Results overview: Found 13 records in 0.02 seconds.
Research literature, 1 records found
Course materials, 12 records found
Research literature 1 records found  
1.
331 p, 3.8 MB Epidemiologia de l'anaplasmosi, babesiosi i besnoitiosi en bovins a Catalunya / Garrido Castañé, Ignasi ; Castellà Espuny, Joaquim, dir. ; Ortuño Romero, Anna M., dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
L'anaplasmosi, la babesiosi i la besnoitiosi es troben entre les malalties bovines poc conegudes i estudiades a Catalunya. A dia d'avui, més enllà de descripcions i comunicacions puntuals no disposem de cap estudi epidemiològic que ens permeti conèixer el seu estat actual. [...]
Anaplasmosis, babesiosis and besnoitiosis are bovine diseases with limited information in Catalonia. Nowadays, except for brief descriptions, no epidemiological studies are available to know the current status. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Course materials 12 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
5 p, 107.9 KB Aplicació Multidisciplinària d'Una Sola Salut en les Zoonosis Transmeses per Aliments i la Seguretat Alimentària [43759] / Roig Sagues, Artur Xavier ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Ripollés Àvila, Carolina ; Accensi Alemany, Francesc ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El principal objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant sàpiga realitzar una avaluació del risc dels agents zoonoticos, i d'altres agents patògens, transmesos pels aliments. Seguint la base de l'anàlisi del risc en els seus tres components: avaluació, gestió i comunicació, en les diferents sessions teoricopràctiques s'identificaran els principals agents zoonòtics que es transmeten a l'home pel consum d'aliments, analitzant quins són els seus reservoris, les vies més probables de contaminació i la seva incidència en els diferents 1 quins són els seus reservoris, les vies més probables de contaminació i la seva incidència en els diferents tipus d'aliments. [...]
The main objective of this module is that students were able to perform the risk assessment of the presence of zoonotic agents, and other pathogens, in foodstufs. Following the basis of risk analysis in its three components: evaluation, management and communication, the theoretical-practical sessions will introduce the main zoonotic agents that are foodborne, analyzing what are their reservoirs, most likely ways of contamination and its incidence in different types of food. [...]
El principal objetivo de este módulo es que el estudiante sepa realizar una evaluación del riesgo de los agentes zoonoticos, y de otros agentes patógenos, trasmitidos por los alimentos. Siguiendo la base del analisis del riesgo en sus tres componentes: evaluación, gestion y comunicación, en las diferentes sesiones teórico-prácticas se identificarán los principales agentes zoonóticos que se transmiten al hombre por el consumo de alimentos, analizando cuáles son sus reservorios, las vías más probables de contaminación y su incidencia en los distintos tipos de alimentos. [...]

2023-24
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]
3 documents
2.
4 p, 105.5 KB Aplicació Multidisciplinària d'Una Sola Salut en les Zoonosis Transmeses per Aliments i la Seguretat Alimentària [43759] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Ripollés Àvila, Carolina ; Accensi Alemany, Francesc ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El principal objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant sàpiga realitzar una avaluació del risc dels agents zoonoticos, i d'altres agents patògens, transmesos pels aliments. Seguint la base de l'anàlisi del risc en els seus tres components: avaluació, gestió i comunicació, en les diferents sessions teoricopràctiques s'identificaran els principals agents zoonòtics que es transmeten a l'home pel consum d'aliments, analitzant quins són els seus reservoris, les vies més probables de contaminació i la seva incidència en els diferents tipus d'aliments. [...]
The main objective of this module is that students were able to perform the risk assessment of the presence of zoonotic agents, and other pathogens, in foodstufs. Following the basis of risk analysis in its three components: evaluation, management and communication, the theoretical-practical sessions will introduce the main zoonotic agents that are foodborne, analyzing what are their reservoirs, most likely ways of contamination and its incidence in different types of food. [...]
El principal objetivo de este módulo es que el estudiante sepa realizar una evaluación del riesgo de los agentes zoonoticos, y de otros agentes patógenos, trasmitidos por los alimentos. Siguiendo la base del analisis del riesgo en sus tres componentes: evaluación, gestion y comunicación, en las diferentes sesiones teórico-prácticas se identificarán los principales agentes zoonóticos que se transmiten al hombre por el consumo de alimentos, analizando cuáles son sus reservorios, las vías más probables de contaminación y su incidencia en los distintos tipos de alimentos. [...]

2022-23
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1348]
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]
3 documents
3.
4 p, 105.7 KB Aplicació Multidisciplinària d'Una Sola Salut en les Zoonosis Transmeses per Aliments i la Seguretat Alimentària [43759] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Serratosa Vilageliu, Jordi ; Accensi Alemany, Francesc ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El principal objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant sàpiga realitzar una avaluació del risc dels agents zoonoticos, i d'altres agents patògens, transmesos pels aliments. Seguint la base de l'anàlisi del risc en els seus tres components: avaluació, gestió i comunicació, en les diferents sessions teoricopràctiques s'identificaran els principals agents zoonòtics que es transmeten a l'home pel consum d'aliments, analitzant quins són els seus reservoris, les vies més probables de contaminació i la seva incidència en els diferents tipus d'aliments. [...]
El principal objetivo de este módulo es que el estudiante sepa realizar una evaluación del riesgo de los agentes zoonoticos, y de otros agentes patógenos, trasmitidos por los alimentos. Siguiendo la base del analisis del riesgo en sus tres componentes: evaluación, gestion y comunicación, en las diferentes sesiones teórico-prácticas se identificarán los principales agentes zoonóticos que se transmiten al hombre por el consumo de alimentos, analizando cuáles son sus reservorios, las vías más probables de contaminación y su incidencia en los distintos tipos de alimentos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1348]
3 documents
4.
6 p, 111.0 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Darwich Soliva, Laila ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. [...]
El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de 1 y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administrac Al alcanzar las competencias de esta asignatura, los estudiantes podrán: o Recopilar e interpretar información relativa a los agentes patógenos zoonóticos y / o o Aplicar los principios del Análisis del Riesgo Alimentario evaluación, gestión y comu o Aplicar sus conocimientos para investigar los brotes de toxiinfecciones alimentarias Esta asignatura también proporciona a los estudiantes una base en la implementación de sistemas de gestión de la segurida Todos estos aspectos se completarán al cursar la asignatura de Higiene e Inspección de los Alimentos, del octavo semestre d.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
4 p, 78.9 KB Parasitologia [102659] / Ortuño Romero, Ana Maria ; Castellà Espuny, Joaquim ; Ferrer Bermejo, David ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per a estudiar els paràsits. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
6.
8 p, 90.4 KB Pràctiques Integrades a Sanitat Animal [102616] / Darwich Soliva, Laila ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Domingo, Mariano ; Ferrer Bermejo, David ; Marco Valle, Alberto ; Martín Castillo, Margarita ; Mateu de Antonio, Enric ; Ramis Salvá, Antonio José ; Mora Igual, Francesc Xavier ; Majó i Masferrer, Natàlia ; Allepuz Palau, Alberto ; Martínez Martínez, Jorge ; Revilla Vallbona, Emili ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura anual és totalment pràctica i es troba ubicada al 4rt curs del grau. Inclou els continguts pràctics de les assignatures Sanitat Animal I, II i III. Els objectius formatius són que l'estudiant conegui, apliqui i relacioni els resultats obtinguts a partir de necròpsies i proves laboratorials per a arribar a conclusions sobre les malalties i problemes que afecten als animals. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
6 p, 84.5 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
5 p, 85.6 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
5 p, 83.8 KB Sanitat Animal II [102614] / Castellà Espuny, Joaquim ; Domingo, Mariano ; Martín Castillo, Margarita ; Mateu de Antonio, Enric ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal II és una assignatura situada en el segon semestre del tercer curs del Grau en Veterinària. Forma part de la matèria Sanitat Animal que s'ha organitzat per espècies animals en tres semestres. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
10.
5 p, 85.3 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Ferrer Bermejo, David ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Blasco Suñe, Javier ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials : 12 records found   1 - 10next  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.