Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
2 p, 884.8 KB Xarxes socials i transmissió de coneixement entre nens Baka, sud-est del Camerun / Hewlett, Barry (Washington State University. Department of Anthropology) ; Gallois, Sandrine (Universiteit Leidendf) ; Lubbers, Miranda J. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Antropologia Social i Cultural) ; Reyes-García, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Els mecanismes de transmissió de coneixement són importants a l'hora d'entendre les societats i les diferents cultures. En aquest article s'analitzen els mecanismes actuals de transmissió de coneixement tradicional a través de l'estudi de nens i adolescents d'una societat caçadora-recol·lectora: els Baka, del sud-est de Camerun. [...]
2019
UAB divulga, Abril 2019, p. 1-2  
2.
13 p, 1.1 MB Children's daily activities and knowledge acquisition : a case study among the Baka from southeastern Cameroon / Gallois, Sandrine (Museum national d'Histoire naturelle) ; Duda, Romain (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Hewlett, Barry (Washington State University. Department of Anthropology) ; Reyes-García, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
The acquisition of local knowledge occurs through complex interactions between individual and contextual characteristics: as context changes, so it changes the acquisition of knowledge. Contemporary small-scale societies facing rapid social-ecological change provide a unique opportunity to study the relation between social-ecological changes and the process of acquisition of local knowledge. [...]
2015 - 10.1186/s13002-015-0072-9
Journal of ethnobiology and ethnomedicine, Vol. 11 (Dec. 2015) , art. 86  

Vea también: autores con nombres similares
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.