Resultats globals: 2 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
Atmospheric Carbon Dioxide variability at Aigüestortes, Central Pyrenees, Spain / Curcoll, Roger (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Camarero, Lluís (Centre d'Estudis Avançats de Blanes) ; Bacardit, Montserrat (Centre de Lauegi) ; Àgueda, Alba (Institut Català de Ciències del Clima) ; Grossi, Claudia (Institut Català de Ciències del Clima) ; Gacia, Esperança (Centre d'Estudis Avançats de Blanes) ; Font, Anna (King's College London) ; Morguí, Josep-Anton (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
In order to improve the understanding of the carbon cycle in the Pyrenean region, two atmospheric monitoring mountain stations were set up within the Long-Term Ecological Research node of Aigüestortes i Estany de Sant Maurici at Central Pyrenees, Spain. [...]
2019 - 10.1007/s10113-018-1443-2
Regional Environmental Change, Vol. 19, Issue 2 (February 2019) , p. 313-324  
2.
2.0 MB Freshwater food web studies: a plea for multiple tracer approach / Soto, David X. (University of New Brunswick (Canada). Department of Biology) ; Gacia, Esperança (Centre for Advanced Studies of Blanes (CEAB-CSIC)) ; Catalan, Jordi (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals)
Food webs are complex systems of interactions between ecosystem species. Beyond the direct analysis of stomach contents, stable isotopes of carbon (d13C) and nitrogen (d15N) have been used widely to evaluate these trophic relationships and calculate the relative contribution of food sources to a consumer’s diet using mixing models. [...]
Las redes tróficas son sistemas complejos de interacciones entre las especies del ecosistema. Más allá del análisis directo de los contenidos estomacales, los isótopos estables del carbono (d13C) y nitrógeno (d15N) se han utilizado con frecuencia para evaluar las conexiones tróficas y calcular la contribución relativa de cada alimento en la dieta de los consumidores mediante modelos de mezcla. [...]

2013
Limnética, Vol. 32, Núm. 1 (2013) , p. 97-106  

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.