Resultats globals: 10 registres trobats en 0.04 segons.
Materials acadèmics, 10 registres trobats
Materials acadèmics 10 registres trobats  
1.
6 p, 84.5 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
2.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
3.
6 p, 84.2 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Ferrer Bermejo, David ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ortuño Manjón, Ana ; Darwich Soliva, Laila ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
4.
8 p, 99.2 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; de Benito Langa, Javier ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Grau García, Simó ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
5.
8 p, 2.4 MB Higiene i Inspecció dels Aliments II [21225] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Benito Langa, Javier de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1995-96
Llicenciat en Veterinària [35]  
6.
23 p, 6.4 MB Higiene i Inspecció dels Aliments I [21221] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Benito Langa, Javier de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1995-96
Llicenciat en Veterinària [35]  
7.
10 p, 62.5 KB Higiene i Inspecció dels Aliments II [21225] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Benito Langa, Javier de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Illa Alibes, Sebastia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2011-12
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
8.
9 p, 210.8 KB Higiene i Inspecció dels Aliments II [21225] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Benito Langa, Javier de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Illa Alibes, Sebastia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2009-10
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
6 p, 32.7 KB Higiene i Inspecció dels Aliments I [21221] / Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2010-11
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
10 p, 70.5 KB Higiene i Inspecció dels Aliments II [21225] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Sabater, Emilio Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Benito Langa, Javier de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Illa Alibes, Sebastia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2008-09
Llicenciat en Veterinària [35]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.