Resultats globals: 79 registres trobats en 0.04 segons.
Articles, 10 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 6 registres trobats
Documents de recerca, 16 registres trobats
Materials acadèmics, 47 registres trobats
Fons personals i institucionals, 26 registres trobats
Articles 10 registres trobats  
1.
13 p, 427.5 KB Managing variability in decision making in swine growing-finishing units / Agostini, Piero da Silva (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal) ; Manzanilla, Edgar Garcia (Pig Development Department, Animal and Grassland Research and Innovation Centre) ; de Blas, Carlos (Departamento de Producción Animal, Escuela Técnica de Ingenieros Agrónomos, Universidad Politécnica de Madrid) ; Fahey, Alan G. (School of Agriculture and Food Science, University College Dublin) ; da Silva, Caio Abercio (Departamento de Zootecnia, Universidade Estadual de Londrina) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal)
Analysis of data collected from pig farms may be useful to understand factors affecting pig health and productive performance. However, obtaining these data and drawing conclusions from them can be done at different levels and presents several challenges. [...]
2015 - 10.1186/s13620-015-0048-z
Irish Veterinary Journal, Vol. 68 (september 2015)  
2.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
3.
11 p, 78.7 KB Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance / Cerisuelo García, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Chapinal i Gómez, Núria ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 219-229  
4.
3 p, 8.6 MB Efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar y la productividad en cerdas gestantes / Chapinal i Gómez, Núria ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Investigadores de la UAB realizaron un estudio sobre el efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar animal.
2001
Informativo porcino, 2001, p. 16-20  
5.
5 p, 71.0 KB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance and meat quality at slaughter / Cerisuelo Garcí, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, Jaume ; Carrión, Domingo ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A study was conducted to evaluate, under commercial conditions, the effect of a high feed intake during mid-gestation on postnatal growth performance and meat quality of the progeny. Sows from 1 to 7 parities were divided into two treatments, control (C) and experimental (E). [...]
2006
Archives Animal Breeding, Núm. 49 (2006) , p. 57-61  
6.
8 p, 132.1 KB Effects of extra feeding in mid-pregnancy for three successive parities on lean sows' productive performance and longevity. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, Domingo ; Coma, Jaume ; Chapinal i Gómez, Núria ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of this study was to investigate the long-term effects of increasing feeding allowance during mid-pregnancy in sows. A total of 103 PIC pregnant sows (mixed parity) were allocated to two treatments: control (C, n49) were fed 2. [...]
2010
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 4 (2010) , p. 521-528  
7.
5 p, 71.0 KB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance and meat quality at slaughter / Cerisuelo Garcia, Alba ; Sala, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, Domingo ; Coma, Jaume
A study was conducted to evaluate, under commercial conditions, the effect of a high feed intake during mid-gestation on postnatal growth performance and meat quality of the progeny. [...]
2006
Archiv fur Tierzucht, 2006  
8.
11 p, 982.8 KB Increased sow nutrition during midgestation affects muscle fiber. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Chapinal i Gómez, Núria ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2009
Journal of Animal Science, Vol. 87 Núm. 2 (2009)  
9.
9 p, 828.0 KB Cambios recientes en alimentación porcina : de la prohibición de los antibióticos promotores del crecimiento a los piensos sin proteína animal / Gasa Gasó, Josep ; Baucells Sánchez, Maria Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Anaporc, Núm. 215 (Octubre 2001)  
10.
32 p, 149.9 KB Las instituciones multilaterales de financiación del desarrollo / Munich i Gasa, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
1998
Revista CIDOB d'afers internacionals, N. 40-41 (1998) , p. 77-108  

Contribucions a jornades i congressos 6 registres trobats  
1.
1 p, 3.6 MB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
, 2005  
2.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales. J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
2003
-, : 2003  
3.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Starch is the storage polysaccharide of higher plants and a major source for animals. However, despite is its simple composition the digestion of starch may be dependent of feed ingredients and animal characteristics.
2001
, 2001  
4.
1 p, 1.6 MB An increased hindgut fermentation promoted major changes on the VFA profile but not on the total VFA concetration of the digesta contents / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
Volatile fatty acids, principally acetate, propionate and butyrate, are produced in the caecum-colon of pigs as end products of the microbial fermentation. The present abstract tryes to explore on the changes on the VFA concentration and profiles observed in Landrace and Iberian pigs fed on different sources of carbohydrates (high v. [...]
2001
-, : 2001  
5.
1 p, 1.6 MB Comparative digestibility and productive performances between Landrace and Iberian pigs fed on a corn- or a sorghum-acorn- based diet / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, A. ; Gasa Gasó, Josep
Although digestible energy (DE) values for most commonly used feeds in pig industry are mainly predicted by their chemical composition, other likely effects could affect digestibility. The present paper try to explore the effects likely caused by animal breed (lean v. [...]
2001
-, : 2001  
6.
1 p, 3.0 MB Lipogenic enzyme activities in adipose and muscular tissues of Landrace and Iberian pigs fed on different source of carbohydrates / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Mourot, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Iberian is an autochthonous swine breed from Southwest Iberian Peninsula. His meat has attained a high acceptability attributed to a higher intramuscular fat. Gene and dietary effects on the lipogenic enzymes activities were evaluated.
2005
, 2005  

Documents de recerca 16 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
389 p, 2.4 MB The Right of self-defence against cyber attacks by states and non-states actors / Rafighdoust, Hamed, autor. ; Munich i Gasa, Jaume, supervisor acadèmic. ; Zapater Duque, Esther, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques.
Actualment, l'evolució tecnològica, particularment en el camp del espai cibernètic, ha donat lloc a reptes seriosos per la seguretat dels Estats. Ocasionalment, els atacs cibernètics tenen els mateixos efectes destructius que les armes militars. [...]
Actualment, l'evolució tecnològica, particularment en el camp del espai cibernètic, ha donat lloc a reptes seriosos per la seguretat dels Estats. Ocasionalment, els atacs cibernètics tenen els mateixos efectes destructius que les armes militars. [...]
Nowadays, technological advancement, particularly in the field of cyberspace, has brought serious challenges for the security of States. Occasionally, cyber attacks have the same destructive effects as military weapons. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
Study of nutritional strategies to improve rearing, quarantine, and adaptation periods of replacement gilts. / Fabà Camats, Lluís, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
En la present tesi, es varen hipnotitzar reduccions en coixeses, osteocondrosis (OC) i lesions de peülles via proporcionar una suplementació dietètica (de nutrients importants en ossos i peülles) i/o reduir el creixement durant la recria. [...]
Las hipótesis fueron que la suplementación dietética (con nutrientes importantes para huesos y pezuñas) y/o la reducción del ritmo de crecimiento durante la recría reduce las cojeras, osteocondrosis (OC) y lesiones de pezuñas. [...]
The present PhD thesis hypothesized reductions of lameness, osteochondrosis (OC) and claw lesions due to dietary treatments (nutrients with specific roles in bone and claw development) fed to rearing gilts, and (or) by reducing growth rates. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
3.
178 p, 3.3 MB Evaluation of current feeding and management practices in Irish pig production and future strategies for improvement / Rodrigues da Costa, Maria, autor. ; García Manzanilla, Edgar, supervisor acadèmic. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Aquesta tesi te com objectius caracteritzar les pràctiques de bioseguretat, alimentació, i maneig de malalties respiratòries en el sector porcí irlandès per quantificar el seu impacte sobre la productivitat. [...]
This dissertation aims to characterize biosecurity and feeding practices and respiratory disease in Irish pig farms and to quantify their impact on productive performance. Thus, it identifies and prioritizes the aspects that need improvements to increase production efficiency and sustainability. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
4.
65 p, 825.7 KB Règim jurídic de les illes artificials : especial referència a les "floating cities" i la seva possible viabilitat com a nous estats / Roig Font, Gerard ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Els efectes d'un canvi climàtic accelerat durant el Segle XXI comencen a preveure un futur ple de conseqüències devastadores, entre aquestes l'augment del nivell del mar. Per tal de superar aquesta adversitat, i evitar la desaparició de diferents illes, l'enginy humà evoluciona cap al disseny de noves estructures que permetin construir illes per sobre del nivell del mar, i així pal·liar d'alguna manera la catàstrofe natural anunciada. [...]
2019
Graduat o Graduada en Dret [949]  
5.
188 p, 12.9 MB Estudio y gestión de la variabilidad de peso vivo a lo largo del ciclo del porcino en condiciones comerciales / López Vergé, Sergi, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La variabilidad de peso vivo cobra especial relevancia en la porcicultura moderna donde la importancia de la integridad y homogeneidad del lote resulta crucial para no interrumpir los flujos de producción. [...]
Live weight variability is particularly important in modern pig production, because the importance of the integrity and homogeneity of the batch is crucial in order not to interrupt production flows. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
6.
59 p, 628.9 KB La protección internacional del patrimonio cultural en situación de conflicto armado / Castaño Gallardo, Meritxell ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
El presente trabajo trata sobre la protección internacional del patrimonio cultural en situación de conflicto armado. El objetivo es presentar lo que el D. I. entiende por patrimonio cultural, y cuál es su régimen jurídico en dichos casos en los cuales es más vulnerable. [...]
2017
Graduat o Graduada en Dret [949]  
7.
104 p, 1.5 MB Aspectos actuales de la jurisdicción universal : especial referencia a la "decapitación" de la misma por parte del Estado español / Valenzuela Torrico, Tania ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
El principio de jurisdicción universal surge como mecanismo para luchar contra la impunidad de aquellos individuos que cometen crímenes considerados graves por el Derecho Internacional. Así, cualquier Estado podrá juzgar estos crímenes con independencia del territorio donde fueran cometidos y de la nacionalidad de los implicados. [...]
2017
Graduat o Graduada en Relacions Laborals [806]  
8.
57 p, 997.0 KB The actions adopted at the universal and European Union level to cope with the sulfur pollution from ships / Luzón Ventalló, Laia ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Marine pollution from ships and, specifically, sulfur pollution from the fuel used by this transport, has been the focus of the current work. Sulfur pollution emitted by about the 60. 000 ships there are in the world is responsible for both environmental and health damages, causing harmful effects such as acid rain and even human deaths. [...]
2017
Graduat o Graduada en Dret [949]  
9.
208 p, 1.8 MB Utilización de subproductos agroindustriales en alimentación líquida para cerdos de engorde / Sol Llop, Cinta, autor ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic ; Castillejos Velázquez, Lorena, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La alimentación líquida (AL) se ha empleado en alimentación porcina desde hace varias décadas obteniendo en gran parte, resultados productivos satisfactorios comparados con la alimentación en seco. [...]
The liquid feed (LF) has been used in swine production for several decades obtaining satisfactory production results compared with dry feed. One of the factors that affect those results is the dilution ratio of the mixture. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
10.
3 p, 322.5 KB Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas. / Cerisuelo García, Alba ; Sala, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Tibbie, S. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  

Documents de recerca : 16 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 47 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 101.8 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Segalés Coma, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
7 p, 111.6 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
6 p, 108.3 KB Dret Internacional Públic [102232] / Munich Gasa, Jaume ; Jiménez Cortés, Claudia Cristina ; Ayuso Pozo, Ana ; Güell Peris, Sonnia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
1 - Entendre que el sistema internacional és cada cop més interdependent i que la llibertat estatal per adoptar normes internacionals es veu limitada per la voluntat conjunta de la resta d'Estats - Adonar-se que el dret internacional públic continua sent l'instrument necessari per a regular les relacions internacionals - Assumir que són els mateixos subjectes que fan les normes internacionals els que han de complir-les. [...]
- Entender que el sistema internacional es cada vez más interdependiente y que la libertad estatal para adoptar normas internacionales se ve limitada por la voluntad conjunta del resto de Estados - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las 1 - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las relaciones internacionales - Asumir que son los mismos sujetos que hacen las normas internacionales los que deben cumplirlas. [...]

2019-20
Grau en Dret [949]
3 documents
5.
9 p, 119.2 KB Normes internacionals i dret social comunitari [100494] / Munich Gasa, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
La asignatura Normes internacionals i dret social europeu s'imparteix al segon quadrimestre del segon any de carrera. Aquesta materia té com a objectiu que l'alumne adquireixi nocions bàsiques del grau de relacions internacionals en relació a les normes internacionals i europees en materia socio-laboral. [...]
La asignatura Normas internacionales y derecho social europeo se imparte al segundo cuatrimestre del segundo año de carrera. Esta materia tiene como objetivo que el alumno adquiera nociones básicas del grado de relaciones internacionales en relación a las normas internacionales y europeas en materia socio-laboral. [...]

2019-20
Grau en Relacions Laborals [806]
3 documents
6.
11 p, 109.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
4 p, 78.0 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Domingo Álvarez, Mariano ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
7 p, 90.0 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
8 p, 97.2 KB Normes internacionals i dret social comunitari [100494] / Munich Gasa, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
La asignatura Normes internacionals i dret social europeu s'imparteix al segon quadrimestre del segon any de carrera. Aquesta materia te com a objectiu que l'alumne adquireixi nocions bàsiques del grau de relacions internacionals en relació a les normes internacionals i europees en materia socio-laboral. [...]
The aim of the subject International norms and European Union Social Law is to have basic notions on the sources of Public International Law, of the International Labour Organization and of the European Union Social law.
La asignatura Normas internacionales y derecho social europeo se imparte al segundo cuatrimestre del segundo año de carrera. Esta materia tiene como objetivo que el alumno adquiera nociones básicas del grado de relaciones internacionales en relación a las normas internacionales y europeas en materia socio-laboral. [...]

2018-19
Grau en Relacions Laborals [806]
3 documents
10.
6 p, 84.5 KB Dret Internacional Públic [102232] / Munich Gasa, Jaume ; Jiménez Cortés, Claudia Cristina ; Ayuso Pozo, Ana ; Güell Peris, Sonnia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
1 - Entendre que el sistema internacional és cada cop més interdependent i que la llibertat estatal per adoptar normes internacionals es veu limitada per la voluntat conjunta de la resta d'Estats - Adonar-se que el dret internacional públic continua sent l'instrument necessari per a regular les relacions internacionals - Assumir que són els mateixos subjectes que fan les normes internacionals els que han de complir-les. [...]
- Understand that the international system is increasingly interdependent and that the freedom of the state to adopt international standards is limited by the joint will of other States - Know that public international law remains the necessary instrument for regulating international relations 1 - Know that public international law remains the necessary instrument for regulating international relations - Assume that the subjects are the international law makers & must comply with them. [...]
- Entender que el sistema internacional es cada vez más interdependiente y que la libertad estatal para adoptar normas internacionales se ve limitada por la voluntad conjunta del resto de Estados - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las 1 - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las relaciones internacionales - Asumir que son los mismos sujetos que hacen las normas internacionales los que deben cumplirlas. [...]

2018-19
Grau en Dret [949]
3 documents

Materials acadèmics : 47 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 26 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 3.6 MB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
, 2005  
2.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales. J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
2003
-, : 2003  
3.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Starch is the storage polysaccharide of higher plants and a major source for animals. However, despite is its simple composition the digestion of starch may be dependent of feed ingredients and animal characteristics.
2001
, 2001  
4.
1 p, 1.6 MB An increased hindgut fermentation promoted major changes on the VFA profile but not on the total VFA concetration of the digesta contents / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
Volatile fatty acids, principally acetate, propionate and butyrate, are produced in the caecum-colon of pigs as end products of the microbial fermentation. The present abstract tryes to explore on the changes on the VFA concentration and profiles observed in Landrace and Iberian pigs fed on different sources of carbohydrates (high v. [...]
2001
-, : 2001  
5.
1 p, 1.6 MB Comparative digestibility and productive performances between Landrace and Iberian pigs fed on a corn- or a sorghum-acorn- based diet / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, A. ; Gasa Gasó, Josep
Although digestible energy (DE) values for most commonly used feeds in pig industry are mainly predicted by their chemical composition, other likely effects could affect digestibility. The present paper try to explore the effects likely caused by animal breed (lean v. [...]
2001
-, : 2001  
6.
1 p, 3.0 MB Lipogenic enzyme activities in adipose and muscular tissues of Landrace and Iberian pigs fed on different source of carbohydrates / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Mourot, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Iberian is an autochthonous swine breed from Southwest Iberian Peninsula. His meat has attained a high acceptability attributed to a higher intramuscular fat. Gene and dietary effects on the lipogenic enzymes activities were evaluated.
2005
, 2005  
7.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
8.
11 p, 78.7 KB Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance / Cerisuelo García, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Chapinal i Gómez, Núria ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 219-229  
9.
3 p, 322.5 KB Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas. / Cerisuelo García, Alba ; Sala, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Tibbie, S. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  
10.
4 p, 319.9 KB Efecto del sistema de alojamiento sobre el bienestar y la productividad en cerdas gestantes. / Chapinal, N. ; Ruiz de la Torre Casañas, José Luis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  

Fons personals i institucionals : 26 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.