Resultats globals: 9 registres trobats en 0.02 segons.
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
1 p, 209.3 KB Digital transformation of the municipal official food controls of restaurants in Barcelona / Grau-Noguer, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Portaña, Samuel (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Rodríguez-Sanz, Maica (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Suppi Boldrito, Remo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius) ; Serratosa, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barcelona Public Health Agency implements official food safety controls in Barcelona city. Data-driven controls are crucial to guarantee their effectiveness, consistency, fairness and quality. Historically, data and information have been collected, analysed and interpreted analogically, which may be influenced by individual- or experience-factors. [...]
2020
EFFoST International Conference 2020. Online, 34è : 2020  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
23 p, 506.2 KB The food safety control system: the Barcelona case study / Grau-Noguer, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Serratosa, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Sanz, Maica (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Suppi Boldrito, Remo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius) ; Bertomeu Balagueró, Núria (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Jacas Egea, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal) ; Rodellar Torras, Santiago (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Portaña Tudela, Samuel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Official food safety controls seek to ensure that food is safe through enforcing compliance with food regulations and thus protect consumers from suffering any damage caused by food hazards. This study attempted to describe the food safety control system of Barcelona city, where its municipal administration has official competences to implement risk management through the Barcelona Public Health Agency. [...]
2021  

Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
5 p, 104.1 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Prat Castellà, Jaume ; Freire Vásconez, Paulina Andrea ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
8 p, 114.7 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 113.3 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
7 p, 124.2 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Sala Pallarés, Roser ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
7 p, 123.9 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Sala Pallarés, Roser ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
7 p, 115.3 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
6 p, 113.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.