nutritional recommendations to the population in the future, several studies about the antioxidant effects of olive oil were undertaken. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.