Resultats globals: 28 registres trobats en 8.90 segons.
Materials acadèmics, 28 registres trobats
Materials acadèmics 28 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 114.4 KB Bioquímica I [103266] / Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Perez Valle, Jorge ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. [...]
This subject should allow the student to understand that biological processes, especially those related to food and metabolism The student must understand the structural bases of these processes, as well as the s Likewise, the student must understand the molecular basis of the transmission of gene The specific training objectives are to know and understand: - The structure and function of proteins, carbohydrates, lipids, nucleotides and vitamin - The structure of nucleic acids and the processes of replication, transcription, translat - The foundations and applications of the main biochemical and molecular biology tech.
Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos, especialmente aquellos relacionados con los a El alumno ha de entender las bases estructurales de estos procesos, así como las ba Asimismo, ha de entender las bases moleculares de la transmisión de la información Los objetivos formativos concretos son conocer y entender: - La estructura y función de proteínas, glúcidos, lípidos, nucleótidos y vitaminas. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 122.9 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
7 p, 111.3 KB Bioquímica [102662] / Gómez Trias, Néstor ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics dels animals tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. Ha de entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com la relació estructura-funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes i àcids nucleics. [...]
This subject must allow the student to understand that the biological processes of animals have a chemical basis and that they can be explained in these terms. They must understand the structural bases of these processes, as well as the structure-function relationship in the different types of biological compounds: carbohydrates, lipids, proteins and nucleic acids. [...]
Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos de los animales tienen una base química y que se pueden explicar en estos términos. Debe entender las bases estructurales de estos procesos, así como la relación estructura -función en los diferentes tipos de compuestos biológicos: glúcidos, lípidos, proteínas y ácidos nucleicos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
6 p, 109.5 KB Laboratori Integrat [102612] / Genescà Garrigosa, Anna ; Ariño Carmona, Joaquín ; Folch, Josep M ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Saco Rodríguez, Yolanda ; Amills Eras, Marcelo ; Anglada Pons, Teresa ; Luigi Sierra, Maria Gracia ; Rodriguez Muñoz, Marina ; Ballester Devis, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de l'assignatura se centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumne: la seva iniciació al treball pràctic de laboratori i la seva familiarització amb les tècniques més utilitzades en els camps de la Bioquímica, la Biologia Molecular i la Biologia Cel·lular. [...]
The objectives of the subject are focused on the acquisition of competencies in the framework of the student's practical training: his introduction to practical laboratory work and his familiarization with the most used techniques in the fields of Biochemistry, Molecular Biology, and Cell Biology. [...]
Los objetivos de la asignatura se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumno: su iniciación al trabajo práctico de laboratorio y su familiarización con las técnicas más utilizadas en los campos de la Bioquímica y la Biología Molecular y la Biología Celular. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
5 p, 105.4 KB Bases Moleculars de la Transducció de Senyal i el Càncer [42893] / Yuste Mateos, Victor Jose ; Gómez Trias, Néstor ; Lizcano de Vega, José Miguel ; Lopez Blanco, Jose Manuel ; Seoane Suárez, Joan ; Bayascas Ramirez, Jose Ramon ; Bassols Serra, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Oferir formació avançada sobre els mecanismes moleculars implicats en les vies de transducció del senyal i en el control de la proliferació cel·lular, i com es canvien aquests mecanismes a la cèl·lula cancerosa. [...]
Providing advanced training on the molecular mechanisms involved in signal transduction pathways and in the control of cell proliferation, and how these mechanisms are altered in the cancer cell. Reviewing and updating key concepts of the field Defining our current knowledge on the field, as well as identifying critical issues to be investigated.
Proporcionar capacitación avanzada sobre los mecanismos moleculares involucrados en las vías de transducción de señales y en el control de la proliferación celular, y cómo estos mecanismos se alteran en la célula cancerosa. [...]

2021-22
Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents
6.
6 p, 119.3 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
7 p, 111.1 KB Bioquímica [102662] / Gómez Trias, Néstor ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics dels animals tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. Ha de entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com la relació estructura-funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes i àcids nucleics. [...]
Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos de los animales tienen una base química y que se pueden explicar en estos términos. Debe entender las bases estructurales de estos procesos, así como la relación estructura -función en los diferentes tipos de compuestos biológicos: glúcidos, lípidos, proteínas y ácidos nucleicos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
7 p, 112.3 KB Bioquímica I [103266] / Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Perez Valle, Jorge ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. [...]
Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos, especialmente aquellos relacionados con los a El alumno ha de entender las bases estructurales de estos procesos, así como las ba Asimismo, ha de entender las bases moleculares de la transmisión de la información Los objetivos formativos concretos son conocer y entender: - La estructura y función de proteínas, glúcidos, lípidos, nucleótidos y vitaminas. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
6 p, 108.8 KB Laboratori Integrat [102612] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Genescà Garrigosa, Anna ; Gómez Trias, Néstor ; Amills Eras, Marcelo ; Anglada Pons, Teresa ; Valdes Hernandez, Jesus ; Rodriguez Muñoz, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura engloba les practiques de dues assignatures del grau de veterinària que s'imparteixen el primer semestre del primer curs: Bioquímica i Biologia Animal i Cel·lular. L'assignatura Laboratori Integrat està programada el primer quatrimestre. [...]
Esta asignatura engloba las prácticas de dos asignaturas del Grado de Veterinaria que se imparten el primer semestre del primer curso: Bioquímica (102662) y Biología Animal y Celular (102652). La asignatura Laboratorio Integrado está programada el primer cuatrimestre. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
10.
5 p, 105.4 KB Bases Moleculars de la Transducció de Senyal i el Càncer [42893] / Yuste Mateos, Victor Jose ; Gómez Trias, Néstor ; Lizcano de Vega, José Miguel ; Lopez Blanco, Jose Manuel ; Seoane Suárez, Joan ; Bayascas Ramirez, Jose Ramon ; Yoldi Salinas, Guillermo ; Bassols Serra, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Oferir formació avançada sobre els mecanismes moleculars implicats en les vies de transducció del senyal i en el control de la proliferació cel·lular, i com es canvien aquests mecanismes a la cèl·lula cancerosa. [...]
Proporcionar capacitación avanzada sobre los mecanismos moleculares involucrados en las vías de transducción de señales y en el control de la proliferación celular, y cómo estos mecanismos se alteran en la célula cancerosa. [...]

2020-21
Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents

Materials acadèmics : 28 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.