Resultats globals: 100 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 15 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 6 registres trobats
Documents de recerca, 21 registres trobats
Materials acadèmics, 58 registres trobats
Fons personals i institucionals, 26 registres trobats
Articles 15 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
13 p, 2.0 MB Potential risk factors related to pig body weight variability from birth to slaughter in commercial conditions / López-Vergé, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Farré, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques) ; Coma, Jaume (Vall Companys Group. Lleida) ; Bonet, Jordi (Vall Companys Group. Lleida) ; Solà-Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of this observational study is to identify risk factors associated with body weight (BW) variability in three data sets (DS) in commercial conditions. A total of 1,009 (DS1), 460 (DS2), and 1304 (DS3) male and female crossbreed pigs (Pietrain × [Landrace × Large White]), respectively, were included in each trial. [...]
2018 - 10.1093/tas/txy082
Translational Animal Science, Vol. 2 (june 2018) , p. 383-395  
2.
14 p, 1.3 MB Effects of supplementing organic microminerals and methionine with or without limiting growth during the rearing phase of replacement gilts on lameness, growth, and body composition / Fabà, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tokach, Mike D (Department of Animal Sciences and Industry, Kansas State University, Manhattan, KS) ; Varella, Evelia (Tecnología & Vitaminas S.L., Alforja, Spain) ; Solà-Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Previous research suggested that lameness in growing pigs could be reduced using feeding strategies, such as limiting growth rate and supplementing trace minerals (TM) and (or) methionine (Met). The present study evaluates effects of 1) TM and Met and 2) limiting total lysine (Lys) during the rearing phase (90 d) of gilts (as a means to limit growth rate) on lameness, performance, and sow claw health and productivity (to first parity). [...]
2019 - 10.1093/tas/txz038
Translational Animal Science, Vol. 3 (april 2019) , p. 717-730  
3.
8 p, 410.5 KB Effects of the Feed : Water Mixing Proportion on Diet Digestibility of Growing Pigs / Sol, Cinta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López-Vergé, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Muns, Ramon (Agri-Food and Biosciences Institute) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of different water-to-feed ratios on apparent total tract digestibility was evaluated in growing-finishing pigs. Interest in giving pigs wet feed has increased in recent decades. However, there are still many concerns about doing it efficiently. [...]
2019 - 10.3390/ani9100791
Animals, Vol. 9 (october 2019)  
4.
8 p, 410.5 KB Effects of the feed : Water mixing proportion on diet digestibility of growing pigs / Sol, Cinta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos Velázquez, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Vergé, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Muns Vila, Ramon (Agri-Food and Biosciences Institute) ; Gasa Gasó, Josep. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of different water-to-feed ratios on apparent total tract digestibility of energy and nutrients were evaluated in growing-finishing pigs. In trial 1 (26 d), 16 female pigs (46. 7 ± 1. 98 kg of body weight, BW) were individually assigned to four treatments (n = 4). [...]
2019 - 10.3390/ani9100791
Animals, Vol. 9 Núm. 10 (october 2019) , p. 791  
5.
4 p, 493.1 KB Tecnificació intel·ligent i rendible de les granges catalanes : el projecte "SMARTFARM" / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Navarro Vives, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos Velázquez, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Vergé, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mainau Brunsó, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El Servei de Nutrició i Benestar Animal de la UAB (SNiBA) lidera el projecte SMARTFARM per a la millora de l'eficiència de les granges catalanes. El projecte proposa la tecnificació dels processos productius, per a la identificació, monitorització i validació d'aquells paràmetres clau per a les necessitats actuals de la ramaderia, que ha de trobar un equilibri entre el cost de producció i la salut i el benestar animal.
2019
UAB divulga, Setembre 2019, p. 1-4  
6.
13 p, 427.5 KB Managing variability in decision making in swine growing-finishing units / Da Silva Agostini, Piero (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal) ; Manzanilla, Edgar Garcia (Pig Development Department, Animal and Grassland Research and Innovation Centre) ; de Blas, Carlos (Departamento de Producción Animal, Escuela Técnica de Ingenieros Agrónomos, Universidad Politécnica de Madrid) ; Fahey, Alan G. (School of Agriculture and Food Science, University College Dublin) ; da Silva, Caio Abercio (Departamento de Zootecnia, Universidade Estadual de Londrina) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal)
Analysis of data collected from pig farms may be useful to understand factors affecting pig health and productive performance. However, obtaining these data and drawing conclusions from them can be done at different levels and presents several challenges. [...]
2015 - 10.1186/s13620-015-0048-z
Irish Veterinary Journal, Vol. 68 (september 2015)  
7.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
8.
11 p, 78.7 KB Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance / Cerisuelo García, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Chapinal i Gómez, Núria ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 219-229  
9.
3 p, 8.6 MB Efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar y la productividad en cerdas gestantes / Chapinal i Gómez, Núria ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Investigadores de la UAB realizaron un estudio sobre el efecto del sistema de alojamiento y alimentación sobre el bienestar animal.
2001
Informativo porcino, 2001, p. 16-20  
10.
5 p, 71.0 KB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance and meat quality at slaughter / Cerisuelo Garcí, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, Jaume ; Carrión, Domingo ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A study was conducted to evaluate, under commercial conditions, the effect of a high feed intake during mid-gestation on postnatal growth performance and meat quality of the progeny. Sows from 1 to 7 parities were divided into two treatments, control (C) and experimental (E). [...]
2006
Archives Animal Breeding, Núm. 49 (2006) , p. 57-61  

Articles : 15 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 6 registres trobats  
1.
1 p, 3.6 MB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
, 2005  
2.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales Peñacoba, Joaquín ; Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
2003
-, : 2003  
3.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Starch is the storage polysaccharide of higher plants and a major source for animals. However, despite is its simple composition the digestion of starch may be dependent of feed ingredients and animal characteristics.
2001
, 2001  
4.
1 p, 1.6 MB An increased hindgut fermentation promoted major changes on the VFA profile but not on the total VFA concetration of the digesta contents / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
Volatile fatty acids, principally acetate, propionate and butyrate, are produced in the caecum-colon of pigs as end products of the microbial fermentation. The present abstract tryes to explore on the changes on the VFA concentration and profiles observed in Landrace and Iberian pigs fed on different sources of carbohydrates (high v. [...]
2001
-, : 2001  
5.
1 p, 1.6 MB Comparative digestibility and productive performances between Landrace and Iberian pigs fed on a corn- or a sorghum-acorn- based diet / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, A. ; Gasa Gasó, Josep
Although digestible energy (DE) values for most commonly used feeds in pig industry are mainly predicted by their chemical composition, other likely effects could affect digestibility. The present paper try to explore the effects likely caused by animal breed (lean v. [...]
2001
-, : 2001  
6.
1 p, 3.0 MB Lipogenic enzyme activities in adipose and muscular tissues of Landrace and Iberian pigs fed on different source of carbohydrates / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Mourot, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Iberian is an autochthonous swine breed from Southwest Iberian Peninsula. His meat has attained a high acceptability attributed to a higher intramuscular fat. Gene and dietary effects on the lipogenic enzymes activities were evaluated.
2005
, 2005  

Documents de recerca 21 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
80 p, 1.1 MB A comparative legal study of radioactive waste disposal in France and Spain / Díaz Gámez, Alicia ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
This study focuses on presenting how nuclear power has been reintroduced in the energy debate during the last few years, as it is being discussed how this low-carbon energy generating technology can help mitigate the effects of climate change. [...]
2020
Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [994]  
2.
85 p, 950.9 KB The Paris Agreement on climate change : breakthrough or dismal failure? / Sandiumenge Torres, Isaac Y. ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
The aim of this research is the Paris Agreement on climate change, adopted at the Conference of Parties 21 (COP 21) in December 2015. It is currently the one most important international treaty that tackles climate change. [...]
2020
Grau en Dret [949]  
3.
85 p, 772.1 KB International mediation : a key answer for the resolution of modern conflicts / Donada Vidal, Adèle ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
International mediation is one of the mechanisms contemplated in public international law that to pacifically settle conflicts. It is a diplomatic process in which a third party to the dispute, the mediator, voluntary intervenes on his own initiative or on the request of belligerents, in order to help the resolution. [...]
2020
Grau en Dret [949]  
4.
96 p, 1.9 MB El dret a l'alimentació en l'àmbit internacional / Cubeles Ollé, Raquel ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
La garantia del dret a l'alimentació és una circumstància a la qual s'enfronten tots els països del món, sobretot els països en desenvolupament. L'Agenda 2030, concretament amb l'objectiu de desenvolupament sostenible número 2, pretén promoure polítiques i moviments de tots els agents afectats per tal de poder aconseguir una situació de fam zero, és a dir, que a cap persona se li vulneri el Dret a una alimentació adequada. [...]
2020
Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [994]  
5.
86 p, 1.5 MB Los derechos laborales y de la seguridad social de los refugiados en el ámbito internacional y en el Estado español / Romera Pastor, Adrià ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
En este trabajo, una vez examinados los conceptos de refugiado y otras figuras afines, nos adentramos en los derechos de los refugiados. En este sentido, analizamos, por un lado, el derecho al trabajo, primero en el ámbito universal y regional europeo y posteriormente en el Estado español donde hacemos especial referencia al procedimiento de solicitud de protección internacional. [...]
2019
Grau en Relacions Laborals [806]  
6.
389 p, 2.4 MB The Right of self-defence against cyber attacks by states and non-states actors / Rafighdoust, Hamed, autor. ; Munich i Gasa, Jaume, supervisor acadèmic. ; Zapater Duque, Esther, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques
Actualment, l'evolució tecnològica, particularment en el camp del espai cibernètic, ha donat lloc a reptes seriosos per la seguretat dels Estats. Ocasionalment, els atacs cibernètics tenen els mateixos efectes destructius que les armes militars. [...]
Nowadays, technological advancement, particularly in the field of cyberspace, has brought serious challenges for the security of States. Occasionally, cyber attacks have the same destructive effects as military weapons. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
7.
Study of nutritional strategies to improve rearing, quarantine, and adaptation periods of replacement gilts. / Fabà Camats, Lluís, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
En la present tesi, es varen hipnotitzar reduccions en coixeses, osteocondrosis (OC) i lesions de peülles via proporcionar una suplementació dietètica (de nutrients importants en ossos i peülles) i/o reduir el creixement durant la recria. [...]
Las hipótesis fueron que la suplementación dietética (con nutrientes importantes para huesos y pezuñas) y/o la reducción del ritmo de crecimiento durante la recría reduce las cojeras, osteocondrosis (OC) y lesiones de pezuñas. [...]
The present PhD thesis hypothesized reductions of lameness, osteochondrosis (OC) and claw lesions due to dietary treatments (nutrients with specific roles in bone and claw development) fed to rearing gilts, and (or) by reducing growth rates. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
8.
178 p, 3.3 MB Evaluation of current feeding and management practices in Irish pig production and future strategies for improvement / Rodrigues da Costa, Maria, autor. ; García Manzanilla, Edgar, supervisor acadèmic. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Aquesta tesi te com objectius caracteritzar les pràctiques de bioseguretat, alimentació, i maneig de malalties respiratòries en el sector porcí irlandès per quantificar el seu impacte sobre la productivitat. [...]
This dissertation aims to characterize biosecurity and feeding practices and respiratory disease in Irish pig farms and to quantify their impact on productive performance. Thus, it identifies and prioritizes the aspects that need improvements to increase production efficiency and sustainability. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
9.
65 p, 825.7 KB Règim jurídic de les illes artificials : especial referència a les "floating cities" i la seva possible viabilitat com a nous estats / Roig Font, Gerard ; Munich i Gasa, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Els efectes d'un canvi climàtic accelerat durant el Segle XXI comencen a preveure un futur ple de conseqüències devastadores, entre aquestes l'augment del nivell del mar. Per tal de superar aquesta adversitat, i evitar la desaparició de diferents illes, l'enginy humà evoluciona cap al disseny de noves estructures que permetin construir illes per sobre del nivell del mar, i així pal·liar d'alguna manera la catàstrofe natural anunciada. [...]
2019
Grau en Dret [949]  
10.
188 p, 12.9 MB Estudio y gestión de la variabilidad de peso vivo a lo largo del ciclo del porcino en condiciones comerciales / López Vergé, Sergi, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La variabilidad de peso vivo cobra especial relevancia en la porcicultura moderna donde la importancia de la integridad y homogeneidad del lote resulta crucial para no interrumpir los flujos de producción. [...]
Live weight variability is particularly important in modern pig production, because the importance of the integrity and homogeneity of the batch is crucial in order not to interrupt production flows. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  

Documents de recerca : 21 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 58 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 102.5 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Segalés Coma, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
7 p, 112.4 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama, Ahmed ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
6 p, 109.0 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Manteca Vilanova, Xavier ; Graupera García, Antoni ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Martín Orue, Susana María ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...]
Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
7 p, 109.7 KB Dret Internacional Públic [102232] / Munich Gasa, Jaume ; Jiménez Cortés, Claudia Cristina ; Ayuso Pozo, Ana ; Güell Peris, Sonnia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
1 - Entendre que el sistema internacional és cada cop més interdependent i que la llibertat estatal per adoptar normes internacionals es veu limitada per la voluntat conjunta de la resta d'Estats - Adonar-se que el dret internacional públic continua sent l'instrument necessari per a regular les relacions internacionals - Assumir que són els mateixos subjectes que fan les normes internacionals els que han de complir-les. [...]
1 - Entender que el sistema internacional es cada vez más interdependiente y que la libertad estatal para adoptar normas internacionales se ve limitada por la voluntad conjunta del resto de Estados - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las relaciones internacionales - Asumir que son los mismos sujetos que hacen las normas internacionales los que deben cumplirlas. [...]

2020-21
Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret [1209]
Grau en Criminologia i Grau en Dret [1284]
Grau en Dret i Grau en Relacions Laborals [1285]
Grau en Criminologia i Grau en Dret [1411]
Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [1420]
Grau en Dret [949]
Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [994]
3 documents
6.
9 p, 119.7 KB Normes internacionals i dret social comunitari [100494] / Munich Gasa, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
La asignatura Normes internacionals i dret social europeu s'imparteix al segon quadrimestre del segon any de carrera. Aquesta materia té com a objectiu que l'alumne adquireixi nocions bàsiques del grau de relacions internacionals en relació a les normes internacionals i europees en materia socio-laboral. [...]
La asignatura Normas internacionales y derecho social europeo se imparte al segundo cuatrimestre del segundo año de carrera. Esta materia tiene como objetivo que el alumno adquiera nociones básicas del grado de relaciones internacionales en relación a las normas internacionales y europeas en materia socio-laboral. [...]

2020-21
Grau en Dret i Grau en Relacions Laborals [1285]
Grau en Relacions Laborals [806]
3 documents
7.
4 p, 1.5 MB Institucions i organitzacions internacionals i comunitàries [23306] / Munich i Gasa, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1997-98
Llicenciat en Humanitats [78]  
8.
5 p, 173.4 KB Institucions i organitzacions internacionals i comunitàries [23306] / Munich Gasa, J ; Estadella Yuste, O ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1996-97
Llicenciat en Humanitats [78]  
9.
1 p, 698.0 KB Institucions i organitzacions internacionals i comunitàries [23306] / Munich Gasa, J ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2002-03
Llicenciat en Humanitats [78]  
10.
1 p, 666.1 KB Institucions i organitzacions internacionals i comunitàries [23306] / Munich Gasa, J ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2003-04
Llicenciat en Humanitats [78]  

Materials acadèmics : 58 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 26 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 3.6 MB Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
, 2005  
2.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales Peñacoba, Joaquín ; Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
2003
-, : 2003  
3.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Starch is the storage polysaccharide of higher plants and a major source for animals. However, despite is its simple composition the digestion of starch may be dependent of feed ingredients and animal characteristics.
2001
, 2001  
4.
1 p, 1.6 MB An increased hindgut fermentation promoted major changes on the VFA profile but not on the total VFA concetration of the digesta contents / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
Volatile fatty acids, principally acetate, propionate and butyrate, are produced in the caecum-colon of pigs as end products of the microbial fermentation. The present abstract tryes to explore on the changes on the VFA concentration and profiles observed in Landrace and Iberian pigs fed on different sources of carbohydrates (high v. [...]
2001
-, : 2001  
5.
1 p, 1.6 MB Comparative digestibility and productive performances between Landrace and Iberian pigs fed on a corn- or a sorghum-acorn- based diet / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, A. ; Gasa Gasó, Josep
Although digestible energy (DE) values for most commonly used feeds in pig industry are mainly predicted by their chemical composition, other likely effects could affect digestibility. The present paper try to explore the effects likely caused by animal breed (lean v. [...]
2001
-, : 2001  
6.
1 p, 3.0 MB Lipogenic enzyme activities in adipose and muscular tissues of Landrace and Iberian pigs fed on different source of carbohydrates / Morales, J. ; Pérez, J.F. ; Mourot, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Iberian is an autochthonous swine breed from Southwest Iberian Peninsula. His meat has attained a high acceptability attributed to a higher intramuscular fat. Gene and dietary effects on the lipogenic enzymes activities were evaluated.
2005
, 2005  
7.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
8.
11 p, 78.7 KB Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance / Cerisuelo García, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Chapinal i Gómez, Núria ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 219-229  
9.
3 p, 322.5 KB Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas. / Cerisuelo García, Alba ; Sala, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, D. ; Coma, J. ; Tibbie, S. ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  
10.
4 p, 319.9 KB Efecto del sistema de alojamiento sobre el bienestar y la productividad en cerdas gestantes. / Chapinal, N. ; Ruiz de la Torre Casañas, José Luis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010  

Fons personals i institucionals : 26 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
3 Gasa, Josep
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.