Resultats globals: 2 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
5 p, 61.9 KB Reseñas / Hernández Adell, Ismael (Universitat Autònoma de Barcelona)
Obres ressenyades: Fabio Parasecoli y Peter Scholliers, eds. , A Cultural History of Food. London-New York: Berg, 2012 ; Martin BRUEGEL, ed. , Volumen V: In the Age of Empire. London-New York: Berg, 2012.
2014
Historia agraria, Núm. 64 (Diciembre 2014) , p. 230-234  
2.
51 p, 613.3 KB Economic growth and biological innovation : the development of the european dairy sector, 1865–1940 / Hernández Adell, Ismael (Universitat Pompeu Fabra. Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa Tecnocampus) ; Pujol Andreu, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
In this article we discuss an aspect of economic growth that has not been the subject of much consideration in economic and agrarian history to date: the effect of biological innovations on farming development between the mid nineteenth century and the 1930s. [...]
Cambridge: Cambridge University Press, 2016 - 10.1017/S0956793316000042
Rural history, Vol. 27 Núm. 2 (10 2016) , p. 187-212  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.