Results overview: Found 2 records in 0.02 seconds.
Contributions to meetings and congresses, 1 records found
Research literature, 1 records found
Contributions to meetings and congresses 1 records found  
1.
6 p, 139.1 KB Millora del nivell de formació realitzan pràctiques en Serveis de Suport a la Recerca. Un cas pràctic real / Bartrolí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Coello Bonilla, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Lermo Soria, Ana Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Sanchez, Mª J. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Olivé Monllau, Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Paulís Fernández, Josep Maria ; Eustaquio Ruíz, María Alba (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Berge, Mª J.
La motivació del present projecte és intentar aprofitar els recursos de que disposa el SAQ per a que alumnes de diferents titulacions (Químiques, Ciències Ambientals i Enginyeria Química) puguin fer pràctiques d'anàlisi instrumental amb aparells de característiques similars als que es trobaran quan surtin de la Universitat i tractant els problemes analítics amb una perspectiva global.
2006
Jornada de Campus d'Innovació Docent, 3a : 2006  

Research literature 1 records found  
1.
279 p, 5.1 MB Nous dissenys biomoleculars en genosensors i immunosensors per a la seguretat alimentària / Lermo Soria, Ana Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Alegret, Salvador, 1947-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Pividori, María Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química
Al camp alimentari hi ha una creixent demanda de metodologies analítiques que siguin ràpides, selectives i econòmiques, que permetin la detecció de diferents contaminants alimentaris per a garantir la seguretat del producte al llarg de la cadena alimentària de producció. [...]
The control of food quality along the food production chain has become of growing interest since the increasing incidence of food poisoning is a significant public health concern for customers worldwide. [...]

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2009  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.