1.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
11 p, 166.0 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
3.
|
|
4.
|
|
5.
|
|
6.
|
7 p, 112.4 KB |
Producció Animal Integrada I [102625]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Gasa, Josep ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Salama, Ahmed ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals). Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
6 p, 109.0 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Gasa, Josep ;
Manteca Vilanova, Xavier ;
Graupera García, Antoni ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Martín Orue, Susana María ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...] Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
8.
|
5 p, 104.7 KB |
Biotecnologia Embrionària Aplicada a la Ramaderia [103971]
/
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
López Béjar, Manel ;
Paramio, María Teresa ;
Gardela Santacruz, Jaume ;
Ferrer Roda, Mònica ;
Ruiz Conca, Mateo ;
Álvarez Rodríguez, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura optativa de 5è curs de veterinària té per objectiu formar els estudiants en les noves tecnologies basades en les tècniques de reproducció assistida que poden afectar significativament a la producció animal clàssica però també a les noves produccions derivades dels animals transgènics i dels animals clònics, i les seves fortes repercussions en el manteniment i conservació d'animals en perill d'extinció. [...] Esta asignatura optativa de 5º curso de veterinaria tiene por objetivo formar a los estudiantes en las nuevas tecnologías basadas en las técnicas de reproducción asistida que pueden afectar significativamente a la producción animal clásica pero también a las nuevas producciones derivadas de los animales transgénicos y de los animales clónicos, y sus fuertes repercusiones en el mantenimiento y conservación de animales en peligro de extinción. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
9 p, 121.1 KB |
Etnologia i Etologia [103539]
/
Manteca Vilanova, Xavier ;
Casals Costa, Ramon ;
Paramio, María Teresa ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura inclou dues parts ben diferenciades: d'una banda, etnologia i, d'una altra banda, etologia, que inclou també benestar o protecció animal. La part d'etologia inclou activitats realitzades en anglès, identificades en aquesta guia docent com a DA. [...] La asignatura incluye dos partes bien diferenciadas: por un lado, etnología y, por otra parte, etología, que incluye también bienestar o protección animal. La parte de etología incluye actividades realizadas en inglés, identificadas en esta guía docente como DA. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
10.
|
11 p, 161.7 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2019-20 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|