Resultats globals: 11 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 11 registres trobats
Materials acadèmics 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
6 p, 109.6 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de tercer curso que desarrolla tanto los aspectos científicos como técnicos relacionados con la economía y la gestión de las empresas agroalimentarias. El principal objetivo es introducir al alumno en los aspectos económicos a través de una visión global e integradora de la teoría económica y la gestión de la empresa. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 111.6 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
7 p, 128.5 KB Ètica i Legislació. Gestió Empresarial [102680] / Serratosa Vilageliu, Jordi ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de cinquè curs que desenvolupa tant els aspectes legals (Normativa i reglamentació) com els ètics relacionats amb la professió veterinària. Tanmateix i separadament es tracten els aspectes de gestió empresarial útils en els camps professionals del veterinari. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de quinto curso que desarrolla tanto los aspectos legales (Normativa y reglamentación ) com los aspectos èticos relacionados con la professión veterinària. Asi mismo, y separadamente se tratan los aspectos de gestión empresarial útiles en los campos professionales del veterinario. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
6 p, 109.5 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
6 p, 87.9 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
6 p, 88.3 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
7 p, 90.0 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
7 p, 91.7 KB Ètica i Legislació. Gestió Empresarial [102680] / Serratosa Vilageliu, Jordi ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de cinquè curs que desenvolupa tant els aspectes legals (Normativa i reglamentació) i ètics relacionats amb la professió veterinària, com els aspectes de gestió empresarial útils en els camps professionals del veterinari. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
6 p, 88.2 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 88.4 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.