Resultats globals: 5 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 5 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Documents de recerca 5 registres trobats  
1.
8 p, 3.7 MB El tipo de grasa y su estado oxidativo provocan cambios en la resistencia de la membrana de los eritrocitos en pollos broiler. / Choque-López, J.A. ; García Manzanilla, Edgar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de estetrabajo escomprobarsieldiferentegradodeinsaturacióndelagrasay la presencia de antioxidantes o alteración oxidativa dietética, afectan al estado de oxidación in vivo. Para ello se utilizaron dos métodos de estimaciónde laestabilidadde la membrana de eritrocitos: la resistencia a la hemolisis y la susceptibilidad a la peroxidación lipídica (TBARs). [...]
This study is performed to study the effect of unsaturated fat, oxidized fat and antioxidants included in the diet, on the in vivo oxidative status. We usedtwo different methods to determine the lipid oxidation: the haemolysis level andtheTBARstest. [...]

2010  
2.
178 p, 838.0 KB Exploring the Zn deficiency hypothesis to explain the beneficial effect of therapeutic ZnO in weaning pigs / Davin Cardona, Roger ; Garcia Manzanilla, Edgar, dir. ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu general de la present tesi doctoral és estudiar l'estatus de Zn dels garrins deslletats i com aquest es veu afectat pel deslletament i la suplementació dietària de Zn, com són els nivells farmacològics de ZnO administrats de forma rutinària en les dietes dels garrins després del deslletament per a prevenir i/o tractar la diarrea. [...]
The general aim of this PhD thesis is to study Zn status of weaned piglets and whether it is affected by weaning or dietary Zn supplementation, like pharmacological levels of ZnO that are usually administered in post-weaning piglet's feed to prevent and/or treat diarrhea. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
3.
125 p, 692.0 KB Influencia del consumo de ácidos grasos sobre la expresión génica en pollo de carne determinado por microarray / Cánovas Zambudio, Elisa ; Barroeta, Ana Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; García Manzanilla, Edgar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Política i de Dret Públic
El objetivo general de este trabajo de Tesis Doctoral es evaluar los efectos de dietas ricas en diferentes tipos de ácidos grasos (saturados, poli-insaturados omega 6 y omega 3) sobre el transcriptoma de grasa abdominal, hígado y músculo esquelético en pollos de engorde mediante el uso de GeneChip microarrays. [...]
The general aim of this PhD thesis is to assess the effects that diets rich in different fatty acid families (saturated, poly-unsaturated omega-6, or omega-3) have on the transcriptome of adipose tissue, liver, and skeletical muscle in broiler chickens, using GeneChip microarrays. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
4.
163 p, 1.5 MB Efecto del perfil en ácidos grasos de la ración sobre la cantidad y distribución de lípidos en el pollo de carne / Ferrini, Gabriele ; Barroeta, Ana Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; García Manzanilla, Edgar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Vegeu gfresum1de1. pdf.
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
2 documents
5.
160 p, 1.1 MB Evaluation of in-feed additives in early-weaned pigs : study of the XTRACT(tm), a plant extracts based additive / García Manzanilla, Edgar ; Gasa Gasó, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El principal objectiu d'aquest treball es avaluar els efectes d'un additiu comercial XT (5% carvacrol, 3% cinamaldehide, 2% oleoresina d capsicum) sobre els rendiments productius i diferents paràmetres de la fisiologia digestiva del garrí deslletat precoçment. [...]
The main objective of this PhD dissertation is to evaluate the effects of the commercial additive XT (5% carvacrol, 3% cinnamaldehyde, 2% capsicum oleoresin) on productive performance and on different parameters of normal digestive physiology of the early weaned pig: digestibility, pH, epithelial structure, bacterial populations and metabolic activity. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
8 p, 3.7 MB El tipo de grasa y su estado oxidativo provocan cambios en la resistencia de la membrana de los eritrocitos en pollos broiler. / Choque-López, J.A. ; García Manzanilla, Edgar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de estetrabajo escomprobarsieldiferentegradodeinsaturacióndelagrasay la presencia de antioxidantes o alteración oxidativa dietética, afectan al estado de oxidación in vivo. Para ello se utilizaron dos métodos de estimaciónde laestabilidadde la membrana de eritrocitos: la resistencia a la hemolisis y la susceptibilidad a la peroxidación lipídica (TBARs). [...]
This study is performed to study the effect of unsaturated fat, oxidized fat and antioxidants included in the diet, on the in vivo oxidative status. We usedtwo different methods to determine the lipid oxidation: the haemolysis level andtheTBARstest. [...]

2010  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.