Resultats globals: 6 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 2 registres trobats
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
17 p, 1.8 MB Evaluation of Continuous UVC Treatments and its Combination with UHPH on Spores of Bacillus subtilis in Whole and Skim Milk / Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Codina-Torrella, Idoia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei Planta Tecnologia Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA))
The aim of this study was to evaluate the effectiveness of different UVC treatments, alone or in combination with ultra-high pressure homogenization (UHPH) on Bacillus subtilis spores in milk. Spores of B. [...]
2019 - 10.3390/foods8110539
Foods, Vol. 8 Núm. 11 (2019) , p. 539  

Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
121 p, 1.8 MB High Hydrostatic Pressure (HHP) for kiwifruit puree preservation / Brasil, Jacira Antonia ; Saldo Periago, Jordi, dir ; Gervilla Fernández, Ramón, dir ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El consum habitual de fruita (com el kiwi) en la dieta té un efecte molt beneficiós per a la salut. No només és una excel·lent font de vitamines, fibra i minerals, sinó que a més posseeix compostos fitoquímics que contribueixen a la salut. [...]
El consumo habitual de fruta (como el kiwi) en la dieta tiene un efecto muy beneficioso para la salud. No sólo es una excelente fuente de vitaminas, fibra y minerales, sino que además posee compuestos fitoquímicos que contribuyen a la salud. [...]
Regular consumption of fruit (including kiwi) in the diet has a beneficial effect on health. It is not only an excellent source of vitamins, fiber and minerals, it also has phytochemicals that contribute to health. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
2.
51 p, 251.9 KB Estudio de los tratamientos por alta presión hidrostática en leche de oveja / Gervilla Fernández, Ramón ; Guamis López, Buenaventura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferragut Pérez, Victoria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Estudio de los tratamientos por alta presión hidrostática en leche de oveja El objetivo del trabajo fue estudiar el efecto de las altas presiones sobre la supervivencia microbiana, así como sobre el color, lipolisis y estabilidad de la fase grasa en la leche de oveja. [...]
Study of high hydrostatic pressure treatments in ewe's milk The objective of this work was to study the effect of high pressure on the microbial survival, as well as the color, lipolysis and stability of the fat phase in the ewe's milk. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2002
8 documents

Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
4 p, 115.0 KB Anàlisi i control de la qualitat dels aliments [21350] / Ferragut Pérez, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Trujillo Mesa, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur Francesc, Montserrat ; Gervilla Fernández, Ramón ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2011-12
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
2.
5 p, 430.3 KB Anàlisi i control de la qualitat dels aliments [21350] / Ferragut Pérez, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Trujillo Mesa, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur Francesc, Montserrat ; Gervilla Fernández, Ramón ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2005-06
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
3.
5 p, 149.9 KB Anàlisi i control de la qualitat dels aliments [21350] / Ferragut Pérez, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Trujillo Mesa, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur Francesc, Montserrat ; Gervilla Fernández, Ramón ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2003-04
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.