Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
30 p, 214.4 KB Functional protein-based nanomaterial produced in GRAS microorganism : a new platform for biotechnology / Cano-Garrido, Olivia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Sánchez Chardi, Alejandro (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Microscòpia) ; Parés, Sílvia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Giro Paradell, Irene (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Tatkiewicz, Witold I. (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Ferrer-Miralles, Neus (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Ratera Bastardas, Imma (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Natalello, Antonino (University of Milano-Bicocca, Departament of Biotechnology) ; Cubarsi, Rafael (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada IV) ; Veciana i Miró, Jaume (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Bach, Àlex (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Departament de Producció de Remugants) ; Villaverde Corrales, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Arís i Giralt, Anna (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Garcia-Fruitos, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Inclusion bodies (IBs) are protein-based nanoparticles formed in Escherichia coli through stereospecific aggregation processes during the overexpression of recombinant proteins. In the last years, it has been shown that IBs can be used as nanostructured biomaterials to stimulate mammalian cell attachment, proliferation, and differentiation. [...]
2016 - 10.1016/j.actbio.2016.07.038
Acta biomaterialia, Vol. 43 (2016) , p. 230-239  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.