Resultats globals: 65 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 17 registres trobats
Documents de recerca, 9 registres trobats
Materials acadèmics, 39 registres trobats
Articles 17 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
17 p, 1.9 MB Indel detection from Whole Genome Sequencing data and association with lipid metabolism in pigs / Crespo-Piazuelo, Daniel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Criado Mesas, Lourdes (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
The selection in commercial swine breeds for meat-production efficiency has been increasing among the past decades, reducing the intramuscular fat content, which has changed the sensorial and technological properties of pork. [...]
2019 - 10.1371/journal.pone.0218862
PloS one, Vol. 14, Núm. 6 (June 2019) , art. e0218862  
2.
11 p, 1.9 MB Association between the pig genome and its gut microbiota composition / Crespo-Piazuelo, Daniel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Migura García, Lourdes (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Criado Mesas, Lourdes (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Muñoz, María (Centro I+D en Cerdo Ibérico INIA-Zafra) ; García Casco, Juan M. (Centro I+D en Cerdo Ibérico INIA-Zafra) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
The gut microbiota has been evolving with its host along the time creating a symbiotic relationship. In this study, we assess the role of the host genome in the modulation of the microbiota composition in pigs. [...]
2019 - 10.1038/s41598-019-45066-6
Scientific reports, Vol. 9 (June 2019) , art. 8791  
3.
13 p, 1.8 MB Expression analysis of candidate genes for fatty acid composition in adipose tissue and identification of regulatory regions / Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Crespo-Piazuelo, Daniel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Criado Mesas, Lourdes (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
The aim of this work was to study the genetic basis of the backfat expression of lipid-related genes associated with meat quality traits in pigs. We performed a genome-wide association study with the backfat gene expression measured in 44 genes by qPCR and the PorcineSNP60 BeadChip genotypes in 115 Iberian x Landrace backcross animals. [...]
2018 - 10.1038/s41598-018-20473-3
Scientific reports, Vol. 8 (February 2018) , art. 2045  
4.
6 p, 555.8 KB Recombination of the porcine X chromosome : a high density linkage map / Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Muñoz, María (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Alves, Estefânia (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera Jiménez, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Pérez-Enciso, Miguel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Rodríguez, Maria del Carmen (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Silió, Luis (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria)
Linkage maps are essential tools for the study of several topics in genome biology. High density linkage maps for the porcine autosomes have been constructed exploiting the high density data provided by the PorcineSNP60 BeadChip. [...]
2014 - 10.1186/s12863-014-0148-x
BMC genetics, Vol. 15 (2014) , art. 148  
5.
10 p, 788.3 KB Copy number variation in the porcine genome inferred from a 60 k SNP BeadChip / Ramayo Caldas, Yuliaxis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pena, Romi N ; Alves, Estefania ; Mercadé, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Souza, Carla A ; Fernández, Ana I ; Perez-Enciso, Miguel ; Folch, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Recent studies in pigs have detected copy number variants (CNVs) using the Comparative Genomic Hybridization technique in arrays designed to cover specific porcine chromosomes. The goal of this study was to identify CNV regions (CNVRs) in swine species based on whole genome SNP genotyping chips. [...]
2010 - 10.1186/1471-2164-11-593
BMC genomics, Vol. 11 (10 2010) , p. 593  
6.
11 p, 1.5 MB Epigenetic regulation of the ELOVL6 gene is associated with a major QTL effect on fatty acid composition in pigs / Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Marchesi, Jorge A. P. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Alves, Estefania (Instituto Nacional de Investigaciones Agronómicas (INIA). Departamento Mejora Genética Animal) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Background: In previous studies on an Iberian x Landrace cross, we have provided evidence that supported the porcine ELOVL6 gene as the major causative gene of the QTL on pig chromosome 8 for palmitic and palmitoleic acid contents in muscle and backfat. [...]
2015 - 10.1186/s12711-015-0111-y
Genetics selection evolution, Vol. 47 (2015) , art. 20  
7.
10 p, 460.9 KB New insight into the SSC8 genetic determination of fatty acid composition in pigs / Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ibáñez Escriche, Noelia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Muñoz, María (Instituto Nacional de Investigaciones Agronómicas (INIA). Departamento Mejora Genética Animal) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fat content and fatty acid composition in swine are becoming increasingly studied because of their effect on sensory and nutritional quality of meat. A QTL (quantitative trait locus) for fatty acid composition in backfat was previously detected on porcine chromosome 8 (SSC8) in an Iberian x Landrace F2 intercross. [...]
2014 - 10.1186/1297-9686-46-28
Genetics selection evolution, Vol. 46 (2014) , art. 28  
8.
11 p, 1.2 MB Integration of liver gene co-expression networks and eGWAs analyses highlighted candidate regulators implicated in lipid metabolism in pigs / Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
In the present study, liver co-expression networks and expression Genome Wide Association Study (eGWAS) were performed to identify DNA variants and molecular pathways implicated in the functional regulatory mechanisms of meat quality traits in pigs. [...]
2017 - 10.1038/srep46539
Scientific reports, Vol. 7 (April 2017) , art. 46539  
9.
15 p, 1.6 MB From SNP co-association to RNA co-expression : novel insights into gene networks for intramuscular fatty acid composition in porcine / Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fortes, Marina R. S. (The University of Queensland. Center for Animal Science) ; Esteve Codina, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera Jiménez, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Pérez-Enciso, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reverter, Antonio (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation. Division of Animal, Food and Health Sciences) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fatty acids (FA) play a critical role in energy homeostasis and metabolic diseases; in the context of livestock species, their profile also impacts on meat quality for healthy human consumption. [...]
2014 - 10.1186/1471-2164-15-232
BMC genomics, Vol. 15 N. 232 (March 2014) , p. 1-15  
10.
14 p, 1.0 MB Analysis of porcine adipose tissue transcriptome reveals differences in de novo fatty acid synthesis in pigs with divergent muscle fatty acid composition / Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Alves, Estefania (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Pena i Subirà, Ramona Natacha (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: In pigs, adipose tissue is one of the principal organs involved in the regulation of lipid metabolism. It is particularly involved in the overall fatty acid synthesis with consequences in other lipid-target organs such as muscles and the liver. [...]
2013 - 10.1186/1471-2164-14-843
BMC genomics, Vol. 14 N. 843 (December 2013) , p. 1-14  

Articles : 17 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Documents de recerca 9 registres trobats  
1.
Genomic analysis of fatty acid composition and gut microbiota in pigs. / Crespo Piazuelo, Daniel, autor. ; Folch Albareda, Josep Maria, supervisor acadèmic. ; Ballester Devis, Maria, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La carne de cerdo es una de las carnes más consumidas en el mundo, cuyo valor se ve afectado por su calidad y las preferencias del consumidor. La composición de los ácidos grasos (AGs) en músculo y tejido adiposo modifica la calidad de la carne. [...]
Pork is one of the most consumed meats worldwide and it is subjected to consumer's preferences. Meat quality is affected by fatty acid (FA) composition in muscle and adipose tissues. Gut microbiota composition can also affect meat quality through the production of metabolites such as short-chain fatty acids. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
262 p, 5.7 MB Genomic and functional genomic analysis of fatty acid composition in swine / Revilla Sánchez, Manuel, autor. ; Folch Albareda, Josep Maria, supervisor acadèmic. ; Ballester Devis, Maria, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments. ; Centre de Recerca en Agrigenòmica.
El cerdo es una de las principales fuentes de carne consumida por el hombre y las preferencias de los consumidores hacia productos de alta calidad han aumentado durante los últimos años. Por lo tanto, conocer los mecanismos moleculares que afectan a la producción y a la calidad de esta carne ayudaría a la selección de estos caracteres. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
3.
117 p, 6.6 MB Genetic dissection of growth and meat quality traits in pigs / Puig-Oliveras, Anna ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. ; Ballester Devis, Maria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca en Agrigenòmica ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documents
4.
213 p, 1.6 MB Characterization of the Iberian pig genome and transcriptome using high throughput sequencing / Esteve Codina, Anna ; Pérez Enciso, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
En aquesta tesis, hem estudiat els patrons de variabilidad nucleotídica del genoma del porc per entendre millor quines forces evolutives l'han afectat. El porc domèstic és una espècie domèstica que presenta una gran variabilitat fenotípica arrel del procés de domesticació i de la formació de races moderna. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
5.
243 p, 10.2 MB Functional genomics and candidate genes for meat quality traits in pigs / Corominas Galbany, Jordi ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ballester Devis, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El cerdo es la especie doméstica más importante económicamente, no solo por ser la principal fuente de carne en la dieta humana, sino también por su papel como modelo animal para la investigación biomédica. [...]
Pig is one of the most economically important domestic species, since they have been extensively used not only as the major human meat source, but also for biomedical research. A good understanding of the molecular mechanisms affecting meat quality traits in pigs is essential for obtaining meat with a fatty acids profile more in line with public health recommendations without affecting the production yield. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
6.
182 p, 3.0 MB Dissecting the Genetic Basis of Pig Intramuscular Fatty Acid Composition / Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Enciso, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El cerdo (Sus scrofa domestica) constituye una de las principales fuentes de carne para la humanidad, y es también un excelente modelo animal para el estudio de enfermedades metabólicas en humanos. [...]
Pigs (Sus scrofa) are relevance to humans, both as a source of food and as an animal model for scientific progress. Technological, nutritional and organoleptic properties of pork meat quality are highly dependent on lipid content and fatty acid (FA) composition. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
7.
197 p, 2.1 MB La [Beta]-Lactoglobulina y su aplicación en transgénesis / Ballester Devis, Maria ; Sánchez Bonastre, Armando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments)
El objetivo final de nuestro trabajo es la obtención de proteínas recombinantes de interés farmacológico en la leche de animales transgénicos de producción. En nuestro grupo, previamente a este trabajo, se han llevado a cabo distintos proyectos con el fin de estudiar las regiones reguladoras del gen de la b-lactoglobulina (bLG) caprina y obtener así un cassette de expresión que pueda dirigir la expresión del transgén de forma específica y eficaz a la glándula mamaria de los animales transgénicos. [...]
The final aim of this project is to produce pharmaceutical recombinant proteins in milk of farm animals. Previous works of our group have been performed to study the caprine b-lactoglobulin (bLG) regulatory sequences resulting in a expression cassette that is able to target the expression of the transgene to the mammary gland of transgenic mice in an integration-site dependent manner, independently of the number of copies in the array. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005  
8.
169 p, 1.0 MB Genetic polymorphism in goat : study of the kappa casein, the betalactlobulin and the coenzyme a desaturasegenes / Yahyaoui, Mohamed Habib ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Sánchez Bonastre, Armando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments)
Vegeu mhyresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004
2 documents
9.
206 p, 2.0 MB Mapeo fino de QTL y análisis de genes candidatos relacionados con el metabolismo lipídico en un cruce de Ibérico x Landrace / Mercadé Carceller, Anna ; Sánchez Bonastre, Armando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments)
Vegeu amcresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
2 documents

Materials acadèmics 39 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 109.4 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
La Mejora Genética Animals es una asignatura optativa de 6 ECTS que se imparte durante el primer semestre, dentro del cuarto curso del Grado en Biotecnología. El estudiante adquirirá los conocimientos teóricos y prácticos que le permitan en su futuro profesional participar en la gestión genética, utilizando herramientas moleculares y genómicas, de poblaciones de animales domésticos, tanto en programas de conservación, de control genético de enfermedades, de selección y mejora genética y de producción biotecnológica. [...]

2019-20
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
2.
5 p, 105.9 KB Genètica [102674] / Folch Albareda, Josep Maria ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. [...]
Se trata de una asignatura de segundo curso del grado de Veterinaria, de carácter básico y en la que el estudiante deberá ad Los objetivos formativos concretos son: - Familiarizarse con los conceptos básicos de la Genética. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
5 p, 106.1 KB Agrogenòmica [105782] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]

2019-20
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
4.
5 p, 107.1 KB Laboratori Integrat [102612] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Folch Albareda, Josep Maria ; Genescà Garrigosa, Anna ; Gómez Trias, Néstor ; Amills Eras, Marcelo ; Anglada Pons, Teresa ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Rodriguez Muñoz, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura engloba les practiques de dues assignatures del grau de veterinària que s'imparteixen el primer semestre del primer curs: Bioquímica i Biologia Animal i Cel·lular. L'assignatura Laboratori Integrat està programada el primer quatrimestre. [...]
Esta asignatura engloba las prácticas de dos asignaturas del Grado de Veterinaria que se imparten el primer semestre del primer curso: Bioquímica (102662) y Biología Animal y Celular (102652). La asignatura Laboratorio Integrado está programada el primer cuatrimestre. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
6 p, 108.5 KB Agrogenòmica [101939] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]

2019-20
Grau en Genètica [833]
3 documents
6.
6 p, 86.2 KB Agrogenòmica [101939] / Casellas Vidal, Joaquín ; Folch Albareda, Josep Maria ; Jordana Vidal, Jordi ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder Wiens, Carlota ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
2018-19
Grau en Genètica [833]
3 documents
7.
6 p, 85.8 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
2018-19
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
8.
5 p, 79.3 KB Genètica [102674] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
5 p, 81.0 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
2017-18
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
10.
6 p, 84.4 KB Agrogenòmica [101939] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Jordana Vidal, Jordi ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Poschenrieder, Charlotte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...]
2017-18
Grau en Genètica [833]
3 documents

Materials acadèmics : 39 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
1 Folch, J.Mª
3 Folch, Jaume
1 Folch, Josep
1 Folch, Josep M.
1 Folch, Josep María
1 Folch, Joseph
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.